Necati kredisi bitti bence. hee ama Hasan Kabze bi ihtimal. :D
Printable View
Necati kredisi bitti bence. hee ama Hasan Kabze bi ihtimal. :D
SON DAKİKA | Ünal Aysal ,Milanlı Oyuncu Prince Boateng ile Her Konuda Anlaşma Sağladı.
Milanello bu haberi doğruladı ve Twitterinde Anlaşma Sağlandı dedi.
https://twitter.com/Milanello/status/288567141630869506
Bu kadar orta sahayı napıcaksınız anlamadım :zuhaha
Noluyor yahu? Napıyoruz biz ? İnter yerine yanlışlıkla Milan' ın kapıyı çaldık da boş dönmeyelim diye 1-2 adam mı alıyoruz ?
ne bu galatasaray dusmanligi anlamiyorum tamam gelmesinler kalitesiz adamlar gelsin biz yine sampiyon olalim ne yani butun takimlar su su su oyuncuyla ilgileniyoruz diyince birsey yok unal aysal diyince yok kalitesini dusurdu yok hic birini alamadi falan ben oyuncuya bakmam basariya bakarim 2 yilda hangi baskan galatasarayi duzlugun uzerine cikartti ?
oyuncuya gelirsek iyi oyuncu ama son 2 yilda cok sakatlik yasadi "riskli transfer"
@byariff
Galatasaray düşmanlığından sonrasını okumadım. :)
bu alttaki saattende anlaşılcağı üzere sabah saatlerinde çıktı ve galatasaray boateng ve antoniniyle ilgileniyo yazıyo boatengle anlaşılma sağlandı denmiyo azcık eski sayfaları okusaydın da görürdün zaten ki doğru olmayan bi duyum sniejder gelir kaka gelir nuri gelir boateng gelmez en az 30 m € boatengi şuan almak
Şu haberin üstüne eşi sorun çıkardı falan denmesin artık transfer yatınca;
http://www.football-italia.net/29232...-love-istanbul
Haber doğruysa transfer yatmaz. Ünal Aysal'ın bir transfer sözü var artık tutmalı.
Sneijder gelir mi gelmez mi bilmem ama eğer gelirse birilerinin fena çatlayacağını farkettim.
Sana şiir yazdım oldum derbeder,
Yengeyi ikna etmezsen el alem ne der,
Forvetteki partnerin Johan Elmander,
Kop gel hadi WESLEY SNEIJDER!
Sneijder gelirse galatasaray dönemi iyice tescillenmiş olur fenerbahçe de bu yönetim ile devam ettikçe rahatlıkla 5 yıl üst üste bu ligi domine ederler hem kadro taraftar hoca başkan hepsi başarı için gerekli sinerjiyi oluşturmuş durumda
türkiye ye gelen en iyi oyuncu sneijder olur çok rahatlıkla böylesine kariyerli kaliteli adamı bu yaşta getirebilmeyi ben acayip kıskanırım gelirse.
hala inanamıyorum nasıl ikna olur da gelir hiç kafam almıyor vallahi bu adam geliyorum dese united city arsenal bayern dur gelme mi diyecek 8 milyon euro yüksek bir bonservis değil
neden bu takımlar değil de türkiye yi istiyor
türkiye yi tercih edebilecek olması bana hala mantıklı gelmiyo
sezon başında bizimle adı çıktığın da da inanıyordum ama inanmak istiyorum sadece kuyt faktörü falan deyip.
şimdi çok ciddiye bindi işler borsaya bildirmeler başkanın açıklamaları eşinin açıklamaları olacak gibi duruyor bu iş
galatasaray avrupa da türkiyede yeni rekorlar kırar bu havası ile birlikte gelirse sneijder.
yengeyi ikna edemezsen elalem ne der burası cok iyi :D :D
Ftw kolay kolay transfer haberi ve bilgi paylasmaz.
Ftw ; Bonservis bedeli sahaneymis yahu 3 yilda odenecek hemde yazilandan az yani 10 M Eur filan degil
Ftw : Tabi soylediklerimden bitti bizde gibi seyler cikarmazsaniz hepimiz icin hayirlisi olur. Oyuncu ne istiyor ne alemde bilmiyorum
Verdiği her bilgi de patladı zaten, uzak dursun bu sefer.
Bizim yenge i Love Istanbul demiş , Rodney Sneijder'de Twitter'dan Antalya fotoğrafını paylaştı bu adamların Türkiye'ye sempatisi var kop gel Wesley.
Hollanda'da eskiden komşuları da Türkmüş :D
Kardeşi Antalya'da kampta olduğundan olabilir mi ? :D İş yakında annesi Türk çayına hastaymışa kadar gidecek. :)
Sneijder bitti sanırım, hayırlı olsun umarım faydalı olur, yabancıların yattığı yerden bizim ülkemizin parasını alıp gitmesi çok koyuyor, ezeli rakibimizde olsa..
:D
Ligtv Bjk muhabiri bile transferin peşinde takipçi çekmek için, yazdığına bak;
https://twitter.com/atakankurt2/stat...67520456974336
Mesajı gönderen Albayrak. :D
Mesajın sonunda Albayrak olduğu belli ve isim vermeden mesajı yayınladıysa bence doğru bu mesaj.
Bu arada Atilla Gökçe bugün Ünal Aysal'ın programında davetliydi. Bu gece programında dediği şey '' Ünal Aysal bana söyledi transfer bitti , Sneijder Galatasaray'da '' gibi bir şey :D
%100 bitmedi ama riskli bir transfer "bence" cok sakatliklar yasadi elimizde patliyabilir
Sneijder tamamsa yanına bir de kankisi Baki Mercimek'i aldık mı oohh tamamdır tadından yenmez.
Yalnız bugün çıkan haberler olumsuz.Çok büyük bir sazan.avi olacağız gibi.
Laa oglum gel bak babama kesin geldin dedim gelmezsen adam keser beni. :)
Fenerbahçe'ye gelmesini istemiyodum yine yatarak para alır diye ama GS borsaya bildirdi haberini görünce kıskandım be yaa.
Fakat adam bu sene katkı sağlayamazsa asılmamalı, malum herif bu sene maç yapmadı ve form tutması zaman alır.
Sniejder'i Türkiye'de izlemek çok mükemmel olur. Önceki yorumlara bakamadım Avrupa'da oynayacak mı?
oynayabiliyor
Bu sezon Ýnter de 3 mac oynamis 1 gol atmis. Sakatliklar konusunda sorunlu bi oyuncu. Buraya geldiginde sert darbelere maruz kalirsa cabuk yipranabilir. Gerci okudugum haberler gelmesinin zor oldugu yonunde. Onceligi Avrupanin 5 buyuk liginde oynamakmis ve 4.5 milyonuda kabul etmiyormus.
Gelirse büyük transfer olur o tartışmasız. Ancak Krasiç'te gördüğümüz gibi bir senedir top oynamıyorlar hemen hemen alışması ve form tutması zaman alır. Aynı zamanda sakatlık sorunundan çok çekti Sneijder burasıda mağlum Türkiye kasap dolu :D gelirse büyük transfer olur ama katkısı ne kadar olur bilinmez.
Aynen, gelirse esas katkıyı seneye verir bu yarım devrede fazla şeyler beklememek lazım.
İnsanın inanası gelmiyor,zaten 1-2 güne olumsuz sonuçlandığı bildirilir borsaya.Kulüple anlaşsak da Sneijder gibi bir oyuncu niye bize gelsin ? diyede soruyor insan.
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ310306SXQ
Bunların arasında yerini alacaktır.İtalya'da çıkan haberler olumsuz yönde zaten.
Gelsin bu sene ŞL'de tur atlatsın daha fazlasına gerek yok bu sene için :D
Ali Ece trtspor'da, Fenerbahçe'ye çok yakın bir muhabirden öğrendiğime göre Fenerbahçe de devreye girecek Sneijder için dedi. Zaten daha önce de bir girişim olmuş.
Aziz Yıldırım girmezse eksik kalır zaten..
Biz ne yapıyorsak kendi kendimize yapıyoruz :D