arkadaşlar vogel gelirse sizin dediğiniz gibi de işimiz daha kolay olur.2 gün içinde istanbuldaymış
Printable View
arkadaşlar vogel gelirse sizin dediğiniz gibi de işimiz daha kolay olur.2 gün içinde istanbuldaymış
yeter be bi adam alamadık gitti
Bi mevkiye adam lazım o mevkiye 20 adamın ismi geçti
G.Saray, Castillo'yu tranfer edecek
Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Ekvador'un Nacional takımında oynayan 24 yaşındaki ön liberoyu almak için harekete geçtiler.
Castillo bombası
G.Saray, El Nacional takımında oynayan ön libero Segundo Castillo'nun peşinde.
Transfer döneminin sona ermesine 3 gün kalırken, G.Saray aradığı ön liberoyu Güney Amerika'da buldu. Sarı-kırmızılı yönetimin 2006 Dünya Kupası'nda Ekvador forması giyen ve beğeni toplayan Segondo Castillo ile görüştükleri belirtildi. 24 yaşındaki genç oyuncu 1.78 boyunda ve 77 kilo. Ülkesinde El Nacional forması
giyen Castillo eski takımı Espoli'de yıldızlaştı ve Nacional'e transfer oldu. Espoli'de 68 maçta 11 gol attı. Geçen yıl 48 maçta 8 gol kaydeden oyuncu 14 kez Ekvador Milli Takımı forması giydi.
LİNDEROTH DA OLMADI
G.SARAY yönetimin oyuncu ile yaptığı ilk görüşmenin olumlu geçtiği dile getirildi. Castillo'nun teklife sıcak baktığı kaydedildi. Sarı- kırmızılıların birkaç gün içinde bu transferi sonuçlandırmayı amaçladıkları belirtildi. Bu arada G.Saray'ın ön libero için istediği İsveçli Tobias Linderoth'un transferi suya düştü. Linderoth'un kulübü Kopenhagen, Ajax'ı eleyip Şampiyonlar Ligi'ne girince 27 yaşındaki oyuncuyu satmaktan vazgeçti.
Kaynak : üzülerek yazıyorum Fotomaç
emena castillo gravesen vogel diarra linderoth atrıca bochumlu adam bu kadar kişiyi biz sadece ön libero için istedik dahada birini alamadık
haklısın hürmet kardes zaten ben castillo trnsferini dün aksam verdim sıcak sıvak
CUSTODIO GALATASARAY'DA İDDİASI!..
Teknik Direktör Gerets'in ısrarla istediği ön libero için girişimlerini sürdüren Galatasaray'da yönetim transfer döneminin bitimine günler kala bombayı patlatmak üzere.
Portekiz'in önemli ve güvenilir gazetelerinden biri olan Ojogo, Sarı Kırmızılıların Sporting Lizbon'un kaptanı Custodio Miguel Dias de Castro ile her konuda anlaştığını yazdı. 23 yaşında olmasına rağmen takım kaptanlığına kadar yükselen ve takımı ile 2008 yılına kadar sözleşmesi olan futbolcu ile yapılan anlaşmanın 6 milyon Euro tutarında olduğu ve 5 yıllık sözleşme imzalanacağı iddia edildi.
Custodio Kimdir?
Adı: Custodio Miguel Dias de Castro
Doğum Tarihi: 24.05.1983
Boy: 1.80
Kilo: 75 kg
Sporting Lizbon ise güzeldir.. Selman'a danışmak lazım.. Yine bir sürü haber çıkıyor inanmak istiyorum ama daha erken..
hayddaaa bir sürü adam var listede ama şimdi giderler son gün petre gibi faydasız bir adam getirirlerse o zaman işimiz bozuk :(
yok yok kimse gelmicek siz rahat olun
beyler bu custpdio süper oyuncu 2veya 3 defa macını izlrd,im büyük ihtimal geliyormus
hah işte acı gerçek :mad:Quote:
Originally Posted by hurmet
geçtim artık transfer olmasından eldekilerde patır patır ayrılıyor takımdan Saido, Volkan, Yalçın Ayhan hatta bi habere göre Ergün bile ayrılmak üzere gençleri saymıyorum bile
Zaten sana kalsa herkes geliyor..:rolleyes:Quote:
Originally Posted by anakonda52
zaten onlar forma şansı bulamayan futbolcularımızdı.. artık devir değişti.. Uefa kupasından sonra takımımız genç futbolcu yetiştirme olayını girdi.. o zamandan bu zaman çok iyi futbolcular gelişti.. şimdi onların zamanı..Quote:
Originally Posted by dnz498
Özgürcan ve Uğur kiralanacak
Galatasaray, teknik direktör Eric Gerets'in isteğiyle genç oyuncuları Özgürcan ve Uğur'u kiralama kararı aldı.
Sarı kırmızılı takım özellikle Hasan Kabze ve Ümit Karan'ın iyileşmesinin ardından forma şansı bulmakta sıkıntı yaşacak olan Özgürcan'ın Arda'nın gelişmesinde izlenen yol takip edilerek, genç golcünün transferin bitimine 2 gün kala bir Süper Lig ya da Lig A'nın iddialı takımlarından birine kiralamayı düşünüyor.
COK KATILIYORUM
her kardes ben kendinmi uyduruyom biraz haber dinle ve bak geldinmi görürrüz keske gelseQuote:
Originally Posted by EreN
bence uğurun kiralnmaması lazım.Sağ bekde cihandan daha iyi iş yapacağı kesin
Yok yok çok iyi oldu aksine.. Çünkü bu gidişle Cihan sakatlanmadan kimseye o formayı vermeyecek.. Uğur ve Özgürcan gideceği takımlarda banko oynayacak..
Arda örneği gibi düşünün.. Yönetim bu seneyi değil geleceği istiyor.. Gelecek açıktır.. Uğur ve Özgürcan öyle bir dönecek ki takıma.. Böylece hem forvet hemde sağ bek sıkıntımız ortadan kalkacak. Seneye Necati gönderilebilir, Hakan Şükür futbolu bırakabilir.. Bunları düşünürsek hazır olmayıp yedek kalan bir Özgürcan mı yoksa gittiği takımda daima oynayacak bir Özgürcan mı? Aynı şey Uğur içinde geçerli.. Çok iyi oldu bu.. Bir kaç futbolcumuz daha kiralanmıştı..
Uğur, Uğur, Özgürcan, Zafer, Cafercan, Oğuz, Ferhat, Arda, Aydın
Bunların içinden, Aydın'da kiralanabilir..
Özgürcan'ı Ersun hoca alabilir.. Oynatırda..
Necatinin bana kalırsa şimdiden gönderilmesi lazım.Takıma hiçbir pozitif özellik katmıyor
kardes necati gitmez hiçbieyere evet ugur giderse arda gibi olur böylelikle cihan yedege gidebilir
Bir defa daha demiştim, Galatasaray'dan kiralık olarak giden kozaya giren tırtıl gibi kelebeğe dönüşüp geliyor. O bakımdan bütün gençler kiralık olarak gitse çok hayırlı bir iş olacak gibi geliyor bana Galatasaray açısından.
Custodio, gelirse hele hele de bu kadar kısa sürede bu transferi yapabilirsek süper olur. Ama hiç sanmıyorum.
2 mesajdan biri Anaconda'nın ne kadar yaşam dolu,umut dolu bir insan transfer transfer die tutuşuyor bir carrusca'ya kaldık bir gs'li olarak üzüntülüyüm...ama bu kadro ile bile sakatlar iyileşince ligin tozunu attırırız gerçi önemli olan şl ama fenerin 100. yılında şampiyonluk ii olurdu bea...
Anaconda sen gs'nin yönetiminde olsan transfer manyağı olurduk :) :D
aynı fikirdeyim...hatta bence güvenilip ilkonbir de oynatılmalı...Quote:
Originally Posted by sherryy
Galatasaray Vogel'le anlaştı
Cimbom'un, Milan'ın başarılı orta saha oyuncusu Vogel ile her konuda anlaştığı öğrenildi. İsviçreli yıldızın cuma gününe kadar sarı-kırmızılı kulübe imza atması bekleniyor.
Müjde yakın
Sarı-kırmızılı ekip, Vogel'le her konuda anlaşırken, Milan'ın kesin yanıtını beklemeye başladı. Portekiz basını ise "Custodio G.Saray'da" diye yazdı.
G.Saray'da ön libero açığı kendisini fazlasıyla hissettirirken, transfer sezonunun bitmesine 3 gün kala sarı-kırmızılılar çalışmalarına hız verdi. Gerets'in ısrarla istediği oyuncular arasında yer alan Vogel'le İtalya'da yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanırken, şimdi Milan'ın vereceği yanıt bekleniyor.
YOKSA CUSTODİO MU!
Milan'ın
Oliveira'ya karşılık olarak Vogel'i Real Betis'e vermek istediği, transferin iki kulüp arasındaki görüşmelere bağlı olduğu ifade edildi. Bu arada Portekiz'in saygın gazetelerinden Ojogo, Galatasaray'ın S. Lizbon'un kaptanı Custodio ile anlaştığını iddia etti. Cimbom'un Lizbon'a 6 milyon euro ödeyeceği duyuruldu
kaynak pas fotomac
Su ana kadar forumlara atılan mesajlarla ilgili bilgi:
GS transfer haberleri 2005 mesaj (bu mesajla 2006 :) )
FB transfer haberleri 2289 mesaj
BJK transfer haberleri 600 mesaj
Peki hangi takım daha çok transfer yaptı?
Cok ilginc di mi? FB ve GS az transfer yapmasına karsın forumda cok mesaj almıs, kimse yanlıs anlamasın bunu sunun icin yazdım. Gazeteler GS ve FB icin ne kadar cok sallama haber yapmıs.
BJK transferi erken bitirmese belki onunda cok yukarlarda olcaktı.
off...off...hergün biri ile anlaşılıp istanbul a getiriliyor ama şu ana kadar bir faliyet göremedik...Quote:
Originally Posted by anakonda52
ayrıca vogel in real betis e yakın olduğunuda okumuştum...
abi bugün de transfer dönemini kapattık oyuncu almıycaz diyolar.
hepsi yalana kardes cimbom trnsfer yapcak gerets yüzünü güldürmek için korkma ama kim
Vogel'de sona doğru
G.Saray transfer döneminin bitmesine 2 gün kala atağa geçti. Bir yandan El Nacional’in orta saha oyuncusu Segundo Castillo ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı kulübün, yeniden temas kurduğu Milanlı Johann Vogel’i bitirme noktasına geldiği öğrenildi. İtalyan ekibin, göndermek istediği İsviçreli yıldızı G.Saray’a bedelsiz vereceği açıklanırken, oyuncunun talep ettiği 1.7 milyon Euro sarı-kırmızılı yönetimce kabul edildi.
MILANO’YA GİDİYORLAR
Milan'ın sportif direktörü Ariedo Braida ile her konuda anlaşan G.Saraylı kurmaylar transfere son noktayı koymak için bugün Milano’ya gidiyor. Teknik direktör Eric Gerets’in “Orta sahada toparlayıcı bir oyuncuya ihtiyacım var. Mutlaka transfer yapmalıyız. İyi bir 6 numara alabilirsek gruptan çıkma şansımız çok yükselir” sözleri üzerine bir kez daha Vogel ve kulübü Milan’ın kapısını çalan yönetim, tüm pürüzleri gidererek İsviçreli orta saha oyuncusunu yarın İstanbul’a getirip imza attırmayı planlıyor.
R.BETİS VE A.VILLA DA TALİP
Milan'da forma şansı bulamayan Vogel’in özellikle Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilmek için G.Saray’ı tercih ettiği belirtildi. Oliviera’yı Milan’a satan İspanyol kulübü Real Betis de İsviçreli yıldızı kadrosuna katmak istiyordu. Bunun yanı sıra orta sahada savunma yönünde sıkıntılar yaşayan Aston Villa da bir süredir Vogel’le görüşmelerini sürdürüyordu. Bu noktada G.Saray Devler Ligi’nde oynama avantajını kullanarak transferi bitirdi.
G.Saray’ın, artık imzaya kalan Vogel’le ilgili tek endişesi, Türkiye’nin İsviçre ile oynadığı Dünya Kupası eleme maçındaki olaylar. Yönetim, olayların baş aktörlerinden İsviçreli futbolcunun protesto edilmesinden çekiniyor
adnan polat ve y.kurulu geretse oyuncu alamayacaklarını söyledi
hakikaten dünyanın en beceriksiz yönetimi
Şampiyonlar liginde çok üzülürler ama
coook sagflam bı yerden vogel gelıcek dıe duydum.umarım bnalon haber diildir