artık bi transfer yapın ya hiç olmazsa doktor gözlemci malzemeci alın bişi alın lan
Printable View
artık bi transfer yapın ya hiç olmazsa doktor gözlemci malzemeci alın bişi alın lan
Krasic transferi de yalan oldu sanırım. Fenerbahçe Yobo'yu gözden çıkarmamalı. Ne yapıp edilip bonservisi alınmalı.
Yobo , Tino Costa , Krasiç gelecek Bienvenu , Özer gidecek bence. belki Krasiç yerine Gomis gelebilir ama Krasiç daha iyi olur. çünkü ; Kuyt forvette de oynadı , gayet iyiydi.
NTV Spor güvenilirliğini kaybetti bence. Yobo'da sona yaklaşıldı dedi, sonra Krasic dediler, Tino Costa, Heitinga dendi. Yani eskiden NTV Spor ne derse, o aynen olur ve transfer gerçekleşirdi ama artık sürekli sallıyorlar. Şimdi de Valero denmiş. Keşke gelse ama NTV Spor yazınca inanasım gelmiyor.
Valero gelse orta sahaya sınıf atlatır.
eskiden ntvspor alt yazı geçmiş lan dendiğinde fbtv yazmış gibi inanırdık artık ntvspor fotomaçtan farksız kaldı transfer döneminde
beyler raat olun kuul olun :D aykut kocaman işini bilir
Berbatov Fener'e haberleri var ama doğru olduğunu zannetmiyorum.Olmasın da zaten:D
elenene kadar transfer yapmama politikamızı ısrarla devam ettireceğiz anlaşılan.
sampiyonlar ligine kalirsak transfer yapilacak bence..
Bu turu geçersek yapılır bence
daha öncede bunu tecrübe ettik. Yıllardır aynı şey. Elemeler bekleniyor turu geçersek şampiyonlar ligi için geçemezsek uefa kupası için transfer yapılıyor.
bide böyle haberler var
berbatov fenere
fenere ne naptı öpücük mü attı arkadaş isteiği mi gönderdi başlıktan yalan olduğu anlaşılan haberler topluluğu
Elenmek bize müstehak bu kafa yapısıyla. Bir stoper bile alınamadı daha. Maç günü geldi çattı, maalesef bu kadroyla çıkacağız, umarım bir sürpriz yaşamayız. Sonra çok pişman olurlar.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
YOBO: Everton bonservisi 2.7 milyon Euro'ya indirdi.. Yobo da 3 yıl için 1 milyon indirim yaptı fiyatında.. F.Bahçe istediği an imzayı atar!
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
FB-ÖN LİBERO: Yönetim Tino Costa ile Borja Valeron arasında gidip geliyor.. Vaslui maçı farklı biterse, transfer bombası bekliyorum..
DİEGO: Aziz Yıldırım transfer etmek istiyor.. Aykut Kocaman "Artık yaşlandı" diyor.. Hangisinin dediği olur, kestiremiyorum henüz..
Diego yaşlandımı :S
İbrahim Seten herşeyi diyebilir. Taiwo ismini ortaya attığında önce serbest dedi, sonra Fatih Terim Milan'la görüşüyor bizzat dedi. :)
Fenerbahçe'nin Yobo'dan daha iyi bir stoper alması lazım, Yobo biraz kaçak dövüşen bir oyuncu.
sampiyonlar ligine gidemesek bile GS o seviyede bir takim olusturmak niyetinde oldugu icin onlarla yarisabilmek adina biz de o seviyede bir takim kurmak zorundayiz. yoksa ipin ucu kacar.
Transfer yapılsaydı bile bu maçta oynamayacaktı.Bizim şu anki kadromuz Vaslui'yi rahat elemesi lazım.Takımımıza hiç mi güvenmiyoruz.Tabii ki futbolda her sonuç var ama yapmayın arkadaşlar biz Fenerbahçe'yiz.Elimizdeki oyuncular çok kaliteli , transfer yapalım olsun diye transfer yapılmaz.Eğer şartlar uymazsa transfer yapılmayadabilir.Bekir'in geçen sene öyle bir çıkışı yapabileceğini kim bilebilirdi.Elimizdeki oyunculara şans verirsek çok daha iyi oynayacakları kesin.Transfer yapılmasın demiyorum ama futbol transferden ibaret değildir.
Gomis haberleri çıkıyor, galiba kaynak İbrahim Seten. Gomis gelirse Bienvenu mü gider, Sow mu sizce ?
Sow'a iyi teklif olduğu söyleniyordu , sanırım Sow gönderilip Gomis gelebilir ...
Gomis , Sow'dan iyi bir oyuncu değil kesinlikle Sow en az 2 gömlek üstün.
zannedersem serhat akın'dan beri poacher tarzı bir forvet takımda pek tutmadı. yanlışım varsa uyarın. kaldı ki kendisi kanat oynuyordu daha çok. bize biraz güçlü kuvvetli, defansı sırtında taşıyan, niang-vari bir adam lazım. gomis fifa tabiriyle overall olarak sow'dan iyi değildir elbet, ama bizi taşıyabilir. zaten yedekte de kuyt gibi sırıtmayacak bir santrafor var. ancak bizim asıl önceliğimiz çok çok iyi bir stoper olmalı. yobo alınırsa üzülürüm.
Sow düşündüğümüzde Gomis'ten daha iyi bir oyuncu gibi evet. fakat bize fayda sağlayabiliyor mu? hayır çünkü kuvvetli bir oyuncu değil. Gomis ise fiziğini daha etkin kullanan bir isim. Bu yüzden fayda olarak Sow'dan daha fazla şey verebilir bize.
Ayrıca kendisi St Etienne'de oynarken benim bayıldığım bir adamdı. Yeterli patlamayı gerçekleştiremedi ama zaafım var hala kendisine karşı. gelsin isterim.
Ayrıca Yobo ortalama bir stoper alınırsa çok büyük bir hayal kırıklığı olmaz. Normal olur. Ligin en iyi stoper ikilisine sahip oluruz. Egemen-Yobo ile bile her türlü.
Almamız gereken ilk oyuncu orta saha sonra forvet olmalı. Çünkü bir takımın güzel oyun oynayabilmesi için orta sahalar kilit isimlerdir. Yobo zaten cepte olduğuna göre gol atamama sorununu çözecek forveti de alırsak hiç fena olmaz. Sow'un ismi var diye bir şey diyemiyoruz ama en iyi forvetimiz Bienvenu bence. Düşünün artık halimizi.
Sow Alex'le muhteşem oynayabilir belki de Sow'un kariyeri boyunca bulabileceği en iyi partner Alex. Çünkü arkası dönük duvar paslarını Alex'e çok iyi verip kaçabiliyor fakat tek eksiği şans.
Ben size söyliyim stoper transferi yine son saniyede Yobo gelir iş biter.İnşallah yanılırım ama son 2 sezondur oldugu gibi Yobo son saniyede gelir.
2 haftadır burda çoğu fenerbahçeli transfer diye bağırıyor forvet yok deniliyor stoperler ve orta saha da da eksiklik gözle görülür şeklinde ve galatasarayda derbilerde presle başlarsa fenere rahat 2 tane atar mehmet topal olsun egemen olsun pas kalitesi yüksek değiller zaten galatasarayda prese rakibin stoperlerinden başlandığı düşünülürse zor bu sene fenere derbiler
Fenerbahçe'nin bu sene en çok Emre-Topal dönüşümünde kaybettiğini düşünüyorum sizcede öyle değil mi ?