Everton:1-2:Liverpool dakika 90 yine bir panltı golü.
Printable View
Everton:1-2:Liverpool dakika 90 yine bir panltı golü.
Tugay gol attı.Tuncay aynı.
Bravo Tugay.
Tugayin gölü güzeldi :) Adam 37 yasinda ve halen en sert ligde as oynuyor. Vallaa Helal
Gerçektende Tugay'a helal olsun. Derbiyi aldık :)
http://www.sporx.com/images/1/33/139...rdinand004.jpg
Biri bunları durdursun!
İngiltere Premier Ligi'nin 10. haftasında Villa Park Stadyumu'nda Aston Villa deplasmanına konuk olan Manchester United, buradan 4-1'lik zaferle döndü. Aston Villa'nın golünü Agbonlahor atarken, 'Kırmızı Şeytanlar'ın sayılarını Rooney (2), Rio Ferdinand ve Giggs kaydetti. Aston Villa'dan Reo-Coker 60. dakikada, kaleci Scott Carson ise 66. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldılar.
Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, 12. dakikada Agbonlahor'un golüyle 1-0 öne geçti. Manchester United'ın cevabı 35'te Rooney ile geldi. İlk yarı 1-1 bitecek derken, önce Rooney 43. dakikada takımını 2-1 öne geçirdi, ardından da 45. dakikada Rio Ferdinand deplasman ekibinin üçüncü golünü kaydetti. Maçın ilk yarısı 1-3 Manchester United lehine tamamlandı.
İkinci yarıda ise aksiyon tüm hızıyla devam etti. 60. dakikada Aston Villa'dan Reo-Coker kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Rakibinin 10 kişi kalması üzerine daha da rahatlayan Man U, ataklarını da sıklaştırdı. Bu ataklardan birinde Aston Villa kalecisi Scott Carson, penaltıya sebebiyet vererek kırmızı kart gördü ve Villa 9 kişi kaldı. Bu pozisyonda topun başına geçen Wayne Rooney, topu Aston Villa yedek kalecisi Stuart Taylor'a nişanlayarak penaltıyı kaçırdı.
Kaçan penaltıya rağmen Manchester temsilcisinin hızı kesilmedi. Nani ve Tevez ile rakip kalede tehlikeler yaratan 'Kırmızı Şeytanlar' maçın 74. dakikasında Ryan Giggs ile 4. golü buldu ve maç bu skorla sona erdi.
Bu sonucun ardından puanını 23'e yükselten Manchester United, üst üste 6. galibiyetini almış oldu. Aston Villa ise 14 puanda kaldı.
20.10.2007
Kaynak : Sporx.com
Bu sene de Manchester götürür gibime geliyor.Tottenham ve Liverpool zorlar belki ama onlarda bir yere kadar.
Newcastle Tottenhami 3-1 devirdi. Emre ilk onbirde basladi
Yaz döneminde Juventus’un teklifinine karşın takımında kalmayı seçen Liverpoollu ortasaha oyuncusu Muhammed Sissoko, kararından pişmanlığını dile getirirken, Siyah-beyazlılar hâlâ isterlerse Ocak ayında İtalya’nın yolunu tutmak istiyor.
Malili milli oyuncu Juventus’a gitmediği gibi, kulübü Liverpool için de 4 yıllık yeni bir sözleşme imzalayıp, kendini bağlamıştı. Ancak Steven Gerrard, Xabi Alonso ve Javier Mascherano gibi oyuncuların arkasında bir türlü forma şansı bulamayan 22 yaşındaki Sissoko, gözünü yeniden Juventus'a çevirdi.
"Yazın Juventus’a gitmemekle çok büyük bir hata yaptım" şeklinde konuşan Malili yıldız, bu sözleriyle, Liverpool menajeri Rafael Benitez'i de kızdıracak gibi görünüyor.
İtalyan futbol uzmanlarına göre Juventus kulübü, 22 yaşındaki ortasaha oyuncusunu yeniden gündemine almayı pekâlâ düşünebilir. Zira yaz aylarında Sissoko'dan eli boş dönünce Olimpik Lyon'dan Tiago Mendes'i 12 milyon Avro'ya transfer eden Juve, bu futbolcunun şu âna kadarki performansından beklediğini bulamamış durumda.
Bakalım, 2005 yılında Liverpool'a gelen ve bugüne dek forma giydiği 75 karşılaşmada göz doldurmasına karşın yıldız futbolcuların gerisinde kalarak yedek kulübesine mahkûm olan Sissoko, Ocak ayından itibaren Torino semalarında görünebilecek mi...
M.UTD:2 LIVERPOOL:0
schols
ferdinand
İngiltere Premier Ligi'nde Newcastle United, sıkıntılı günler geçiren rakibi Tottenham'ı 3-1 mağlup etmeyi başardı.
Milli futbolcumuz Emre Belözoğlu'nun 71 dakika forma giydiği ve yerini Joey Barton'a bıraktığı karşılaşmada Magpies, 45. dakikada Obafemi Martins ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Claudio Cacapa ile farkı ikiye çıkartan Newcastle 57. dakikada Robbie Keane'in golüne engel olamadı skor 2-1'e geldi. Ancak siyah beyazlılar 73. dakikada James Milner'ın golüyle farkı tekrar ikiye çıkarttı ve rakibini evine puansız göndermiş oldu.
Newcastle bu skorla ligdeki puanını 9 maç sonunda 17'e yükseltirken Tottenham bu maçta da kötü gidişe engel olamadı ve Premier Lig'deki galibiyet hasretini 7 maça çıkarttı.
Emre: Milli Takım'ı bırakmayı düşündüm
Futbol hayatını Newcastle United'da sürdüren milli futbolcu Emre Belözoğlu, NTV'ye konuştu. Macaristan maçında basın tribününe yaptığı hareketle eleştirilerin hedefi olan Emre, "Yaptığım hareket için pişmanım ama pişmanlığımı yaşamama fırsat tanımadılar" dedi. Emre bir ara Milli Takım'ı bırakmayı bile düşündüğünü söyledi.
http://www.ntvspor.net/Images/21160.jpg
A Milli Futbol Takımı'nın ve Newcastle United'ın yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu, NTV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. NTV Spor Servisi'nden Haluk Yürekli ile Futbol Aktüel yorumcusu Hakan Ünsal'ı İngiltere'deki evinde konuk eden Emre, son dönemde hakkında çıkan eleştirilere yanıt verdi.
EURO 2008 elemelerindeki Macaristan maçında basın tribününe yaptığı hareketin tamamen anlık bir refleks olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, "Bana yakışmayan bir hareketti, pişmanım. Ancak eleştirilerin artarak devam etmesi pişmanlığımı yaşamama fırsat vermedi. Bir ara Milli Takım'ı bırakmayı bile düşündüm" diye konuştu.
Türkiye'deki medya sistemini de eleştiren Emre, "Bizim medyamız hemen bir kahraman ya da bir hain arıyor. Bunu kabul etmiyorum. Bir maçla kahraman ya da vatan haini olmak istemiyorum" dedi.
Haluk Yürekli: Herkes tarafından merak edilen bir konuyla başlamak istiyorum. Macaristan maçında basın tribününe yaptığın hareket günlerce tartışma konusu oldu. Kime yaptın, neden yaptın, nasıl bir ruh halindeydin? Önce oradan başlayalım...
Emre Belezoğlu: Aslında biraz moralim bozuk. Çünkü çok önemli iki maçı gerçekten sıkıntılı bir şekilde kapattık. Burada daha mutlu bir şekilde konuşmak isterdim. Çünkü çok fazla şey konuşma ihtiyacı duyduğunuzda bazen yanlış konuşabiliyoruz. O dönemde de bazı şeyler söylemek istemiştim ama en doğru zamanın şimdi olduğunu düşünüyorum. Macaristan maçından önce ve Malta maçından sonra hem bana, hem de aileme sıkıntı verecek eleştiriler yapıldı. Tabi kendimden önce ailemi düşünüyorum. Bana yapılan haksız eleştirilere en çok üzülen insanlar onlar, başta annem. Tabi bu dönem içinde Milli Takım kampında olmama rağmen devamlı, "Newcastle'da kadro dışı kalıyor", "Türkiye'ye dönmek istiyor", "Haber yollatıyor" gibi gayet rencide edici haberler yapılmaya başlandı. O dönemde gazete okumamama rağmen, ister istemez çevremden, ailemden, dostlarımdan duyuyordum. Küçük bir örnek de vereyim, annem bile telefon açıp, "Oğlum kadro dışı mı kaldın? Birini mi aradın? Galatasaray'a mı transfer olacaksın? Fenerbahçe'ye mi transfer olacaksın?" diye sordu. Yani spor medyası öyle bir gündem oluşturdu ki, ailem bile bunu bana sorma ihtiyacı hissetti. Bu yaşananlar öyle bir döneme denk geldi ki, önemli bir milli maç trafiğimiz vardı. Malta maçından sonra da ağır eleştiriye maruz kaldık. Bunun doluluğuyla yaptığım ama kesinlikle yapılmaması gereken bir hareketti. Tabi sadece bir kişiye yapılan...
- Herkes bu kişiyi çok merak ediyor Emre...
O bir kişiyi söylersem, bunu çok ciddi anlamda kullanacak. Benim üzerimden Milli Takım yıpratılmaya devam edilecek. Tahmin ediyorum, o kişi zaten hareketin kendisine olduğunu farketmeye başladı.
http://www.ntvspor.net/Images/21161.jpg
O kişi kendini biliyor mu?
Bence artık biliyor. Bunu anladığını düşünüyorum. Ama çok da önemli değil. Bana yakışmayan bir hareketti.
- Özellikle Milli Takım kaptanıyken, kaptanlık pazu bandı kolundayken...
O anki psikolojiyle bazen insan farkedemiyor. Ben milli takım formasını 13 yaşımdan beri giyiyorum. Bana bunun ağırlığını Türk spor medyası öğretecek değil, ben çok küçük yaşlardan beri bunu biliyorum. Onun ağırlığını taşımanın ne kadar kolay olmadığını da çok iyi biliyorum. O gün sahaya Nihat kaptan çıktı, daha sonra ben oyuna girdim ve kaptanlık pazu bandını taktım. Yapmamam gereken, fair-play ruhuna aykırı bir hareketti. Bunu kesinlikle kabul ediyorum. Ve pişmanlığımı da daha sonra yaptığım açıklamada söyledim. Ancak sizler, yani sizler derken spor medyası, bana bu pişmalığı yaşatmadı. Yani gelişen olaylar, gündeme getirilen konular, eleştirilerin artarak devam etmesi, pişmanlığımı bana ciddi anlamda yaşatmadı diyebilirim.
- Peki bunu normal karşılamıyor musun? Yani senin gibi Türkiye'de medya tarafından çok sevilen ya da ırkçılık iddialarına kadar Türk medyasının sürekli arkasında durduğu bir oyuncunun, kameralara, objektiflere böyle yansıması oradaki insanları üzmüş olamaz mı?
Zaten bu hareketi yaptığımdan dolayı pişmanlığımı belirttim. Olayın gerçekten milli maç esnasında olmaması gerektiğini, belki normal bir maç esnasında bile olmaması gerektiğini söylemeye çalıştım. İnsanların üzülmesini çok doğal karşılıyorum. Ama akabindeki eleştirilerin, bu kadar abartarak geleceğini hesaplamadım. Yani o hareketi bir şey hesaplayarak da yapmadım. Tamamen anlık bir refleksti. Yapmamam gereken bir hareketti, sonuçta geride kaldı.
- Bir kişiye yaptığını açıklamana rağmen "Aslında Emre'nin hareketi tüm spor medyasınaydı" şeklinde yorumlar var...
Bunu tüm spor medyasına yapmam söz konusu olmaz. Türk spor medyasında benim ayrı muhabbetim olan insanlar var. Şimdi burada yanımızda diye söylemiyorum, 6 sene aynı odayı paylaştığım, Galatasaray'da, milli takımda beraber oynadığım Hakan ağabey var. Rıdvan ağabey var. Doğan Koloğlu var, Şansal Büyüka var. Yani ben bu hareketi bütün medyaya yaptım dersem, bu insanları da içine katmış olurum. Ayrıca tanımadığım, televizyonda dinlediğim, çok saygı duyduğum insanlar ve beğendiğim insanlar var. Yaptıkları yorumları gerçekten keyifle izlediğim insanlar var. Bunu herkese mal edersem yanlış yapmış olurum. Bu hareketi bir kişiye yaptım derken çok samimiydim.
- Nasıl bir ruh halindeydin? Golden sonra oldu çünkü...
Demek ki kendimi çok fazla doldurmuşum. Yani düşünün çıkan haberler nedeniyle anneniz bile arıyor. Yani ben Türk gazetesinden aldığım bir haberden dolayı kulübümü mü arayacağım? Kadro dışı kaldığımı benden önce Türk spor medyası mı duyacak. Ve ya transferle ilgili bir yöneticiyi arayacak bir futbolcu muyum? Bir futbolcunun performansının en iyi olduğu yaşlar daha 29 yaşına yeni geldiği yaşlardır. Ben bu tarz diyaloglara muhtaç bir futbolcu değilim. Tekrar söylüyorum, yapılmaması gerekirdi. Sonuçta milli takım forması altındayız. Orada oturmamızdan kalkmamıza, saha içindeki her hareketimize kadar dikkat etmemiz gerekiyor. Bu yüzden de herkesten özür diliyorum.
http://www.ntvspor.net/Images/21162.jpg
Pişmanım ama diyorsun...
Yaptıktan sonra o pişmanlığı hissettim ama net bir şekilde yaşatmadılar.
Hakan Ünsal: Sonrasında gelen açıklamalarla alakalı olarak mı?
Tabi sonrasında gelen açıklamalar, Türkiye Spor Yazarları Derneği, Profesyonel Futbolcular Derneği'nin yapmış olduğu açıklamalar... "Emre gerçek yüzünü gösterdi" falan dediler. Aslında beni çok fazla ilgilendirmiyor. Bir kere Profesyonel Futbolcular Derneği benim derneğim değil. Onların görevi Türkiye'de. Yani benim derneğim FA burada. Nasıl bir spor yazarını bir futbolcular derneğinin başkanı yapıyorlarsa, onu da anlamıyorum.
- Eski futbolcu olduğu için.
Sonuçta kendisi bir basın mensubu. Türkiye'de sıkıntı çeken futbolcular için yapılması gereken açıklamalar var. Bence görevleri bunlar. Bugüne kadar hiç şahit olmadım. Benim yaptığım hareketten sonra bir açıklama yaptılar, "Aklını başına alsın" diye. Ben yapmış olduğum hatanın farkındayım, yaşım da çok küçük değil yani. Türkiye Spor Yazarları Derneği, ben burada haklı bir mücadele verirken bana destek olmuştu. Bundan dolayı onlara teşekkür etmiştim. Son olaydan sonra da "Emre gerçek yüzünü gösterdi" gibi bir yazı yayınladılar. Ben onlara yine nezaketen bir açıklama yaptım. Ben tüm spor medyasını böyle bir harekete layık görecek insan değilim. Çünkü biraz önce de söyledim, saygı duyduğum ve muhabbetinden keyif aldığım insanlar var. Bir sürü senaryolar yazabiliriz buna ama gösterilen tepkiler bence doğru mevkilerden, doğru yerlerden değildi. Doğru yaklaşımlar içinde değildi. Bir kere üstüne basarak bunu söylemek istiyorum, ben Profesyonel Futbolcular Derneği'nin bir mensubu değilim. Onların kınamasını falan da kaale almıyorum. Onu açıkça söyleyeyim. Başında basın mensubu olan bir derneğin yaptığı açıklamayı dikkate almıyorum.
- Ama sen özellikle basın mensubu diyorsun. Eski bir futbolcu...
Şöyle söylüyorum, orası beni ilgilendirmiyor. Benim örnek aldığım FA var. Gidin bakın, İtalya'da da böyle bir derneğin, böyle bir sendikanın başında olan insanlar var...
Hakan Ünsal: Tamamen bağımsız olması anlamında değil mi?
Evet bağımsız olması anlamında söylüyorum. Benim yapmış olduğum hareketin medyayla bağdaştırıldığı dönemde, o kişinin kendi ismiyle yapmış olduğu bir açıklama var. Ama her Türk futbolseverin olduğu gibi, benim de o kişiye bir saygım var. Kendisi çok efsane, saygın futbolculardan bir tanesidir.
- Turgay Şeren'den bahsediyoruz, herkesin bilmesi açısından altını çizmek istiyorum.
Tabi. Ben o açıklamayı şöyle kabul etmiyorum; bugüne kadar futbolculara bir sürü haksızlık yapıldı. İstanbul'da ve başka Anadolu kulüplerinde. Ben bugüne kadar yapılan hiçbir yazılı açıklama görmedim. Yani bir kulübü kınama, bir yöneticiyi kınama, bir başkanı kınama. Bence asli görevleri bunlar.
Hakan Ünsal: Şöyle bir bir kanı var. Milli maçlardan sonra genel anlamda ağır eleştirilerin olmadığı, hakarete varan eleştirilerin olmadığı, yazılanların çok normal olduğu gibi bir görüş var basında. Ama oyuncuların bu yapılan açıklamalara bakış açısıyla basındaki diğer yorumcuların veya yazarların bakış açıları çok farklı gibi gözüküyor...
Tabi Hakan ağabey sen bizden daha iyi biliyorsun, çok daha tecrübelisin. Ben milli takıma torpille gelebilecek bir futbolcu değilim. Ben Türk futbolunun en başarılı dönemlerinde, Galatasaray'da, milli takımda hep yer aldım. 4 aylık ağır bir sakatlıktan çıktım, Malta maçında elimden geldiğinde mücadele ettim. İyi oynadım, kötü oynadım herkesin bir fikri vardır.
http://www.ntvspor.net/Images/21163.jpg
http://www.ntvspor.net/Images/21166.jpg
http://www.ntvspor.net/Images/21168.jpg
Röpörtaj çoook uzun.Tamamı okunmaz diye bir kısmını ekledim.Tamamı için.
Sissoko işe yarar juve'de yada eski oyuncuları appiah'ta işlerine çok yarar . Juve bin pişmandır şimdi appiahı gönderdikleri için.
Reading 0 - 4 Arsenal
1' T.Henry
39' A.Hleb
50' R.van Persie
70' T.Henry (pen)
Dün akşam canlı dinledim röportajı , çok havalarda milli takımda oynamak için ölüm bile yeter demek istiyor kendileri . Bi havalara girmiş avrupada oynuyorum diye kendini en iyi ilan ediyor falan filan . Son 3-4 sezondur milli takıma veya oynadığı kulüplere bir katkısı olmadı . Arkadaş geçmişiyle avunuyor anlaşılan.
Oba Oba'yi GS'de görmek isterim :)
Sissoko'yu cok severim
Valencianin alt yapisinda yetismis bir oyuncu.
Keske Juve'de olsaydi :D
vur kafanı duvaraQuote:
alıntı
Ocak'ta gitsin strese gerek yok...
Sissoko çok sağlam bir oyuncu, biçilmiş kaftan olabilir Juve için..
keşke gelseygi Tiago'dan daha faydalı olur hem kendisi hem Juventus için iyi olurdu...
Valla iki traf içinde yararlı olurdu.
Bence de iki taraf için de daha iyi olurdu.
Chelsea Wins To F.A. Premier Leaguee
Sheva'nın 1 Golü Yokmuyduuu????????
İspanya İkinci Futbol Ligi takımlarından Real Sociedad, teknik direktörü Chris Coleman'ın Premier Lig ekiplerinden Bolton Wanderers'a gitmesine izin vermedi.
Uzun süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren İngiliz ekibi Bolton Wanderers'a bir kötü haberde Real Sociedad'dan geldi. Teknik direktörlük görevi için İspanyol ekibi Real Sociedad'ın çalıştırıcısı Chris Coleman'la görüşen Bolton Wanderers, İspanyol ekibinin transfere izin vermemesiyle bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. İspanya İkinci Ligi'nde mücadele eden Real Sociedad Kulübü'nden yapılan açıklamada, Coleman'ın 3 yıllık sözleşmesi olduğu hatırlatıldı.
Chris Coleman, Real Sociedad'ın geçtiğimiz sezon ikinci düşmesinin ardından göreve getirilmişti.
Kaynak : İHA
:Dof of of 7-0:D:D:D
hleb*2
cesc*2
walcott*2
bendtner:D
arsenal e rakip aranıyor.:icon_cool:
Premier Lig lideri Arsenal, Lyonlu hangi yıldız ikili için 40 milyon pound'u gözden çıkardı ?
The Sun’ın haberine göre , Lyon’un hafta sonu Monaco’yu 3-1 skorla yendiği maçta ikiliyi izleyen Arsen Wenger oldukça etkilendi ve ikiliyi takıma katmak istedi.
Fransız liginde sezonun başlamasından bu yana 11 gol atan 19 yaşındaki futbolcu Benzema’nın Real Madrid, AC, Barcelona ve Inter’in istediği iddia ediliyor.
Sol kanat oyuncusu 20 yaşındaki Ben Afra ise Fransa'nın son maçlarında kadroda yer almayı başardı.
Ancak bu transferin gerçekleşmesi şu an için kolay görünmüyor. Lyon, Arsenal’in bu iki genç oyuncuyu almak için teklif ettiği 40 milyon poundun yeterli olmadığını açıkladı. Transferler için 70 milyon dolar harcaması beklenen Arsenal’in ise verdiği bu fiyatı artırmayacağı belirtiliyor.
Benzema için 40 milyon Pound saçma çok saçma tama adam bu sene en iyi ( Liginde ) ama saçmalık bence.
Ya Arsen W. süper adam ben herşeyi ona bağlıyorum oyunculara kalsa çok çok daha iyi oyuncuları olan takımlar var. Tebrikler ARSENAL