arkadasım ergün ön liberoda oynarsa orası yol gecen hanı olur ergün agır bir oyuncu
saidou biz göndermedik kendizi bizden gizli olarak gitti nantes ile anlastı
bu arada kork mayın bir ön libero trnsferi kesin olcakama bu kim
Printable View
arkadasım ergün ön liberoda oynarsa orası yol gecen hanı olur ergün agır bir oyuncu
saidou biz göndermedik kendizi bizden gizli olarak gitti nantes ile anlastı
bu arada kork mayın bir ön libero trnsferi kesin olcakama bu kim
Bi ara Dardanelli bir topçuyu istiyodu GS, gelecek vaad eden bir on libero idi. O da mı olmadı? Son durumu nedir, bilen var mı?
galiba adam teklif götürmemişler benim bildiğim bu
Galatasaray için transfer 1 Ocak'a kadar kapanmış gibi görünüyor.Bu saatten sonra transfer yapabileceğimizi sanmıyorum.
Bende. Ama sağlam bir ön liberonun gelmesi fena olmazdı.Quote:
Originally Posted by Berkaiser
arkadasım sarı kırmızılılar transfer yapacak bu yüzden ön libero trnsferini persembe gününe kadar bitirmeyi planlıyor listedeki 3 oyuncudan biri alıncakmıs kesin
bunlardan biri
deportivolu DUSCHER iyisallah ol gelir zaten ononu gelme ihtimali büyük
Duscher , deportivo´nun arjantinli onliberosu. Deportivo'nun teknik adami onun gitmesine izin verdi , baska kuluplerde talep olmuslardi bir ara (Manchester, AS roma ) ama almadilar , deportivo nekadar ister bilemiyorum ama bunu alirlarsa COK iyi olur , adam yanilmiyorsan 27 yasinda su an ve gelirse bize cok faydali olur. Insalllahhh gelir.
mutlaka bi transfer yapılmalı ancak adnan polat transferi bitirdiklerini açıkladı yani galatasaray ın 1 ocak a kadar bu kötü gidişi sürecek
yok arkadasım özhan canaydın kızmıs onlara artık su transferi 3 gün içinde bitirin demiş duscher yada costodio 3 gün içinde istanbula gitereceklermiş
baktım ikiside iyi oyuncu
Hangisi oldu ki :) Yüzlerce isim duyduk hiçbiri olmadı..Quote:
Originally Posted by e_mali
ama bu sefer transfer var ya duscher yada custodio ikiside iyi oyuncu
İnşallah.. Daha transfer sezonu bitmedi.. Örnek vermek gerekirse, Ribery son gün gelmişti.. Son güne kadar beklemekte fayda var..
ben Gerets Olsam
Mondragon
D.Sol:Orhan Ak
Göbek: Song, Tolga
D.Sağ: Uğur
Ön Libero : Cihan
O.Sol : Arda
O.Sağ: Okan
Serbest: İliç
Forvet: Hasan Kabze , Umit Karan
Tabi transfer olmazsa.Ama Necati ve Hasan ı kadroya dahi almam.benim görüşüm arkadaşlar bu.Cihanın asıl mevkiisi zaten Ön Libero. Kocaelindeyken nasıldı?
Eğer transfer olursa 10 Numara ya alınsın.Ön libero diye kasıyor Gerets.Forvetede İliç , Ümit koyulsun.Bakın bakalım takıma o zaman.
kardeş bu nice her gün maç mı yapıyor sorun sende deil o zaman alıntı yaptığın sitede touluse bi hafta önce nice la oynadı 1-0 kaazandı bu hafta da troyes deplasmanında 2-1 kazandı emana da gol attıQuote:
Originally Posted by anakonda52
neyse konuyu bölmeyelim nasıl osla alamadık adamı atsa ne olur atmasa ne olur :D
Bu sene her kulvarda Galatasarayın işini çok zor görüyorum. İnsallah sert bi kayaya çarpmayız..
fotospor Galatasaray'ın emana yı 1 yıllığına kiraladığını yazıyor
galatasaray hangi menejerlerle çalışıyor çok merak ediyorum.bize yaklaşık 7 yıldır her transfer sezonunda kabir azabı çektiriyorlar.her sene gravesenlerden pireslerden rivaldolardan başlayan transfer serüveni petrelerle heinzlarla okan buruklarla noktalanıyor.birisi çıkıp bu adamlara çakıl taşıyla futbolcu alınamayacağını iyi futbolcu almak istiyorsalar paraya kıymaları gerektiğini söylemeli.yok eğer benim param yok diyorsanız boşuna taraftarı transfer sezonunun başında ümitlendirmeyin..ıkın erkek gibi bu sezon transfer yapmayacağız deyin bizde boşu boşuna ümitlenmeyelim.
bakalım bu seneki 31 ağustosta bizi hangi kazma bekliyor.her sene böyle bir adamı bulup getiriyorlar ve her sene o son gün alınan adam devre arası gelmeden gönderilmeye çalışılıyor.o gönderdiğimiz futbolculara ödediğimiz parayla şimdi 5 tane ön libero alınırdı.bi tanesi hala gönderilemedi bile.tamam bu takım bize türkiyede avrupada sayısız sevinç yaşattı ama her ağustos ayı geldiğinde bu takım bizi kabız etmekten başka işe yaramıyor.yok akıllansalar bir senede temmuz ayında tüm transferleri bitirebilseler içim yanmayacak.ama her sene aynı terane.şimdi de çıkmışlar en iyi transferimiz arda diyorlar.haberleri yok galiba gerets orta sahanın ortasına adam istedi.yok en iyi transfer arda ise carruscayı niye aldınız?birde çıkmışlar takımımız yeterli diyorlar her maç 2 gol yiyen 4 haftada 6 puan kaybeden takımın neresi yeterli şampiyonlar ligindeki hedef nedir?orası muamma.
birde artık ocakta alırız ön liberoyu diye haberler çıktı şimdi.fikstürden haberi yok bunların.şampiyonlar liginden elendikten sonra istersen vierayı getir ön liberoyu ne işimize yarar?
şimdi önümüzde iki şık var:ya avrupanın vasatı aşamayan klubunden bulabilecekleri en ucuz elden düşme adamı getirip bize yıldız oyuncu diye yutturacaklar yada biz gençlerimize güveniyoruz gerekirse ocakta transfer yaparız diyecekler.ikisi de aynı kapıya çıkıyor ama neyse biz galatasarayı gönülden desteklemeye devam edeceğiz birde aklı başında yöneticilerimiz olursa ne ala.
Daha ne soylenebilir, aynen katılıyorum...Quote:
Originally Posted by dinaMYt
Fotospor iki gün önce gravesen, öncesinde beto,öncesinde almeida corintihias'da oynjyomuş ki öyle bir adam yok öncesinde de diarra'yı istanbul'a getirdi :) :)Quote:
Originally Posted by hurmet
biz beklemekten bıktık basın yalan haberden bıkmadı..
bitsin artık bu çile..
bitecek kardes 3 gün bekle
(/1) SICAK SICAK HABER
(/1) TAMAMEN YENİ HABERönceden de gündeydi şimdide gündemde
Galatasaray aradığı ortasaha oyuncusunu buldu. Sarı-kırmızılar, Milan’da oynayan İsviçreli ortasaha oyuncusu Johann Vogel’le her konuda anlaştı.
Sarı-kırmızılı yönetime yakın kaynaklar Vogel’in transferini doğruladı. Teknik Direktör Eric Gerets’in ısrarla istediği Vogel’le, İtalya’da yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındı. Vogel’le her konuda anlaşma sağlanırken, ortasaha oyuncusunun bir kaç gün içerisinde resmi imza atacağı öğrenildi.
Türkiye ile İsviçre arasında oynanan maçta da gündeme gelen Vogel, Milan’da fazla forma şansı bulamasa da İsviçre’nin Euro 2008 Elemeleri kadrosuna çağrılmıştı.
Vogel Kimdir?
8 Mart 1977’de Cenevre’de doğan Vogel, profesyonel futbol kariyerine ülkesinin Grasshoppers takımında başladı. İlk kez 22.7.1992’de Xamax’a karşı oynayan 1.77 boyunda ve 71 kilo ağırlığındaki futbolcu, altı yıl Grasshoppers’ın formasını giydi. 1999-2000 sezonunda Hollanda’nın PSV Eindhoven takımına transfer olan Vogel, burada geçirdiği altı sezonun ardından 2005-2006 sezonunda Milan’a transfer oldu. Vogel Milan’da geçirdiği bir yıl boyunca fazla forma şansı bulamadı.
kaynak radyospor:confused:
biliyorum bu oyuncuyu kimse istemiyor ama bana göre galatasarayın tam aradıgı oyuncu bence hem şampiyonlar ligi tecrübesi var hemde psv yi iyi tanıyor
yüksek pas yüzdeesi var bence yararlı olur
gelsin artık şu adam pek sevmiyoruz türk halkı olarak ama işte kader :D
mühim olan sevmemek degil önemli olan takıma yara saglasın bence gelirse vogel ortasah cok rahatlar ayhan iyi iş cıkarırlar
abi vogeli alıcagınıza bizim hasan ücüncüyü verek size daha iyi bu adamın hasandan pek farkı yok...
kesinlikle katılıyorum..söyleyecek söz bırakmamışsın...Quote:
Originally Posted by dinaMYt
kardes saka mı diyonsen hasanla bu adamı kıyaslamam bileQuote:
Originally Posted by nekop
ANAKONDA52 FARKI
COK SICAK BİR HABER DAHA
CİM BOM'DA CASTILLO SESLERİ!..
28 Ağustos 2006 19:36
Galatasaray aradığı ön liberoyu Güney Amerika'da buldu.. Sarı Kırmızılıların Almanya 2006 Dünya Kupası'nda oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Ekvator'un orta sahadaki yıldız isimlerinden biri olan Segundo Castillo ile görüşmelere başladığı öğrenildi..
24 yaşındaki genç oyuncu 1,78 boyunda ve 77 kilo. Ülkesinde El Nacional takımında forma giyiyor. 2000-2002 yılları arasında ülkesinin Espoli takımında forma giyen Castillo, 68 maçta 11 gol atmayı başarmıştı.
CASTILLO KİMDİR?
İsim : Segundo CASTILLO
Mevkii : Orta Saha
Doğum Tarihi : 15 – Mayıs - 1982
Uyruğu : Ekvator
Doğum Yeri : Esmeraldas
Kulübü : El Nacional (Ekvator)
Boy : 1.78 m.
Kilo : 77 kg.
Milli Olma Sayısı : 13
Milli Takımla ilk maçı : 12- Şubat - 2003
Milli Takımla son maçı : 25- Haziran - 2006
Lig Kariyeri :
2000 : Espoli – 8 maç – 0 gol
2001 : Espoli – 28 maç – 2 gol
2002 : Espoli – 30 maç – 9 gol
2003 : El Nacional – 13 maç – 0 gol
2004 : El Nacional – 32 maç – 0 gol
2005 : El Nacional – 48 maç – 8 gol
2006 : El Nacional – 18 maç – 3 gol
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
oyuncuya gelirsek iyi bir oyuncu ortasahada tas gibi bir oyuncu dünya kupasında begendigim bir oyuncuydu ama bu trnsferin olma ihtimali düsükmüş
yalnız bu vogel öyle çok top kapan bir adam değil daha çok oyun kuran tipte bir adam takımın pres eksikliğini vogel kapayamayabilir
kim gelecekse gelsin ön libero pozisyonuna transfer şart...zaten vogel gelirse muhteşem olur vogel o pozisyon için biçilmiş kaftan keza galatasaray çok fazla top kaybı ile oynuyor...bu kadar top kaybı yapan bir takımın zorlu maçlarda başarılı olması imkansız...Quote:
Originally Posted by anakonda52
tabi vogel gelirse topu ayakta tutma yüzdemiz fazla olur tecrübeli
ama su castillo da iyi oyuncu fizik gücü muhtesem rakibi sahada yoran ve cok top kapn biri onunda sanırım pas yüzdesi en azından saidou gibi
tekrar söylüyorum nekop kardes bir hasan ile vogel nasıl aynı olabilir yapma yawww
peki sizce gs için şu an top kapıp, rakibi yoran bir adam mı yoksa oyun kuran iyi pas yapan birimi gerekiyor?
oyun kuran pas yapan buda gelirse vogel olabilirQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
keske hepsi olsa onda top kapma gibi becerileri