Aslanım Salih :n:
Yolu açık olsun.İnşallah iyi yerlere gelir.
Printable View
Aslanım Salih :n:
Yolu açık olsun.İnşallah iyi yerlere gelir.
Çok sevindim bu habere, umarım Salih kendisini iyi bir şekilde geliştirir.
Fenerbahçe'nin hata yapmış olduğunu düşünmüyorum. İtalya futboluna da uygun değil Salih. İspanya doğru bir lig olabilirdi. 2 senede fizik olarak gelişir İtalya'da, düzenli oynarsa futbolu da gelişir ama Roma o bedeli ödemez bence. O bedelin karşılığı olacak bir futbolu İtalya'da gösterebilmesi çok zor. 2 sene sonra geri döneceğini düşünüyorum. Üzerine sözleşme de yenilenir geri dönerse. Zaten kiralamamız gerekiyordu aslen. Win-Win olacak gibi.
Bencede İspanya daha iyi olurdu ama İtalya'da şansı yaver giderse yeni Tootti olabilir. Ben daha çok Salih in fizik olarak gelişmesini ve defansif ozelliklerini artırmasını brkliyorum. Ofans yonunden zaten gelişmeye çok daha açık
Atm salih için en ideal takımdı bence bakalım romada neler yapacak umarım emre gibi başarılı olur ki yetenek olarak daha iyi salih
8 milyon € çok 5 milyon anca eder diyorlardı. 2 sene sonra alırsa ki alacaklardır, 16 milyon € civarı bir paraya gitmiş olacak.
Umaril bu transfer gerceklesir. Yoksa bu yasta yedekte curuyecek cocuk. Italya'da potansiyeline tam anlamiyla ulasacagini dusunuyorum. Yolu acik olsun.
Salih gider 2 sene oynar, kendini geliştirir. Sonra Aziz Yıldırım ikna eder onu takımda kalır :) Ohh mis gibi :D
F.Bahçe ve Salih açısından güzel bir transfer anlaşması. Salih, Roma'da şans bulup kendini geliştirirse F.Bahçe daha büyük paralara satabilir Salih'i ve Salih de daha iyi bir takıma gidebilir.
Bu transfere ben ayrıca sevindim; çünkü medyada Roma'nın Lanzini ile ilgilendiği yazılıyordu. Bu transfer sonrasında gerek kalmadı Lanzini'yi almalarına. :)
Her türlü kazandıracak bir anlaşma olmuş.Hem Türk futboluna hem Fenerbahçe'mize hem de Salih'e hayırlı olsun.
Anlasma belli oldu mu ki beyler? 3 yıllık, senede 1m euro da deniyor. Oyleyse bizim açımızdan pek de sevinilecek bir anlasma olmaz bence
Yedek kulübesinde çürüyecek senede bi iki maça girip ztkde oynayacak salih yerine potansiyeline erişme ihtimali yüksek romada kalması hiç para vermeseler bile avantajlı
Zaten ben parasına bakmıyorum salih nasıl gelişim gösterecek o konu önemli benim gözümde umarım iyi olur onun için
salih superligde oynasa da gelisemez ki, ne zaman oyuncu yetistirdik biz. tek umudumuz potansiyeli olan topcularimizi erken yasta avrupaya gondermek. baska turlu dunya capinda oyuncumuz olmaz. salih romada oynasa da oynamasa da cok sey kazanacaktir orda. donmesini bekleyenler bosuna umitlenmesin, salih yurt disina ciktigi anda artik emekliliginde doner ancak turkiyeye.
Roma sanırım ŞL'nde olacak seneye.
Yurt dışında gelişip dünyanın saygısını kazanmış bir oyuncu olduktan sonra 1 Milyon'a bile satılsa ağızımı dahi açmam.
Gönül ister ki açacak durumda olalım ama değiliz, Avrupa'ya giden oyuncu sayımız o kadar az ki ben artık gidip başarıları ile avunmaya dahi razı olmuş durumdayım bırakın parayı pulu.
Fenerbahçe'li olarak gidiyor ya o da yeter. Geriye döndüğünde büyük bir abi olarak ''vay be Salih geldi'' dedirtecek derece olur umarım.
Salih bir sezon rezerv takım da oynuycak. Beğenilirse sonra ki sezon A takıma yükselicek. A takımda da tutunursa opsiyonu kullanılıcak.
Salih 2 yıl icinde kendini gösterirse Roma polemige girmez 11 i verir alır bence güzel bir anlasma olmus hem Roma salihi deneyecek simdiden o kadar paraları cöpe atmamıs olacak hem fenerbahce kazanacak
Haber sitelerinde ısrarla Gökhan İnler transferi yazılıyor.
De Rossi , Strootman , Pjanic , Florenzi gibi rakipleri varken Salih'in forma şansı ne olur en fazla ?
Yanındaki isimlerden kapabildiğini kapar o sayede gelişir bence.
İlk sene Roma B takımında oynayacak.
En azından Holmen, Cristian gibi oyuncuların arkasında beklemeyecek. Altyapı, antrenör ve veteran orta saha açısından çok iyi bir takıma gitti. Çalıştıktan sonra kendisini her türlü geliştirir. Hala transfer resmiyet kazanmadı ama biz olduğunu farz edelim.
İsterse Roma C'de oynasın :) Türkiye dışında her takım Salih'in gelişmesi için uygun
İtalya'da Parma, Empoli tarzı takımların Salih'i kiralamak istediği yazılmış haber sitelerinde. Bence bu takımlarda oynaması gelişmesi açısından daha yararlı olacaktır.
Diego ile sözleşme imzalandı mı? Borsaya anlaşıldığına dair bildirim yapıldı mı?
Diego ailesi ile tatilde. Temmuz'da dönecek ve imzalayacak. Her şey hazır durumdaymış.
Diegooo vurduuuuuu golll oldu :D
İmza Temmuz'da atılcaksa bile borsaya bildirim yapılması gerekmez mi?
Aziz Yıldırım, Ersun Yanal ve diğer yöneticiler Diego ile anlaştıklarını duyurdu. Diego'da İnstagram'a Fenerbahçe ile ilgili resimler attı. Kamu oyuna açık bir kulübün anlaşıldığını borsaya bildirmesi gerekirdi.
Pato haberleri geçiyor. Aslında beğendiğim bir topçuydu olabilme ihtimali var mı ki?
Diego gelsin ben o zaman bu transfere inanıcam :icon_biggrin:
Emenikenin Chelsea veya Tottenhama gideceği konuşuluyor.Yerinede Pato gelecekmiş.Eğer öyle olursa Pato burda rekorlar kırar.
Eğer öyle bir şey varsa cidden çok karlı olur. Emenkiye'ni 12-13'ten aşağı bırakacağımızı sanmıyorum. Yerine Pato çok daha güzel olur. Emenike şu kalan maçta da döktürürse tamamdır :)
Şahsen Emenike' nin çok büyük bir takıma gidebileceğini düşünmüyorum. Hele hele Mourinho gibi bir adamın Emenike gibi vasat bir forvete 12-13 milyon vermesi bence ancak hayaldir.
Emenike mi vasat? Mourinho'nun futbol tarzını az bilen adama Fizik olarak güçlü, kuvvetli ve diri adamlarla sahada olmayı seven bir hoca olduğunu bilirsiniz. Aslında Emenike tam da Mourinho'nun istediği bir oyuncu. Fransa maçı bu transfer için belirleyici unsur olacaktır.
emenike bencil diye lanse edilse de asist sayisi cok iyi bi futbolcu. hedef santrafor ozelligi de var bence bu yonuyle. fizigi cok iyi, bitiriciligi de iyi denebilir. gol attirma ozelligini de sayarsak premier lig icin hayli yeterli diyebilirim. mourinho bitmis eto'o ile oynamayi dusunurken emenikeyi neden dusunmesin. bence chelsea ilgisi dogru olabilir. oyle 12-13M a da olmaz o transfer, 20Ma yakin olabilir. premier lig transfer rakamlari cok ucuk, hele de chelsea ise bu takim. bi de fransa macinda show yaparsa takipcileri artabilir. yine de satilmasindan yana olmam, iyi bir gelir getiriyor olsa da takimda kalsin isterim. bu sene kalirsa gecen sezonki rakamlarinin uzerine cikacagini dusunuyorum.
Emenike şu Eto'dan yine iyi iş yapar. Fiziği ve oyun tarzı ile tam Premier Lig topçusu bana göre. İmkansız değil. Chelsea olmazda Tottenham olur başkası olur farkeden bir şey yok. Bence Türkiye'deki performansından daha yukarı çıkabilir. İnşallah haberler doğrudur.
Chelsea Emenike'yi hayatta almaz. Mourinho o kadar aptallaşmadı.
Emenike neymiş biz bilmiyormuşuz bak sen :icon_confused: