Yalniz adami milanoya gondermisler duyum almasin duysun diye
Printable View
Her gün bayılmaktansa bir gün ölmek iyidir. Açıklanacaksa açıklansın şu transfer gerçekten baymaya başladı artık
Yuzde 95 oldu yüzde 96 hadi yükleniyor bakalım :D
İtalya'nın etkili gazetesi "La Gazzetta dello Sport" ile söyleşi yapan Taffarel "Wesley Sneijder gelsin ama tatile değil. Burası tatil yapılacak bir lig değil. Burayı Arap Ligi mi sanıyor" şeklinde sert konuştu.
Brezilyalı antrenör şunları söyledi: "Galatasaray olarak Wesley'yi bekliyoruz ama tatile değil. Şu anda ne olacağını kimse bilmiyor. Fatih Terim'in onu istemediği şeklindeki haberler kesinlikle doğru değil. Wesley gibi bir oyuncunuz olursa sahada çok şeyi değiştirebilirsiniz. Özellikle Başkan Ünal Aysal, Wesley Sneijder'i çok istiyor. Buraya gelmek Wesley için de iyi bir fırsat olur. Camia büyük, taraftarlar ve atmosfer harika, aynı zamanda da Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı... Bunun yanı sıra İstanbul harika bir şehir, Galatasaray da harika bir kulüp. İnsana kendisini iyi hissettirir. Fakat Wesley burayı Arap ülkesi, ligi de tatil yapılan Arap Ligi sanmasın."
(Habertürk)
İşin bu kadar uzaması hiç hoşuma gitmiyor. 2 gün içinde karar vermezse hiç gelmesin bence. Bu kadar zorla geldiği yerde pek de birşeyler verebileceğini sanmıyorum zira.
Adam da haklı ama. Sadece o değil Avrupa'daki bir çok insan Türkiye hakkında ön yargılı. Misal yaz kampında bize sordukları sorular şunlardı. Orda deveye mi biniyorsunuz ? Fil var mı sizin orda ? Herkes böyle kapalı mı ? Bar, disco yok mu ? Para birimimizi de rubel olarak tahmin etmişlerdi. Bilmiyorlar adamlar ülkeyi. Yapacak bişey yok tabii ki nazlanacaklar..
10 tane mesaj atmadım, 1-2 mesaj attım ya da her neyse bir önemi yok.
Ne Fenerbahçe, ne de Galatasaray normal koşullarda hiç bir surette Türkiye'ye getirmezler Sneijder'i. Benim de fantezimdir gelsin Fenerbahçe'de oynasın, bu ayrı mevzu.
Galatasaray'ı küçümsemiyorum. Avrupa'nın ilk 6-7 ligi içinde değiliz. Bunu küçümsemek olarak alıyor isen Fenerbahçe'yi de küçümsediğimi düşünebilirsin. Yanlış anlaşıldım ise affola ayrıca.
Bu arada ben farklı bir şey iddia etmedim, çürüyen bir şey yok dolayısı ile.
Oyuncu parasını alamıyor ise noter kanalı ile ihtar çeker. Federasyon ile görüşür tek taraflı fesih konusunda görüş alır ve uygun ise fesheder. Alacakları, mahkeme giderleri ve maddi, manevi tazminatları konusunda CAS'a başvurur. FIFA'dan geçici lisans ile de yeni takımında oynar. Süreç hep bu şekilde işler.
Bir kulüp maaşı ödemiyorsa oturup görüşüp maaşı ödemesine ikna edemezsin. Bunun mantıklı bir tarafı yok. Çoğu yönetici amatörlükten dolayı ders verdiğini sanır, inatlaşır ve ödemez. Maç kaybetmeye alışkın takımlarda ders verildiği sanılır ve ödenmez. Sneijder'e maaş ödenmiyorsa yıllık maaşını düşürmesi yapılan mobbing olur. Oyuncu, yapılan mobbinge karşı rıza beklememeli. Çok küçük düşürücü bir durum bu. Vardır ya da yoktur demiyorum bu durum, varsa keza.
%95 bitti, Cuma'ya kadar bekliyoruz gibi tavırlar katılıyorum profesyonellik dışı bir tutum. Hele bir başka yönetici de tersini söylüyorsa, ağız birliği yoksa bir tuhaflık var demektir. Transfer çok bilinmeyenli bir denklemdir. Bilinmeyenlerin ne kadar etki gösterebileceğini denklem çözülene kadar bilemezsin.
Şu da var, transfer döneminin sonuna kalırsa Galatasaray'ın hâlâ bir şansı kalır. Net bir şekilde blöf yapıyor Sneijder'in menajeri. Hakaret olarak algılamayın, teşbihte hata olmaz. Rekabet için bir kör alıcı olması gerekli. Bu noktada Galatasaray rekabet konusunda ilk adım. Büyük takımlar neden blöfü yemediler, Financial Fair Play hakkında ne düşünüyorlar bilemiyorum ama normal şartlar altında Sneijder bir Premier League takımı ile anlaşmış olurdu. Zaten bu kadar Sneijder'in sessiz kalıp beklemesinin altında da 2. bir teklifi beklemesi yatıyor bence. Transfer sezonun sonunda astronomik bir bedele son dakikada evet de diyebilir yada Inter'den aldığı eşsiz maaşı yatarak sözleşmesinin sonuna kadar almaya devam etme kararı da verebilir. Bu da bir ihtimal. İtalya gibi kültür dolu bir ülkede, Milano'da isminde rüya gibi bir şehirde yaşamayı kimse istemez? Çoğunlukla kulübün içinden gelmeyen bir futbolcu, kulübü seviyorum diyorsa bil ki parayı seviyordur, kulübü değil. Belki de gerçekten ait olduğu yer gibi hissetmiştir, o ayrı bir mevzu.
Türkiye'nin gündemini değiştirdi adam cidden helal olsun ve umarım gelir.
Wesley Sneijder'ın yerinde olsam bende aynı sekilde davranırdım, zira geçen seneye kadar Ferguson, Chelsea falan istiyodu adamı. Gerçekten çok büyük topçu. Şuan avrupadaki yaratıcı orta sahada ilk 5 hatta ilk 3'tedir. Bekleyelim arkadaşlar, gelirsede bizden biri olur Hagi olur, çok severiz. Sadece sabır.
2 günde kararını versin gelirse gelsin gelmezse de yok bilmem ne diyenler kimi transfer etmeye çalıştığımızı tekrar düşünsün bence.Benim düşüncem transfer olumlu sonuçlancak.
Erman oyunu çift yönlü oynasaydı şu anda avrupa da oyonuyordu.Savunma gücü eksik.Hucumda cok zeki.Erman alınırsa iyi olur hem TÜRK hemde iyi bir oyuncu.
Evet Sneijder çok büyük oyuncu, tamam buraya gelmesi hemen verilebilecek kolay bir karar değil. Ama 1 aylık transfer döneminin 20 gününü de onunla harcayamayız. Bu sürecin sonunda bir de gelmeyeceğini açıklarsa olacakları düşünün. Aceleyle o boşluğu doldurmak için bir oyuncu transferi olacak.
Haluk Yürekli çok iddialı, 2 aydır sürüyor bu transfer çalışması dedi. Perşembe ya da cuma İstanbul'a gelecek diyor. Sneijder'in Inter'den 1.2 milyon euro alacağı varmış, onun çözülmesini bekliyorlarmış.
2 aydir? bildigim kadariyla Unal Aysal yakinen de tanidigi oldugu ve yeri geldiginde beraber is yaptigi Massimo Moratti ile cok fazla bonservis konusunda bir sikinti yasamadi ve cok cabuk anlastilar. 2 ayda Sneijder'i ikna edememis oluyorlar bu durumda. hatta yapilan on protokolde 15 ocak'a kadar satilmasi durumundaki Galatasaray 5 milyon alacagini Unal Aysal'in koydurttugu ve diger teklif yapan takimlar icin Moratti'nin bonservis ucretini "20 milyon Euro"dan actigini duydum Galatasaray'a 5 milyon Euro verecegi icin.
eger 2 aydir da Sneijder'i ikna icin ugrasiyorlarsa Carlinhos'u, Serdar Aziz'i ve Omer Toprak'i simdiye coktan bitirmislerdi o surede. bu kadar ugrasmaya bu kadar mesaiye getirtemezlerse Sneijder'i hem divan toplantisinda cok sey soylenir hem de taraftar cok dellenir.
Yalnız Haluk Yürekli şu ana kadar en iyi sağlam kaynak Galatasaray adına NtvSpor'dan ayrıldıktan sonra pek haber alamadık.
Sneijder gelecek bu belli ama öyle kendinizi 24 saat içinde karar verecek! 3 vakte kadar yola çıkıyormuş gibi şartlamayın arkadaşlar :) Çok görüyorum bu tür haberler, yok kararını geceyarısına kadar verecekmiş, yok halısaha maçından sonra duşunu alıp gelecekmiş, uçak rötar yapmış, arabayla geliyormuş, navigasyon cihazına güvenmiş kaybolmuş :)
Oyuncu içinde kolay olmasa gerek, Real Madrid'de oynarken kulüpten ayrılmaya zorlanmıştı, şimdi yine aynı durum. O da bu durumdan kendince en karlı şekilde çıkmak isteyecektir, hem daha rahat yaşam, hem daha iyi sözleşme, hem yine hedefleri olması için.
Hayır olay şu, Inter hemen imzayı attırıp Sneijder'in ödemesinden kurtarmak istiyor. Zaten bunun için GS'a iyi bonservis verdi. Sneijder orada kalarak bu aylık odemeyi tamamlamak istiyor öyle imzalamak istiyor. Karısının kirli oyunlar dediği de bu.
Aylık 12 milyon maaş ödemesi yapıyor inter. 4e böl haftalık 3 milyon demek. 2 haftalıktan yırtacaktı inter toplamda 6m euro yapıyor. Ama Sneijder (artık ödeme gunü ne zaman bilmiyorum) Ödeme gunune kadar bekliyor ki Inter'den tam maaşını alsın öyle imza atsın.
Tabi bir de sponsor olayı da var.
Olay bu aslında.
Irmak Kazuk atara gelmiş Milano'ya gitmiş :n: Şimdi niye gelmedin diye hesap soracak Sneijder'den :n: Inter'in tesislerinin önünde bekliyor; Çıkışta mevzu var :D
Gelse pek yararlı olamayacak gibi hissediyorum. Karakterli birine benzemiyor duyduklarımızdan. :D
Sedat Doğan divan kurulunda konuştu. Inter ile anlaşma imzaladığımız için bildirim yapmak zorundaydık, artık son ana kadar saklama durumu olmuyor, oyuncudan haber bekliyoruz henüz bir anlaşma yok oyuncuyla dedi.
Yıllık 12 milyon odeme yapıyor Inter, yarısı devlete yarısı Sneijder'e
Aylık değil. Dogru
İçeride kalan parası 6 milyon euro civarındaymış, buyuk ihtimal bu sene ödeme alamadı hiç artı sponsor geliri de varsa.
Yukarıda yaptığım hesap yanlış oluyor haliyle, kafa dagınıklıgı diyelim. Ancak Inter'in Sneijder'e 6 milyonluk bir ödemesi var onu yapmayıp hemen imza attırtmak istediler Gs'a ya o yuzden de bonservisi düşük tuttular
2 aylık maaşını almak istiyor,Irmak Kazuk öyle dedi.
Ünal Aysal: Inter ile 7.5 milyon euroya anlaştık, Sneijder'a teklif basında yazıldığı gibi değil, 5.5 milyonun altında.
"Sneijder transferinin olmaması için bir neden göremiyorum.Olmazsada dünyanın sonu değil.Biz teklifimizi sunduk.İnterdeki ücretinin altında ücret alıcak.Yani fedakarlık yapıcak dedi.Oyuncunun düşünmesini normal karşılıyorum.Zaten erken karar verseydi olmazdı felan dedi.Fatih hocanın alternatifleride varmış.Önümüzdeki günlerde bu transfer sonuçlanmazsa alternatiflere yönelicekmişiz."
Az önce divan çıkışı bunları söyledi hatırladığım kadarıyla.Sneijder beklediği gibi Premier ligden teklif alırsa onları değerlendirir.Teklif olmazsada Sneijder cepte gibi.Zaten şurada 15 gün kaldı.En fazla bence P.tesi belli olur.
Aysal, Hollandalı futbolcuya da Inter'den aldığı ücretin üçte ikisini önerdiklerini (4.3 milyon euro) açıkladı. Sporx
Ünal Aysal: Wesley Sneijder'i 3-4 gün daha bekleriz. Eğer bu transfer olmazsa başka alternatiflerimiz var.
Böyle bir açıklama varsa Sneijder gelmez artık,ben ümidi kestim.Adam diyor 31 Ocak Ünal Aysal 3-4 gün bekleriz diyor,kesin reddedecektir teklifi.
Hiç belli olmaz hala daha.. Ama diyorum başından beri kendinizi bu transfere endekslemeyin diye.
Reddetsin, önemi yok. Tamam büyük topçu da 10 gündür çektiği naz da canımıza yetti artık. Bu kadar isteksiz gelecek topçu faydalı da olmaz. Daha bir de 31'ine kadar bekleyip o gün reddetme ihtimali de var. Ben Cuma mesai saatlerinin sonuna kadar kararını bildirmesini söylerdim artık.
Zaten çok daha acil bölgelerimiz var. Hadi sol beki Riera ile idare ettik diyelim, takım resmen stoper diye bağırıyor. Benim önceliğim bir adet stoper transferi. Ve evet daha sonra hücumu canlandıracak bir oyuncu lazım, oraya da Sneijder gelmezse sistemi bozmayacak bir oyuncu bulunur elbette.