Akşam radyoda dinlediğim Yobo da rest çekmiş alacaksanız alın yoksa bende başımın çaresine bakıcam diye.Ben Yobo'yu beğensemde gerek yaşı, gerek klübün sıkıntılı süreci atlatıp kadro kalitesini olması gerektiği seviyeye çekeceğinden dolayı Yobo'nun misyonunu tamamladığını düşünüyorum.Büyük klüp müsün kardeşim?Dünya klübü mü olacaksın?O zaman basıcan parayı getircen Kjaer'i yada Mbiwa'yı.Öyle 1 aydır netleştiremediğin 32 yaşına gelmiş ve seviyesi belli olan bir stoper getiripte benim hedefim Şampiyonlar Ligi'nde final, yarı final demeyeceksin. İstediğimiz oyuncuyu alırız hiç demeyeceksin.Yıldız forvetden bahsediliyor.Başkanımızın hırsını anlıyorum ama haberin gerçek olduğunu varsayarsak forvetten önce bir orta saha ve stopere acil ihtiyacımızın olduğu gün gibi ortadayken forvete dünyaları verip defansa Yobo'yu getirmek abesle iştigal olur.Şu Tino Costa'yı alırlarsa benim bütün hevesim kırılacak.Stopere istediğim Mbiwa yada Kjaer, orta sahayada kesinlikle Lass.Harbiden çocuğumu keserim.Ama çıkan spekülasyonlara bakılırsa Costa ve Yobo'yu kakalayıp geçecekler.Ondan sonra 3. ön elemede elenincede rakip çok güçlüydü diycez.
Edit:Bi hışımla bu kadar yazdımda utanmayayım 1 saat sonra:pAma ben razıyım utanmaya:)