Ali Dürüst:Basel ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamamıştır...
Printable View
Ali Dürüst:Basel ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamamıştır...
Sanırım Shaqiri için Basel 17-18 m£ felan istiyor.Biraz yükseklerde uçuyorlar.
Haydaa .
Son dakika!!! Ali Dürüst:Shaqiri için Basel ile anlaşma sağlanamamıştır (NTVSPOR)
Ali Durust numarada yapiyor olabilir adam anlasamadik dedi 2-3 saat sonra petre-jardel gibi oyuncularla ucaktan inip geldiydi :D
ntvspor NTV SPOR
Son Dakika... Galatasaray Asbaşkanı Ali Dürüst: Shaqiri için Basel kulübüyle yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamamıştır.
Zaten böyle genç yıldız adayını bu yaşlarda Türkiye'ye getirseydik şaşırırdım.Alsaydık iyiydi ancak Basel'in gözü yükseklerde.Bakalım onlara istediği rakamı veren olucak mı?
Haydaaa. :(
Ama Ali Dürüst'e güvenilmez yarın maça bile çıkabalir Shaqiri :D
Haberde 8 milyon euro artı 2 milyon euro Şampiyonlar Ligi bonusu diyor.Bildiğim kadarıyla dün yapılan toplantıda fiyat arttırıcağımız kararı çıkmıştı.Bundan önceki teklifde zaten bu rakamlar söyleniyordu.Ama Basel'de 15 milyon euro istiyormuş.Arada baya fark var.
Shaqiri geleceğe damgasını vuracak oyunculardan biri. 15-20 Milyon Euro istemeleri gayet normal.
23 Ocak 2012 tarihinde transferi için resmi görüşmelere başlamış olduğumuzu bildirdiğimiz profesyonel futbolcu Xherdan Shaquiri ve kulübü F.C. Basel ile anlaşmaya varılamamış ve görüşmeler sonlandırılmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=183266
off valla bu yönetim defolup gitsin transfer yapmasın yeter yapmasını bilen adamları getirin göreve (bkz. Haldun reyiz) bu ne ya dalga geçer gibi o kadar konuşup duyurup en sonunda alamadık diyolar
O görmeden paçaları sıvadığımız dere bildiğin çöl çıktı...
Bence Galatasaray için daha hayırlı oldu.
10-15 milyon € arasındaki bir bedel kulübün başını çok ağrıtırdı. Bu sezon Şampiyonlar Ligine katılma vizesi alabilirse transfer çehresinin daha da genişleneceğine inanıyorum. şimdilik Yiğit Gökoğlan ve Kazım Kazım Süper Lig için yeterlidir.
Maxi Lopez'i mi alacağız acaba?Bir transfer mutlaka olacaktır.İnşallah B planındaki isim bizi tatmin eden bir isim olur.Riera gibi biri çıkıp gelmesin sonra.
Böyle iş olmaz ben Shaqiri'nin transfer edilmemesi konusunda değilim ;
1-Elalem Sow'u aldı üzerine Krasic'i aldı biz Shaqiri'yi 1 ayda bitiremedik yazıklar olsun ...
2-Madem böyle olacak neden 1 aydır herkesin ağzında yöneticisi , oyuncusu , gazetecisinden tut kulübün bilmemnesine kadar ...
Her yönü ile takdir ettiğimiz Ünal Aysal bu konuda ayıp etti.
yonetim yapcagini yapti 12-13-14m verdiler kabul etmediler , umarim amrabati alirlar.
Daha kimsenin kimseyi aldığı yok (: Eskiden kulüplerde sıcak para vardı akış sağlanıp böyle transferler gözü kapalı bitirilirdi şimdi o rahatlık yok transferler kolay yapılmıyor.Quote:
MeliksahAydogan
Bekledim de gelmedin vefasız Shaqiri :zuhaha
Facebook'ta taraftar sayfalarına saçma sapan yorum atan kişiler gibi yazmışssınız.Transferle mi şampiyon olunduğunu zannediyorsunuz.
Ligin lideri kim:Galatasaray
Ligin en çok gol atan takımı:Galatasaray
Ligin en az gol yiyen takımı:Galatasaray
Ligin en çok galibiyet alan takımı:Galatasaray
13 maçtır yenilmyen bir Galatasaray 9 maçlık galibiyet serisini karda kışta kaybetmiş bir Galatasaray
Derdiniz nedir?
Hasta oluyorum böyle zamanlarda ortaya çıkan taraftarlara :DTransferdir bu yahu olur yada olmaz.Olmadı diye yönetimi istifaya davet ediceksiniz neredeyse.
Biride demiş Ünal Aysal ayıp etti diye.Valla sizin gibilere Eboue'ler,Melo'lar,Muslera'lar bile fazla.Sadece sizin gibi iyi gün taraftarı olmadığım için şükrediyorum.
Tamamen transfere odaklı takım tutuyorsunuz neredeyse.Sizler için transfer kulüpten daha önemlidir.Olursa aslan başkan olmayınca olmaz olsun böyle başkan.
Galatasaray'in transferdeki yeni hedefi Psv'de forma giyen,1990 dogumlu Wijnaldum.. (CNNTURK)