Boca`ya dönmek istiyor kendisi,nerede mutlu olacaksa oraya oynar,ama böylesine iyi futbolcuyu herkes izlemek ister,göz önündeki bir takima gitmesini istiyorum (:
Printable View
Boca`ya dönmek istiyor kendisi,nerede mutlu olacaksa oraya oynar,ama böylesine iyi futbolcuyu herkes izlemek ister,göz önündeki bir takima gitmesini istiyorum (:
Her takımda rahat oynayabilecek bir futbolcu kime giderse gitsin Şaşırmam
Riquelme'nin koşmayı bırakın sahada olması bile takımına bir katkıdır. Avrupa'da bir türlü mutlu olamadı Riquelme.
Saha içinde sırf futbol zekasıyla maç kazandırabilecek bir oyuncu.Keşke Juve'ye gelse
İnterdede iyi iş yapabilir bence.
Mancini ve Daniele De Rossi’nin Real Madrid’in transfer listesinde olduğu iddia edildi. Julio Baptista'nın menejeri Roma’nın Brezilyalı oyuncuyla ilgilendiğini açıkladıktan sonra İspanyol Marca gazetesi oyuncuların takasta kullanılabileceğini açıkladı.
Mancini'nin de Cristian Chivu gibi Roma'dan ayrılması gündemde. Başkent ekibinin bunu engellemeye çalıştığı dile getiriliyor. Geçtiğimiz sezon hocası Luciano Spalletti’nin takımdan ayrılması gündeme gelmiş. Hatta Brezilyalı oyuncuya Liverpool da talip olmuştu.
Hocasıyla arasındaki sorunları çözmesine rağmen Mancini’nin bu sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor. Roma yönetimiyse 2009’da sözleşmesi bitecek olan oyuncuya bedelsiz bırakmak istemiyor. Bu nedenle de kulübün teklifleri gündeme aldığı belirtildi.
De Rossi’nin de liste de olduğu belirtilen haberde İtalyan oyuncunun sadece kulübü yollarsa takımdan ayrılacağını da ekledi.
Alırsa harika olur real için..
Roma bu ikiliyi satarsa, taraftar kulüp binasını basar..
Daniele de Rossi gördüğüm en iyi orta saha oyuncularından birisi, Real Madrid için nokta transfer olur bana göre. Gago, Diarra vs. oyuncuları keser rahatlıkla..
Mancini ise orta düzey bir futbolcu, olmazsa olmaz demek yanlış olur yani..
Mancini gibi bir oyuncuyu bedelsiz kaybetmek yerine para kazanarak göndermek daha mantıklı.
De Rossi ayrılmaz.
Roma bu oyuncuları kolay kolay bırakmaz..
Real Madrid'in önce eksik bölgelerini tamamlaması lazım bence ... o Bölgelere acil bir ihtiyaç yok
Ne bu transferler gerçekleşir ne de Real Madrid bu transferler gerçekleşmeyince büyük eksiklik yaşar.Belki De Rossi gelse yararlı olabilir mevcut isimlerden.
Roma bu oyuncuları kolay kolay satmaz.
Manciniyi bilmem ama De Rossi büyük kayıp olur Roma için.
Ah Rike ah.. Şu adamı seyretme zevkinden bizi mahrum bırakan Villareal yöneticileri çok ayıp ediyor valla.
Kendisi Boca'da oynamak istesede göz önünde büyük bir kulüpte seyretmek güzel olur..
Mancini büyütüldüğü kadar iyi değil ama Daniele De Rossi günümüz futbolunun en iyi orta saha oyuncularından biri satılırsa isyan çıkar herhalde Roma'da...
Daha önce yazmıştım ve bir çok kişi inanmamıştı.
Galatasaray sponsor desteğiyle bir 10 numara arıyordu ,ben ise şunu söyledim;Galatasaray'ın Lig ve Uefa’yı götürebilecek bir kadrosunda Roman daha mantıkli olurdu diye düşünüyorum.Açıkçası Galatasaray'ın eline bir daha böyle fırsat gelmezdi. Çünkü Riquelme’yi alabilmenin en kolay zamanı şu zamandır.
Canaydın, çıkışta gazetecilerin soru yağmuruna tutulduğunda ilginç bir cevap vermişti , Brezilyalı oyuncu Lincoln yerine lüks bir otomobil markası olan Lincoln'ü kastederek, "Ne Lincoln'ü... Bende Mercedes var" yanıtını vermişti.Hiç kimse burada ki şifreyi anlayamadı veya anlamak istemedi,çünkü Cassio Lincoln sevdası yıllardır hasretle 10 numara bekleyen herkesin toz pembe görmesine sebep oldu.Başkan Canaydın Riquelme'den bahsediyordu...
19.06.2007
http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/789/
Yani Riquelme ile görüştü Adnan Sezgin fakat Roman'dan öte Lincoln'e daha çok odaklandı.Elbette çeşitli geçerli sebepleri vardı ama Roman TR'ye gelecekti GS irtibatı koparmasaydı.Ben bu görüşlerimi Haziran ayında yaptım , Adnan Sezgin gerçekten bu işi bitirmişti,hatta istifa eden Ali Gürsoy'da Riqulme transferini doğrulamış,Adnan Polat'ı suçlamıştı.Galatasaray bu transferi daha sonra itiraf edecektir zaten basın yoluyla>>> demiştim...
Ve 30 Ekim'de Adnan Sezgin herşeyi açıkladı.
"KALLI'NİN LINCOLN'DEN SONRADAN HABERİ OLDU"
Lincoln'un transferinin, Feldkamp'ın isteği doğrultusunda mı gerçekleştiği sorusu üzerine Sezgin, şunları söyledi:
“Hayır. Feldkamp'ın Lincoln'ün transferinin en sonunda haberi oldu. Çok açık söyleyeyim, geçen sene devre arasında kafamda üç isim vardı, Juninho, Lincoln ve Riquelme. Bunlardan biri olacaktı, Lincoln oldu. Bugün iyi ki de Lincoln olmuş diyorum. Geçen sene devre arasında bu isimleri ele alarak yola çıktım. İlk olarak Şubat'ta Juninho için Brezilya'ya gittim. Bir taraftan da Lincoln için ilk girişimimi yaptım orada. Çünkü Lincoln de o sıralar Schalke'de gördüğü kartlardan dolayı sorunlar yaşıyordu.”
http://www.haber7.com/haber.php?habe...rlari-acikladi
Riquelme'yi alabilselerdi keşke, 2. Hagimiz olurdu.. :)
Fenerbahçeli Roberto Carlos, İspanya'nın ''Cuatro'' adlı televizyonuna verdiğidemeçte, ''La Liga'da en iyi futbolunu Villarreal oynuyor ama şampiyon Real Madrid olacak'' dedi.
Carlos, La Liga'da sezon sonunda 1. Real Madrid, 2. Villarreal ve 3. Barcelona olacağını savundu.
Açıklamalarında Real Madrid'den ayrılmasında kulüp başkanı Ramon Calderon ve futbol şube sorumlusu Pedja Mijatoviç'i suçlayan Roberto Carlos, ''İkisinin de yüzlerine bakıyordum. Bana birşey dediler, başka birşeyyaptılar. Sadece benimle değil Ronaldo ve Beckham'a da aynı şeyi yaptılar'' şeklinde konuştu.
Real Madrid'de oynadığı 11 sezonda en kötü yöneticilerin Calderon ve Mijatoviç olduğunu ileri süren Brezilyalı yıldız futbolcu, eski başkanlardan Florentino Perez ve Lorenzo Sanz'ı en başarılı olarak gösterdi.
Bu arada FC Barcelona'nın dünyaca ünlü oyuncusu Ronaldinho ile ilgili bir soruya Roberto Carlos, ''Barça'nın kalkanı ve referansı olan bir futbolcu.Böyle çünkü Milan onu almak için 100 milyon Euroluk teklifle geldi. Ronaldinho'yu kötü bir dönemde gibi görmüyorum. Dünyanın 1 numarası olarak devam edebilir'' cevabını verdi.
Kaynak:Ntvspor
Barcelona'nın Brezilyalı savunma oyuncusu Edmilson, ''Takım içinde kara koyunlar var'' dedi. Tecrübeli oyuncunun takımdaki dayanışma eksikliğini dile getirmesi, kulüp içinde rahatsızlık yarattı.
İspanya 1. Futbol Ligi takımlarından FC Barcelona'nın Brezilyalı oyuncusu Jose Edmilson'un bir televizyon kanalına yaptığı açıklamlarda Ronaldinho ve takım arkadaşlarını eleştirmesi polemik yarattı.
Katalan televizyonu TV3'e verdiği demeçte ''takım içinde kara koyunlar var'' diyen Edmilson, takım içinde çok aşırı egolu futbolcular bulunduğunu ve dayanışma eksikliği yaşandığını ileri sürdü.
Edmilson, ''Eksik olan takım birliği ve aile olmak. Birinin hoşuna araba diğerinin saat başkasının da cep telefonu gidiyor. Ama kulübün iyiliği için sahada, antrenmanda olduğumuz zaman herkes elinden gelenin en iyisini vermek zorunda çünkü tarih yazan futbolculardır. 5,6 yıl sonra ne Ronaldinho ne de ben olacağım ama kulüp ve tarihi devam edecek'' değerlendirmesinde bulundu.
Ronaldinho'nun Barcelona'nın '10 numarası' olmasından dolayı üzgün olma lüksünün bulunmadığını ileri süren Edmilson, ''Ronaldinho'yu çok severim. İnanılmaz bir futbolcu hem Barcelona hem de Brezilya Milli Takımı için ama zor bir dönemden geçiyor. Bilmiyorum kişisel bir sorunu var mı yok mu?'' şeklinde konuştu.
Bu arada Edmilson'un sözlerinin kulüp içerisinde rahatsızlık yarattığı haberlerinin çıkmasının ardından toplanan Barcelona yönetim kurulu, bu olaya karışmak istemediklerini, takım içinde çözüm bulunmasının daha doğru olduğunu açıkladı.
Teknik direktör Frank Rijkaard da, ''Edmilson haklı değil diyemem'' derken yine de Brezilyalı futbolcunun bu tip sorunlarını basınla değil takımla konuşması gerektiğini ifade etti.
Köstebek demeyi gerektirecek birşey yapmamış.
Ben de aynı görüşteyim...
Riqe hakkatten çürütülüyor , Alex tipi bir oyuncu ALLAH'tan Galatasaray'a gelmemiş. Alex'ten tahtını alırdı.
barcelonadaki tek sorun uzun boylu santrafor olmaması 4 tane sirk cambazı var hatta iniesta ve deco ile 6 ya çıkyor ronaldinho etoo messi henry 4 ofans adamıda kaleye arkası dönük oynayamıyor yan toplara çıkıp vuramıyor top ayaklarındayken oynuyorlar
ve rakip kapalı savunma yapınca bu savunmayı açamıyorlar bu savunmayı açmak için uzun boylu güçlü bir santrafor gerekiyor o uzun satrafora ortalar kesilir oda tak diye çakar kafaları voleleri
barcelonanın tek zafı kapalı savunmaları açacak tip golcülerinin olmayışı
atletico 4-3 valladolid
yine çok heyecanlı bir maç oldu.defanstaki hatalar önlenebilse çok güzel olcak.her maç standart 3-4 gol atıyoruz ama defans hataları yüzünden ocak ayına kadar böyle gidebilir.
seitaridis ve perea nın oynamadığı maçta.sağ bekte oynayan valera 71. dakikada kırmızı kart gördü.
maniche,maxi 2,(xxx)(kendi k.)
puanımız 24
Atleticho maclari zevkli geciyor,ama sorunlari büyük.Cok gol yiyorlar.
Tebrikler.A.Madrid inşallah ligi çok iyi yerde bitiricez.
Valencia deplasmanda Racing'e 1-0 yenildi. macin tek gölüne ex-valenciali Jorge Lopez kaydetti.