Şu semihi beyenmeyenleri hiç anlamıyorum adam daha 1 sezon oynadı düzgünce bu adam daha tecrübe kazanacak
Printable View
Şu semihi beyenmeyenleri hiç anlamıyorum adam daha 1 sezon oynadı düzgünce bu adam daha tecrübe kazanacak
fm deki süper filipe mi bu sol bek olan
Zaten bu lig için düşünülmüyor transfer.
Bu ligde bu kadro bu defans hattı her türlü götürür birtane alternatif oyuncu katkısı ile
Ancak avrupa arenasında dağılmaya müsahit bir hali var
İkisininde Avrupa tecrübesi hiç yok.
Defans hattına liderlik yapacak tecrübeli kaliteli bir stoper şart Avrupada başarı için
Bunda herkes hemfikir zaten.Ama organize olarak gol yemememiz iyi bir şey Avrupa adına.Sırf yediğimiz goller duran toplardan diye defans hattına berbat demek çok mantıksız oluyor.Bu duran top sorununu çözmezsek ManU falan dağıtır bizi.Van Persie açar,atar her şeyi yapar :D
bi yemek yeyip geleyim, geldiğimde belki transfer açıklanmış olur :D
ujfanin sakatlanmasi GSnin stoper almasi icin bir sebep oldu. keske sakatlanmadan once bunu yapsalardi. ujfali defans da bence CL de zorlanirdi. superlige benzemez CL, tedbirli olunmali. kucumsenen braga bile tehlikeli olabilir GSnin mevcut yapisinda. su durumda bile transfer yapilamazsa gidisat hic iyi olmaz, hala bir isim yok ortada. en azinda sununla gorusmelere baslandi densin ama yok.
Organize bir atak sonucunda gol yiyince mi savunma kötü oluyor? :icon_smile: Onu geçtim,bizim maçta yediğiniz 2. ve 3. goller savunma hatası değil yani? He bir de kendi attığınız goller çok farklıymış gibi diğer takımların attıkları gollere laf ediyorsunuz ya,ona diyecek hiç bir laf bulamıyorum.
buna ilave barca real disinda ki real bile kontra oynuyor, bikac takim daha var, organize olup mu gol atiyor. cogu gol 2-3 pasta gerceklesir istatistiklere gore. sacma bir yaklasim zaten bu. sampiyon takimimizin bile organize attigi bir gol var mi bu sezon :zuhaha
Ne zaman bitiyor süre ?
Yanlış bilmiyorsam 5 Eylül'de transfer dönemi kapanıyor, ama Şampiyonlar Ligi'ne oyuncu listelerinin verilmesi için son gün. Hatta son saatler, dakikalar.
Şampiyonlar ligi için kalan süreyi sormuştum tam saat olarak kaçta sonlanıyor 5 de değil miydi ?
bu gece yarısına kadar
Bu gece bitiyor, saat 1'e kadar geldi geldi, yoksa artık bir üst tura kısmetse :)Quote:
List A has to be submitted by the following fixed deadlines:
a) 25 June 2012 (24.00 CET) for all matches in the first qualifying round;
b) 12 July 2012 (24.00 CET) for all matches in the second qualifying round;
c) 26 July 2012 (24.00 CET) for all matches in the third qualifying round;
d) 13 August 2012 (24.00 CET) for all matches in the play-offs;
e) 3 September 2012 (24.00 CET) for all further matches from the first match
in the group stage up to and including the final.
kaymak : uefa.com
Teşekkür ettim o zaman :)
Beşiktaş'tan yediğin 2 gol de (Melo hariç) defans zaafiyeti değil de ne? Duran top muydu onlar?
Kasımpaşa ve Bursaspor'un attığı goller duran top olabilir.
Ancak defans zaafiyeti olmasa herhalde Fatih Hoca transfer arıyor olmazdı. Fatih Hoca da güvenmiyor savunmasına. Bursaspor dün iyi de pozisyonlar buldu, üstelik haftaiçi 120 dk oynamasına rağmen. Avrupa takımları mevcut G.Saray defansını çok yıpratır.
Kjaer ve toure bütün sorunlarımızı çözer bizim ama olmazsa gidip son dakikada saçma bi oyuncu almasınlar
Savunmadaki zaafiyet savunmadan değil orta sahadan kaynaklaniyor.Melo ve Hamit formda değil.Geçen sene Melo cok formdaydi ayrica su an formsuz Hamit'in yerinde formda ve inanilmaz kosan ,defansa muthis yardim eden bir Engin vardi ve Melo ve Engin ilerde top kaptirilinca hemen basip savunmanin yerlesmesini sagliyorlardi.bu sene bu dinamizm olmayinca pozisyon vermeye basladik.bir kopukluk olustu.milli mac arasindan sonra hamit ve melo formunu bulunca takimin verdigi pozisyonlar azalacaktir.
Semih'i begenmemenizin sebebini anlamadim.semih cok iyi bir kesici.yaninda lider ozellikli biri olunca inanilmaz performans veriyor.bu nedenle ujfa ile iyi ikili oldular.semih'ten verim almak istiyorsak lider bir stoper almaliyiz.bu transfer olursa cok rahatlariz.
O 2 golden biri bireysel hata.Diğerinde de en olmıycak yerde kaptırıp yedik.Normalde asla bu kadar net hatalar yapıp gol yemeyiz.O hatalar Beşiktaş maçına özgüydü zaten.
Her türlü gol yiyince savunmanın bir şekilde hatası oluyor ama duran toptan gol yiyen takım için savunma kötü denilmez.Savunmanın duran topları zaafı var denir.Mesela Beşiktaş her türlü yiyor.Adamlar sağdan geliyor kesiyor paslarla geliyor falan bir şekilde atıyorlar.Bizde o durum yok.Bizim attığımız golleri takip etmiyorsun sanırım.4 haftada attığımız 10 golün 4'ü duran toptan.Birisi de penaltı bu 4'ten.Fakat yediğimiz 8 golün 5'i duran top.
Diego Anadolu kulüpleri arasında dikkatimi çeken oyuncular arasında ancak yinede Avrupa tecrübesi olan, uluslararası düzeyde birini tercih etmek daha mantıklı.
hic boyle yorum duymadim, yedigimiz goller duran top yoksa gol yemeyiz :n:
o zaman duran topa sebep olma sen de :zuhaha
hala yok mu transfer, sure dolmak uzere. sanki CLye FB kaldi, transferini yapti bile.
Deneyimli defansı çekip çeviricek bir oyuncu arıyorsak bu Toure'dir.Kjaer 23-24 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam.Gelirse tebrübe eksikliği olabilir göbekte.Bu arada ŞL listesi gece 1'e kadar tamam da borsa falan kapanmıyor mu bi saatten sonra nasıl açıklanacak transfer ?
Abi onu mu diyorum ben :D Dün de Lig Tv spikeri Hamit'i suçluyordu yediğimiz tüm gollerde bi paya var diye.Sorun faulü kimin yaptığı değil faulden sonra nasıl golün yenildiğii :) Bana göre savunmamızın duran top dışında bir sorunu yok.Size göre varsa bilemiycem.Ama bizim savunmaya kötü diyorsanız sizin kevgire dönen savunmanıza tekrar göz atmanızı isterim :)
aygün borsada hissen falan mı var :D
Transfer yapmış olmak için transfer yapılmasın, elimizde Riera örneği var en yakın. Alınabiliyorsa değer katacak bir isim alınsın yoksa sırf 4. isim olsun diye adama hiç gerek yok. Fenerbahçe transferini yapar tabii, orta sahası Süper Lig de bile zorlanıyor. Aylardır herkes bağırıyordu son gün anca aldılar. Bizimse stoper sorunumuz 3-5 gün öncesinde ortaya çıktı. Transfer olmazsa karalar bağlamaya gerek yok, bu takım ligi her türlü götürecek stoper de Hakan Balta oynasa bile yeri geldiğinde. Avrupa içinse, hiçbir şey belli olmaz. Geçen sene Trabzonspor'un stoperleri çok mu iyiydi ?
Galatasarayın Defans Takviyesine ihtiyacı yoktur. Galatasarayı iyi izlemiyorsunuz galiba 2 nedenle kısa ve öz olarak açıklayacagım
1. Geçen Yıl Galatasaray Duran Toplarda Adam Markajı Uyguluyordu.
2.Bu Yıl Galatasaray Duran Toplarda Alan Savunması UyguluyorBiraz Daha Açıklarsak Fatih Terim Israrla Alan Savunması Uzerinde Duruyor Çok Degil 2-3 Hafta Sabredin Sonra Gerçek Galatasarayı Görürsünüz
semih de sakatlansa gokhan zana mi guveneceksin. duran toptaki taktik degisiklikle alakali degil durum. kadro derinligi yok stoperde. gecen sene ujfa bu sakatligi yasasaydi sampiyonluk bile riske girerdi. ki elmanderin bile sakatligi pahaliya mal olacakti o donem. bu sezon daha cok mac olacak, kadro derinligi acisindan tek eksik yer stoper bana gore. suanki kadroda bulunan stoperlerin kalitesinden cok bu beni ilgilendiriyor.
Gokhan , Semih , Dany , Hakan , ve Eboue.
Eboue sag bek diyeceksin ki haklisinda , bu oyuncuyu aldıgımızda fatih terim solemisti eboue çok yonlu bir oyuncu defansın her yerinde oynuyabiliyor demişti.
ve fatih hoca eskiden bunu sık yapardı ortasaha oyuncusunu defansa monte ederdi su an elinde 2 adam var ceyhun ve melo şahsen fazla para harcamaya gerek yok
NTVSPOR SON DAKİKA : LYON'un savunma oyuncusu CRIS ile anlaşan GALATASARAY transferi kısa sürede duyuracak.
Eee dünya üzerinde bulunan bütün stoperlere transfer teklifi yapmışmıyız?
Edit:Cris nedir la ?
Fransa'dan diyen vardı, adamın dedikleri çıkıyor gündüz 4 isim yazmıştı içinde Cris de vardı. en zayıf halka geliyor. Yaş 35, hayırlısı olsun.
Cris boşa transfer. 35 yaşında. Çok yaşlı, çaptan düşmüş bir futbolcu. Bundan 3-5 sene öncesinde iyi oyuncuydu da artık fizik olarak çok zayıfladı.
Kolo Toure nereye Cris nereye. Çok ciddi farklar var. İnşallah yalan haberdir. G.Saray'a Avrupa'da çare olmaz Cris.
Sanmıyorum Cris'i alacağımızı Cris'i alacağımıza Carvalho veya Chivu'ya bile razıyım ama ortada Kolo Toure , Kjaer ve Rolando'dan sonra hiç sanmıyorum Cris'in geleceğini.
Ne vereceği belirsiz bir isim eğer Cris olursa.
Sanırım en uygun maliyet ondaydı ondan tercih edildi.
Soru işaretleriyle girecek Galatasaray Avrupa arenasına bu isimse gelen
Cris Olabılir Maliyeti Çok Azdır Tahminen. Yonetime Yuklenmeye Gerek Yok 2 Gunde Kjaer"mi Alcaksınz Yapmayın Allah Askina. Cris Zaten Yedek Klübesinde Oturacak Terim Semih-Dany Ikılisi ile yola devam edicek Röportajindada Sölemisti Ikisine Çok Güveniyorum Diye.