hocada spaletti diyorlar italyan sistemi kurcak galiba fenerbahce. :D
Printable View
hocada spaletti diyorlar italyan sistemi kurcak galiba fenerbahce. :D
Ooo İtalyan ooo şike diyorum :P
Şaka bir yana neden böyle bir ihtiyaç duydular bilemiyorum..
Vieria haberleri geçiyor. Bence çok büyük bir risk olur. Fakat İsmail Kartal ile sezona başlamak daha büyük bir riskti. Bunuda düşünmek lazım. :)
Kocaman dönebilir diyorlar dönerse eğer çok yerinde olur
İnşallah döner. Amin.
Koç başkan Kocaman hoca Topal kaptan Fener şampiyon
Aykut Kocaman dönmez inş. Şu uyuz savunma ve top çevirme oyunundan bıkmadınız mı? Takıma öyle bir oyun yerleştirdiki yıllardır rezalet futbol oynuyoruz. Her şey kupa ve başarı değildir lütfen artık şunun farkına varın.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Simon Kjaer yarın İstanbul'da. İlk transfer.
Şu an her yerde Kjaer haberi var, zamanında çok iyiydi ama 2 yıldır adını duymamıştım. Haberlerde de 6,5 mio Euro bonservis ve 4 yıllık anlaşmadan bahsediliyor. Umarım faydalı olur, zamanında çok istediğimiz ama alamadığımız bir oyuncu daha sanki bizim transfer listelerimiz 10 yılda 1 falan güncelleniyor.
Hiç arzu etmiyorum ben de gelmesini. Ağır stoper beklentimi karşılamaz.
Bonservisi elinde olan oyunculara yönelmemiz gerekirdi ilk planda. Stoper olarak da makul adaylar bulunabilirdi. Takımın çehresini değiştirecek bir isim değil Kjaer. Elbette faydalı olacaktır ama bonservis ödeyeceğimiz için olumsuz bakıyorum transfere.
Kjaer bende iyi transfer uzun boylu ve markajı çok iyi
Bizim Psikopat ile iyi ikili olurlar
Topal tandemide çuk diye oturur o bölgeye
Volkan - Caner - Kjaer - Alves - Gökhan - Topal
Nani de gelirse o da direk 11 başlar gerisi belirsiz
8-10m euro diyorlar bonservisi icin bence cok fazla degmez bu adama baya dususte biri.
O kadar değildir bence
Başkan verir o parayı ama Terraneo mudur nedir o vermez
8-10 sallama haberdir, aynı zamanda 6,5 milyon da diyorlar. Mantıklı olan da 6,5 civarı bir bedel. Normalde tutar çok derdim ama yaşı itibariyle normal bir rakam, eğer kötü çıkmazsa 6-7 yıl hizmet edebilecek bir oyuncu için verilen 6,5 milyon Euro fazla değildir. Ama keşke geçen sene 2,5 milyonken alsaydık, Alves'den daha fazla katkı sağlayacağına eminim. Irk itibariyle stopere çok uyumlu birisi, sakin ve fizikli heyecanlanıp saçma hareketler yapacak bir oyuncu da değil bence. Ama mevcut stoperlerimizle nasıl hücum oynamayı düşünüyoruz anlamış değilim, hepsi çok yavaş oyuncular kesinlikle Alves'in gönderilip çok kaliteli bir stoperin daha alınması lazım. Bizim için çok hareketli bir transfer dönemi, bir sürü oyuncunun adı geçiyor. Çok yüksek bir bütçe ayrılmış transfere ve bazı yöneticiler de yardım etmişler gibi duruyor. Asıl değerlendirmenin transferler bittiğinde yapılması doğru olacak galiba. Keşke bir kişi de sol beki günceme alsaydı, bu sene Caner'in oynadığı futbolu kimse izlemedi mi merak ediyorum.
caner bu sene ismail kartalin kurbani oldu bence, onceki sene yaptiklari ve yine sezon ortasina kadar makul bir seviyedeydi. ne olduysa ikinci yari basladi dusus. taktiksel hatalar yanlis oyuncu yerlesimleri yuzunden olmus olabilir bu dusus. bence ellenmemesi gereken 2 yerden biridir sol bek, digeri de sag bek zaten. gerisini oldugu gibi degistirsek de olur :D
Galiba benim düşüncelerim tüm camia ve Türk futbol dünyası ile çelişiyor. Caner'in bir önceki sene yaptığı tek şey 10 tane asistti, o da birçok maçta 4 forvete dönerek deli gibi saldırarak atılan gollerde geldi. O sene de Caner sürekli savunmada pozisyon hatası yapıyordu ve her topu ileri şişiriyordu. Geçen sene bittiğinde Caner bir daha böyle oynamayacak demiştim ve haklı çıktım, hatta ben şuan oynadığını da beğenmiyorum ama tepki çekmemek için bir şey söylemiyorum demiştim. Bu sene yukarıda bahsettiklerimin hepsi çıktı, istediğiniz istatistiklere bakın takımın en fazla top kaybeden, en çok kademe hatası yapan, en çok çalım yiyen oyuncusu. O kadar teknik oyuncu ama tek yaptığı rakip sahanın ortasından orta açmak. Kornerleri bile rezalet kullanıyor, ne zaman kornerleri Diego kullanmaya başladıysa etkili olduk. Ben buraya Caner'in açıklarını 2 sayfa yazarım ama eminim siz bana artılarını 3-5 cümlede bitirirsiniz. Bunlar hoca değişikliği ile düzelir mi emin değilim ama inşallah sizin dediğiniz gibi olur(ne kadar aksini düşünsem de).
3 transfer tamammış. Rakamlar var önümde, yazıp yazmamakta kararsızım. Umarım yakında açıklanır da gerçek olur.
Emmanuel Emenike, 14 milyon Euro karşılığında Bülent Uygun'un çalıştırdığı Katar ekibi Umm Salal'a transfer oldu. (Hürriyet)
İnanılmaz.
Tek kelimelik transfer.
Emenike haberine gerçek olmadan inanmam, ben 5 milyona da razıyım. Gün geçtikçe Mert konusu canımı daha çok sıkıyor, kulübün evladı bu kadar çabuk gözden çıkarılmamalıydı. Ama hata onda efendi gibi oturup sırasını beklemeyecekti millete orasını burasını gösterecekti, gazetecileri seni evinden aldırırım diyerek tehdit edecekti, rakip takım hocasına kafa kesme hareketi yapacaktı. Tüm suç sende Mert. Kjaer için ihtimal vermesem de konuşulan rakamlar rahatsız edici, eğer gerçekse çok sağlam kazık olur.
gerçek degilmis emenike haberi zaten umm salalin takim kadrosu 10m euro paralari yokki.
Gereksiz pahalı, eğer stopere bu para veriliyorsa Nani ve RVP'yi maliyeti yüzünden alamadık diyenin suratına tükürürler. Umarım 2. Krasic vakası olmaz, stopere yıllık 3 milyon nedir ya anlamış değilim bonservisin gereksiz fazlalığı da cabası. Bu adam Türkiye'de Popescu etkisi yapmadığı sürece kendisini sevdiremez bu maliyetlerle, yapacağına da hiç ihtimal vermiyorum umarım beni yanıltır. Hoca ve direktörün transfer hedefleri hoşuma gitmişti ama ilk transferde rakamlar bu şekildeyse sonumuz yine hayırlı olmaz. Bir de gider Mikel'i alırlar yıllık 4 milyon + 10 milyon bonservise tam olur.
Nani'den vazgeçilmiş değil ama RVP kalırsa 12M Euro loyalty bonus + 17M Euro maaş + 2,5M sponsor toplamda 31.5M alacak. Giderse Manu'da 12M Euro loyalty bonus alacakmış. Manu o +12'yi de satacağı kulübe kitlemeye çalışınca kimse alamıyor şu an. Bizden hiç bir kulüp heveslenmesin. RVP enayi değildir, hiç bir yere gitmez.
Zaten mantıklı kimse rvp transferini beklemiyor, o maliyetler bizim için çok fazla. Ama mahmut uslu naninin maliyetinin çok yüksek olduğunu söylemiş. Eğer Kjaer gibi adama 8 milyon + yıllık 3 milyon veriyorsan naniye 15 bonservis + yıllık 4 milyon falan verirsin. Aman aman oynamayacak bir stoper için bu rakamlar aptallıktır. Ben hala daha düşük maliyetler bekliyorum, zaten bu fiyatlar üzerine anlaşma olsaydı hemen imza atılırdı.
Usuldendir, FM profilini koyabilir misiniz ? :D
Bu arada Fenerbahçe'nin o isimlerini gördüm de mahşallah dedim. Gerçekten potansiyelli oyuncular var yani...
Hürriyet Haberi - Fenerbahçe'nin gelecek sezon kalecisi Weidenfeller ya da Cech.
NTVSpor'un haberine göre Mandanda ya da Ospina
Hurriyet mezardan bir iki isim daha söyleseymiş.
Başka kaynaklarda da Casillas ve Patricio var. Her canı sıkılan 2 tane kaleci seçip bize yazıyor. Ama orta saha ve kanat isimleri tıkandı kaldı. Nani ve Guarin diye başladık orada kaldık, yok muydu bunların alternatifleri biraz heyecan yaşasaydık gereksiz tartışmalara girseydik. Keşke Alves'i de gönderip Maicon'u alsak, stoperlerimiz iyi olurdu en azından. Ama asıl beklediğim haber Emenike'nin satılması, 3 milyona bile satsak bizim için kardır.
Neden bilmiyorum ama Mert hakkında olan kızgınlığımı da yinelemek istedim.
Nani'nin menajeri İstanbul'da.
https://twitter.com/fedepastorello/s...02939274162176
hayırlı ramazanlar
https://twitter.com/fedepastorello/s...02939274162176
P&P Pastorello and Partners S.A.S. - Consulting company - Player consultants - Transfermarkt
aynı zamanda handanovic ve rossi'ninde menejeri bizimkiler bi yoklasalar bari
Nani'nin menajeri kulüp binasına giriş yapmış
Gel nani gel çook fark yaratır bilek var şut var top sürme var yaratıcılık var yetenek var vizyon var
Geriye sadece merkez orta saha kalır o da Guarin olursa çok iyi olur çok da güzel olur
Volkan - Gökhan - Alves - Kjaer - Caner - Topal - Guarin - Alper - Diego - Nani - Sow
Yıllardır beklediğimiz haber sonunda geldi ve Selçuk Şahinle sözleşme yenilenmedi. Mert, Bekir, Egemen, Selçuk, Webo sözleşme yenilenmeyen oyuncular. Bunlarla birlikte Kuyt ta gitti ve Mehmet Topuz eli kulağında. Sırf şu gidenlerin yıllık maliyeti 9 milyon Euro civarıydı, verdiklerine bakınca insanın içi sızlıyor. Egemen kalabilirdi diye düşünüyorum ama büyük ihtimalle yüksek bir tutar istemiştir ve bizimkiler haklı olarak teklifi geri çekmiştir. Keşke şu sözleşmesi devam eden Emenike, Kadlec, Krasic, Serdar Kesimal, Meireles ve Alvesle de yolları ayırabilsek. Emreyle de 1+1 yıllık sözleşme yenilenmiş, yıllık 2,5 mio TL deniyor hakkettiğinden fazlası bence serbest bırakılmalıydı. Şu top tekniği olmasa zaten kimse suratına bakmaz ama. Çok hareketli bir transfer dönemi yaşıyoruz kaleye Ospina, stopere Maicon, orta sahaya Nani-Guarin, forvete Luiz Adriano gibi isimler yazılıyor. Yarısı bile olsa bence taş gibi takım oluruz. Galiba yeniden futbola ısınabilirim.
sow
stoch -------- nani
meireles diego
guarin
caner kjaer alves gg
ospina
guarin nani ve ospina ile ilk11 tamamlanmis olur, bahsedildigi gibiyse transfer butcesi bu isimler zor degil. uzerine de potansiyelli genc yabancilar alinirsa tadindan yenmez. altyapi da artik rekabete katilsin su takimda, bu yabanci kurali en cok onlara yarar gibi gorunuyor. kendilerini gosterme zamani geldi bence. volkan selcuk topuz gibi isimlerden kurtulalim artik.
Kulübümüz, futbol takımımızın 2015 – 2016 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyen oyuncularımız Pierre Webo, Selçuk Şahin, Mert Günok, Bekir İrtegün ve Egemen Korkmaz’a, takımımıza vermiş oldukları emekten ötürü birer teşekkür mektubu iletti.
Webo,Mert ve Egemen için üzüldüm.Egemen ve Webo yaş olarak geçmişti gitmelerini anlamıştım aslında ama Mert içinde fazla üzüldüğüm doğrudur.
11 yıldır beklediğim an.Selçuk gitti :D
Webo ve Egemen kalmalıydı bence.Yerlerini doldurursak sorun yok.
Pier Webo kondisyon olarak bitikliğini belli ediyordu. Egemenle neden anlaşmadılar onu çözemedim iyidi aslında.
Nani menajerinle görüşmeler olmuş yakın zamanda açıklanır diyorlar.
Topalsız kadrolar görüyorum
Yapmayın bunu
Bir Guarin'dir gidiyor. Herkes kadro da koymuş ama ben tek bir haber görmedim. Var mı aslı astarı?
Şu Nani artık açıklansa da rahatlasak :)