Linderoth çok çalışsada sonuçta 1.5-2 yıl maç oynamamış.Ona fazla güvenemeyiz.
Printable View
Linderoth çok çalışsada sonuçta 1.5-2 yıl maç oynamamış.Ona fazla güvenemeyiz.
Biglia nası bi oyuncu bilgi verebilecek olan varmı? ve keita hakkında?
bence google yazarsa çıkmaz, ama google'a Lucas Biglia, Kader Keita yazarsa çıkar :p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
vikipedi'ye baktım, bulunduğu kulüp Galatasaray yazmışlar :D
Diawara tamam
Servet bekleniyor!
http://www.sporx.com/images/1/36/9106_B_di.jpg
Olympique Marsilya'nın, Bordeaux'nun defans oyuncusu Souleymane Diawara ile 4 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi. Fransız ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Diawara ve kulübü Bordeaux ile anlaşma sağlandığı, önümüzdeki günlerde de 4 yıllık sözleşmenin imzalanacağı bildirildi.
Marsilya'nın yeni teknik direktörü Didier Deschamps, takımının defansında hem Servet Çetin'i hem de Souleymane Diawara'yı birlikte görmek istediğini açıklamıştı.
02.07.2009
Kaynak : DHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şimdi Galatasaray.org a girdim futbol takımı kadrosuna Keita'yı koymuşlar ve giyeceği numarada belli olmuş Keita'yı 11 NumaraLı formayLa izleyeceğiz...
http://i39.tinypic.com/264miqt.jpg
http://www.galatasaray.org/futboltakimi/
Hasan Şaş tan sonra yeni 11 numaramız hayırlı olsu :zuhaha
Yakışır Keita'ya 11 numara :D
Yakıştı gerçekten çok güzel performans sergiler inşallah
Yattaranın daha güçlüsü ve şut çekeni diyebiliriz..
OO süper transfer.Keita iyi topçu.
kallströmüde alalım lyondan bitsin transfer.. :)
Zor biraz ama olsa iyi olur..
Müthiş transfer oldu hiç beklemiyordum açıkçası.. Helal olsun Haldun Üstünel'e
Kader Ketia iyi diyorsunuzda, 22 maçta 0 gol atmış. Kötü bir istatistik. Baros gibi gene suskun bir isim geldi, bakalım akibeti Baros gibi mi olacak? Birde iki sezon boyuncada 55 maçta 5 gol kaydetmiş.
Keita kıvrak bir futbolcu.Atmasına gerek yok suskun golcülere attırırsa oda yeter.
Baros bu sene gol kralı olmadımı Baros gibi olsun diyosun ?.
İstatistiklere bakacak olursak; Kewell 2 yılda 20 mac oynamadan geldi, Baros golcü diye alındı dediniz 5 gol atamamış adam dediniz gol kralı oldu :icon_biggrin:
Keita'nın kalitesini tartışacak degiliz. Lille'den Lyona 16Milyon € gibi müthiş bir rakama transfer oldu. O sezon Lille'de iken Milan ile oynanan macta Milanı tek başına yıkan oyuncuydu. O sezon adı M.United gibi takımlarla anılıyordu fakat Lyon cok yüksek bir rakama transfer etti. Lyondaki gecen sezon oynadığı oyun kimseyi yanıltmasın, Lyon gecen sene takım olarak kötüydü zaten Ligi 3. bitirdiler. İhtiyacımz olan bölgeye tam adamını aldık. Ben cok yararlı olacagını düşünüyorum. Ayrıca istatistige bakacak olursak; Lille forması ile de 63 maçta 14 gol atmış. Cok büyük bir rakam degil bu, Lyon neden aldı acaba bu adamı?
Keita'nın ayrıca forvet oynamadıgını sag acık gibi oynadığını da söylemek lazım, ama kendisi ileri dönük sag, sol kanat ve forvette de oynayabiliyor.
İlla bir eksik bulunacak, yoksa olmaz :)
Batuhan istatistiklere bakılarak alınan oyuncuların durumlarını bu yıl pek de hoş olmayan bir şekilde gördük Guiza örneğinde. Keita yeteneği tartışılmayacak bir oyuncu. Bu konuda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum. Galatasaray Keita için yeni bir başlangıç olduğundan kafasındaki istatistikleri de sıfırlayarak geliyor anlamına gelir bu. Rijkaard eli değdiğinde ve doğru yerde oynadığında ne kadar müthiş bir imza olduğunu gösterecektir. Darısı diğer Süper Lig ekiplerimizin başına...
Lille ile Lyon arasında kalite farkı var. Lille kadro olarak zaten Lyon'dan kötü bir ekip. Böyle bir kadroda 14 gol atmış olması güzel ama; Lille gibi bir takımdan çok üst düzey bir takıma giden oyuncunun bundan daha iyi bir performans göstermesi gerektiğini düşünüyorum.
Kader Keita kötü bir transfer değil, alınabilecek güzel bir oyuncu ama; bir bomba. En iyi performansını Lille'de gösterdi. Lyon'da çok iyi performans gösterse 2011'de sözleşmesi biten bir oyuncuyu iki yıl varken satmazlardı. Kader Keita eğer istenini vermesse 27 yaşında bir oyuncu Galatasaray'ın elinde patlayabilir.
Sonuç olarak; ismi tanınmayan ve şaçma sapan liglerde çok fazla gol ve asist yapan bir oyuncu yerine ismi bilinen, Şampiyonlar Liginde tecrübesi olan bir oyuncuyu almak tabii ki daha iyi. Galatasaray son iki yıldır ismi olan yabancıları tercih etmeye başladı. Baros ve Kewell bitmek üzere iken geldiler ve iyi performans sergilediler. Kader Keita Galatasaray için son şans. Burada istediğini yapamassa veya bekleneni veremesse ülkesine geri döner.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İstatistikler bana göre önemlidir. Oyuncunun bir sezon önce o kulüpte ne yaptığını gösteren en güzel belgelerden birisi. Tabii oynadığı takımı ile beraber değerlendirmek gerekir. Seviyesi düşük bir takımda 20 gol atmak büyük bir başarı olabilir. Ama Şampiyonlar Ligini kazanmak için oynayan bir takımda 20 gol yeterli olmayabilir. (Bu örneği Keita olarak algılamayın. :)) Yani K.Keita, Lille'de Lille göre iyi bir performans göstermiş olabilir ama; Lyon için kötü bir istatistik olarak görüyorum.
Senin mantığınla Güiza FB'nin elinde patladı, bitti ? :) Sonuçta 28 yasında bir oyuncu ve gecen sene gösterdigi performans ortada.
keita lyon'da da kanat ağırlıklı oynuyordu. yürüyerek adam geçip gol attıran bir isimdi, kalitesi tartışılmaz. pas konusunda biraz bencilliği var, onu aşarsa tadından yenmez.
istatistikler önemli olabilir senin için. fakat önümüzde güiza ve baros gibi iki örnek var. kendi liginde her zaman en üste oynayan, şampiyonlar ligi tecrübesi olan galatasaray gibi bir kulübe gelen baros, daha önce oynadığı olympic lyon dahil, hiçbir takımda bu yılki gol sayısına ulaşamadı.
ispanya ligi gibi kalburüstü forvetleri çok sayıda bulunduran bir ligde; casillas, franco gibi kalecilere ; puyol, pepe, sergio ramos, marchena gibi defanslara karşı oynayıp ; david villa, diego forlan, samuel eto'o, sergio agüero gibi forvetleri geride bırakarak 27 golle krallığa ulaşan güiza'nın da türkiye macerası ortada.
demem o ki, istatistiklere bu kadar takılmaya gerek yok. sir ferguson'un istatistiklerle ilgili lafını birçoğumuz biliriz sanırım. :)
Ben Keita'yla ilgili Hürriyet'te çıkan haber'de yorumLara bakıyodum şöyLe bişeyLe karşıLaştm...
Umit G***** 02.07.2009 12:24:24
keitayı bilmesek başka biri sanacağız. çalım atıp adam eksilttiğini gören olmuş mu acaba. adam geçtiğinde de topu geçiremeyen ve tüm istatistikleri düşük bir futbolcu. zaten uzun süredi yedek oturmasının sebebi bu. sol ayağını hiçbir şekilde kullanamaz bu yüzden 2 kanatta oynayamaz. tekniği yetersiz ve takımda sürekli problem çıkaran bir futbolcu. hiçbir fayda sağlayamayacağına eminim. sezonu 1 veya 2 gol ile tamamlar. her zamanki istatistiği bu zaten.
[COLOR=Black]Biz aynı Keita'dan mı bahsediyoruz acaba aynı Keita'dan bahsediyosak bunu yazan adam maçLarı nsıl izliyor merak ediyorum.COLOR]
Not: Soyadını vermek istemedim...
Keita çok kaliteli bir transfer bence zaten ondan istenen gol olmamalı asist yapması beklenmeli
Yorumcuları da anlamak güç. Lige gelen yabancı oyuncuları, ligde izlemeden yerin dibine sokuyorlar. Sanki her sene Türkiye'ye Messi'ler Kaka'lar geliyor da bunları beğenmiyorlar...
Bu yorumlara takılmamak gerekiyor kedi ciger meselesi oluyor cogunlugu ;;)