O kim bea :icon_confused:
Shaqiri görünümlü Wijnaldum :) Shaqiri olsaydı harika bir transfer yapılmış olacaktı ama olmadı.Sağlık olsun..
Printable View
Wijnaldum FM'de deli birşey oluyor.Bakalım.
Wijnaldum'u Fm'den çok iyi tanıyorum.3-4 seri önce Feyenoord kariyerimde bayaği iyiydi.Ama bu da zor transfer.
Sağlık olsun Shaqiri gelmese de Galatasaray'a gelecek adam çok.
Forvet transfer etmezsek isimiz zor. Sag bek de cok aksiyor.
10 milyon eurolar verebiliyorsak alinabilecek cok oyuncu var.
Fernando Muslera
Tomas Ujfalusi
Emmanuel Eboue
Felipe Melo
Selçuk İnan
Johan Elmander
Evet yönetim transfer yapmayı beceremiyor. Ünal Aysal istifa.
18 19 yaşında genç gelecek vaadeden bir oyuncu alsak madem 10 M'a kadar bütçemiz var. Brezilya genç milli takımlarından falan.. Bir yatırım yahu.
Neymar :D :p Şaka maka kiralasak çok güzel olurdu :D
Forvet olarak biliyorum size ilginç gelebilir fakat Umut Bulut bence iyidir.Kontejyandan gitmez hemde iyi bir alternatif olur.Baros gitti şimdilik.Elmander'e falan birşey olsa halimiz kötü.Sercan'la olmaz.
Bize böyle Nyang gibi güçlü, teknik, hızlı bir adam lazım. Zenci tercihim. :D
Oscar var Brezilya Milli takımında U20 turnuvasında görmüştüm,iyi de adam alsalar ya :icon_biggrin:
bize türk statüsünde oynayabilcek biri olarak eren derdiyok lazım gerisi boş
Umut banada mantıklı geliyor. Baros kadar bitirici değil belki ama o da sahada çok gezen, defansı gezdiren bi oyuncu, iyi olur.
Ben şunu merak ediyorum şu twitterdaki şarlatanlara hala inananlar varmı acaba ?
GS için bir transfer haberi daha kapandı heralde
Sağ ve sol kanata en az 2 oyuncu almaları lazım bide forvet alınabilir
Basel kulübü başkanı Bernhard Heusler, İsviçre'nin BLICK gazetesine Shaqiri transferi hakkında konuştu.
Basel kulübü başkanı Bernhard Heusler: Galatasaray başkanı ile transfer hakkında son derece olumlu geçen bir görüşme yaptık.
Basel kulübü başkanı Bernhard Heusler: Bu görüşmenin ardından Türklerin söylediği gibi bize yeni bir teklif yapmadılar.
Yiğit keser Kazım'ı orası sorun değil bence forvet ve kanat özellikli bir isim almalıyız...2 Yönlü yani...
Wijnaldum,Matavz gibi isimleri kim ortaya atıyor şaşırıyorum doğrusu. PSV bu iki oyuncuyu da sezon başı almadı mı ? Hemde çok iyi performans gösterirlerken devre arasında satmak niye :)
Bu arada Fanatik yazarları Sherlock Holmes olmuş :n: Sözde taktik amaçlı Shaqiri transferinden vazgeçmişiz.Gündüz gündüz iyi güldüm ya :D Haber bulamıyorlar saçmalıyorlar :n:
http://www.fanatik.com.tr/Rest_3_Detail_333_251046.htm