Emre'yi kanatta oynarsak kaybederiz, hızlı değil ve fiziken yetersiz ama orta saha 3lüsünden ofansif görev alırsa daha çok işimize yarar. Bu sene Semih ve Emre'yi takıma ısındırırsak süper olur.
Printable View
Emre'yi kanatta oynarsak kaybederiz, hızlı değil ve fiziken yetersiz ama orta saha 3lüsünden ofansif görev alırsa daha çok işimize yarar. Bu sene Semih ve Emre'yi takıma ısındırırsak süper olur.
Galatasaray kaliteli transferler yaptı. Ligimiz daha da zevkli geçecek.
Ankaragücü'nde oyuncular yönetime rest çekmiş, alacakları ödenmezse takımdan ayrılacaklarmış. Hazır bu durumdan faydalanıp Özgür Çek'le Kağan Söylemezgiller'i alsak ya.
Riera bence müthiş bir oyuncu.
İnşallah Sercan'ı almayız.
Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala, forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Asamoah Gyan defterini kapattı. Gözler Roman Pavlyuchenko ve Sercan Yıldırım transferlerine çevrildi.
Kadrosunu bir forvet oyuncusu ile takviye etmek isteyen sarı-kırmızılılar, Asamoah Gyan için, Premier Lig ekiplerinden Sunderland ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı.
Galatasaray yönetimi, Ganalı golcü için 7 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Ancak Sunderland, 6 milyonu peşin olmak üzere 12 milyon euro'da diretince, sarı-kırmızılı yönetim transferden vazgeçti.
Gyan defterinin kapanması sonrası, rota bir başka Premier Lig ekibi Tottenham'ın Rus forveti Roman Pavlyuchenko'ya çevrildi. Galatasaraylı yöneticiler, resmi teklif yaptıkları Rus golcü için, Tottenham'dan gelecek yanıtı bekliyor.
Galatasaray yönetimi, Bursaspor kulübüyle de Sercan Yıldırım pazarlığını sürdürüyor.
ntvspor
Roman Pavlyuchenko nerden çıktı ya :s7:
Ya hazır Tottenham'la temas halindeyken, maliyeti az, yedekte kalmayı sorun etmeyecek, genç ve yetenekli birini alsak ya mesela Giovanni Dos Santos :zuhaha
Avatarla yazı arasındaki bağlantı harika ya :n:
sercan bitti deniliyor adnan ozturk ve ibrahim yazici 3.5 saattir gorusuyorlarmis sercan gelirse iyi olur hem forvet hem kanatta oynuyabiliyor acikcasi kazim"a guvenmiyorum istikrarsi o bakimdan sercan iyi olur. pavluchenko gereksiz olur elmander var o tarz, totthennamdan keske seyi alsak onlarin sol bekinin adi neydi uzun sacli bi oglan cok begeniyorum cok teknik.
Ekotto'dan bahsediyor galiba, Bale'ın saçları uzun değil o kadar. Bi de Bale bildiğin sol açık oynuyor artık :D
Modric'i diyor olabilir.Ama Modric'de aşırı abartı.
Sol bek dediğine göre Modric değildir. Ya Ekotto'dur ya da Bale. Bale'ın saçı uzun olmadığına göre, Ekotto'dur :D
Yav sol bek mi Modric :D Sol iç oynatıyor genellikle Redknapp ya da serbest oynatıyor. Zaten silinir bu konuşmalar büyük ihtimalle uzatmayalım :D
Bek mi ne beki ben bek diye birşey demedim :eek:
Edit:Adam sol bek demiş ben iki saattir sol kanat anlıyorum :n:
Ekotto beyler :D
Ibrahim seten : Adnan Öztürk ile Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı, Yazıcı'nın sabahki Ş.Urfa seyahati nedeniyle yarın görüşmek tekrar üzere ayrıldı
Yazıcı bonserviste 3.5 milyon E'ya indi. Öztürk "Çocuk bize gelmek istiyor. Sizde kalırsa oynamaz" diyerek 1 yıl kiralamada diretti
Sercan'ın mnajerleri G.Saray Adası'na çağrıldı. Mnajerler Yazıcı'ya "Sercan G.Saray'a boş mukaveleye imza atacağını söylüyor" dedi
Ertuğrul Sağlam gözden çıkardığı, Sercan G.Saray'ı istediği ve başka talip olmadığı için yarın kiralık anlaşması sağlanabilir
G.Saray Asbaşkanı Adnan Öztürk "Hocamız istiyor,oyuncu istiyor.. Bence görüşme olumlu geçti.. Yarın ola hayrola" diye konuştu
Kiralık, satın alma opsiyonu olsun o zaman gelsin isterim ama basıp 3-4 milyon verip almasınlar. Riera'ya kızan taraftar buna nasıl tepki gösterir o zaman merak ediyorum.
hayirli olsun istanbulda riera..
http://s1.proxy03.twitpic.com/photos.../389494262.jpg
aragones zamaninda cok istemisti bu adami
Bana göre Riera Coğrafi olarakta iyi bir transfer oldu. Sonuçta komşudan geliyor bizim ülkemizin şartlarına alışması oldukça rahat olacaktır. Aynı zamanda liglerimizin arasındada çok bir kalite farkı yok bence.
Hatta bizim ligimiz daha kaliteli diyebiliriz.Neyse Avrupa'ya gitmediğimize göre lig şartlarında çok iyi bir transfer oldu :)
Galatasaray'da sıcak saatler (04.09.2011)
http://www.radyospor.com/Images/Habe...010_sercan.jpg
Galatasaray, Riera'yla resmi sözleşme imzaladıktan sonra tüm dikkatini forvet transferine çevirdi.
Sarı kırmızılıların yurtiçindeki alternatifi Sercan konusunda ise sabah saatlerinde sıcak gelişmeler yaşandı.
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre Galatasaray Sportif Direktörü ve başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ile Sercan ve Sercan'ın temsilcileri bir araya geldi. Görüşmede Sercan Yıldırım'la anlaşmaya varıldı; ancak kulüpler düzeyinde anlaşma henüz sağlanamadı. Bursaspor, bonservis konusunda 3.5 milyon avroya kadar inerken, Galatasaray son fiyat olarak 3 milyon avro verdi.
Müzakereler aradaki 500 bin avroluk farkın giderilmesi için yapılıyor.
SERCAN ANLAŞTI, KULÜPLER ARASINDAKİ ANLAŞMA HENÜZ GERÇEKLEŞMEDİ
Sercan ve temsilcileri ise Tulun'la yapılan görüşmenin ardından Florya'da bir otel'de Bursaspor Sportif Direktörü Birol Berkem'le görüştüler. Temsilcilerin burada Bursaspor'un bonservis ücreti konusunda biraz daha esnek davranmasını istediği öğrenildi.
Galatasaray'la prensipte anlaşan Sercan'ın bonservis ücreti konusunda kulüpler arasındaki 500 bin avroluk fark giderildiği anda kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Ayrıca tarafların kiralama formülü üzerinde düşündüğü öğrenildi.
Bu arada düşük performansı nedeniyle takımdan gönderilmesi gündeme gelen Milan Baros konusunda bir son dakika süprizi yaşanmayacağı; Galatasaray'ın uzun süre gündeminde kalan Rus Milli Takımı kaptanı Arshavin için ani bir hızlı bir gelişme olabileceği öğrenildi.
BAROS GİDERSE KIŞIN GİDER; ZENİT VE DİNAMO MOSKOVA TALİP OLDU
Moskova'da yaşayan ve pek çok ünlü Rus futbolcusunu yakından tanıyan, futbol menajeri Malik Arkinov, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu ve konuyla ilgili şunları söyledi: "Rus basını Zenit St.Peterburg'la, Dinamo Moskova'nın Milan Baros'u istediğini yazdı. Ancak Rusya'da transfer 31 Ağustos itibariyle bitti; yani son dakikada Baros'un Rusya'ya transferi söz konusu olamaz; ama şunu biliyorum ki Rus takımları onun gibi bir futbolcuyu transfer etmek istiyorlar. Baros, ismi ve kalitesi olan bir futbolcu. Kış döneminde, Rusya'ya transferi söz konusu olabilir."
ARSHAVIN'DE SÜPRİZ YAŞANABİLİR Mİ?
Galatasaray'ın bir dönem gündemine gelen Arshavin için de son dakika süprizinin olabileceğini belirten Arkinov, "Arshavin'in işi artık Arsenal'da çok daha zor. Orta sahaya Benayoun transfer edildi. Mikel Arteta'yı aldı. Dolayısıyla forma şansı daha da azaldı. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bana göre Arsenal onu kış transfer döneminde satabilir. Bedeva gitmemesi için Arsenal onu satabilir. Ayrıca Hazartesi gece yarısına kadar Türkiye'de transfer yapılabileceğini düşündüğümüzde, bence Arshavin'in Galatasaray'a transferi hâla mümkündür. Arshavin'in işi Arsenal'de zor. Galatasaray hızlı davranısı Arshavin konusunda son dakika süprize yapabilir. Rus basını da önceki hafta Galatasaray ve Juventus'un hâlâ Arshavin'le ilgilendiğini yazdı" diye konuştu.
Radyospor
Tipten kaybediyor bu adam. Nerde Kewell nerde Riera...