Bobo'nun sözleşmesindeki opsiyon hakkı federasyona bildirilmiş.Sezon sonu serbest kalamayacak sanırım Bobo.
Printable View
Bobo'nun sözleşmesindeki opsiyon hakkı federasyona bildirilmiş.Sezon sonu serbest kalamayacak sanırım Bobo.
Murat Şahin Beşiktaş'ı bekliyor!
Sezon içinde Turkcell Süper Lig takımlarından Gaziantepspor ile yollarını ayıran tecrübeli kaleci Murat Şahin, teklif bekliyor.
Gaziantepspor ile yollarını ayırdıktan sonra Beşiktaş'ın tesislerinde antrenman yapan Murat, tam olarak hazır olduğunu ve tekliflere açık olduğunu söyledi.
Murat, yaptığı açıklamada, siyah-beyazlıların A2 takımıyla idmanlara çıktığını ifade ederek, ''Sakatlığımın ardından iyi toparladım. Transfer konusunda henüz bana gelmiş bir şey yok. Beşiktaş konusunda gazetelerde adım çıkıyor. Her zaman Beşiktaş'a hizmet vermeye hazırım. Tam olarak hazırım. 2,5 aya yakın zamandır Beşiktaş tesislerinde idman yapıyorum'' dedi.
Eski takımı Beşiktaş'ta görev alan ve Bursaspor maçında sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalan kaleci Rüştü Reçber konusunda yaptığı açıklamaların yanlış aktarıldığını da kaydeden Murat Şahin, şunları söyledi:
''Ben öyle bir açıklama yapmadım. Bana, Beşiktaş'ta oynarken Antalyaspor maçında sakat sakat oynamam soruldu. Ben de o zaman oynamam gerektiğini söyledim. O zamanki şartlar onu gerektiriyordu. Ben de onu yaptım. Benim yaptığımı kimse yapmadı. Sakat oynadım diye herkes öyle oynayacak gibi bir durum yok. Zaten ben o şekilde oynarken ligin bitmesine 4-5 hafta vardı. Takım şampiyonluk için oynuyordu. Rüştü ağabey konusunda ise 'Ağrıya dayanacak gücü olsaydı devam ederdi' dedim. Dayanacak güçte olmadığı için çıktı. Kendisini 15 yıldır tanıyorum. Rüştü ağabey ile ilgili açıklamam yanlış aktarıldı.''
Ya murat şahin'de amma fırsatçı adammış yahu... Kendini yamıyacak bize aklınca tekrardan... 33 yaşında adamı napsın bu takım , alacağımız kaleci sadece 3 maç için olmamalı bence. Rüştü bırakınca , Hakanla birlikte kaleyi teslim alacak biri lazım. O da Cenk.
3.kaleci alacaksak bence Murat işimizi görür sezon sonuna kadar.
Sezer hayırlı olsun Beşiktaşıma...
Fenerbahçe'ye 5 milyonluk tazminat davasını kazandı. Sonra CAS'a gideriz falan filan muhabbetleri oldu. Eğer Aurelio Türkiye'den bir takımla anlaşmak isterse bu parayı ödeyecek çünkü Türkiye federasyonun verdiği karar olduğundan yabancı federasyonları bağlamıyor sanırım.
Son Dakika.... Beşiktaşla anlaşan Sezer Öztürk için Fenerbahçe'de devreye girdi...
bu kez olmaz...
Onu bilmiyorum zaten baştan beri Türkiye içerisinde opsiyon geçerli, dışarıda değil olayı bana saçma gelmişti. Aurelio parayı vermeyeceğim geçerliliği yok diyor, federasyonun almış olduğu bir karar var, FIFA futbolcu futboldan uzak kalmasın istiyor. Herhalde bir sonuç alınamaz bu davadan ve Aurelio 2.ligde oynadığıyla kalır.
(ÖZEL HABER) Sezon başında Galatasaray'ın kadrosuna katmak için büyük çaba sarfettiği Manisaspor'un yıldız oyuncusu Sezer Öztürk için bu kez Fenerbahçe ve Beşiktaş devrede. Manasispor'da yaşadığı sıkıntılı sürecin ardından sezon başında kadro dışı bırakılan, daha sonra affedilen ve istenileni bir türlü verememesi ve teknik direktör Mesut Bakkal aleyhinde yaptığı açıklamalardan sonra bir kez daha kadro dışı bırakılan yıldız oyuncunun ligin ikinci yarısında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Manisaspor teknik direktör Mesut Bakkal'ın 'benim olduğum yerde Sezer'in işi yok' açıklamasından sonra iplerin koptuğu yıldız oyuncuyu kadrosuna katabilmek için Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Ege ekibinin kapısını çaldığı ve yetenekli oyuncuyu kadrolarına katabilmek için yarıştığı öğrenildi.
Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin, para + oyuncu tekliflerini değerlendiren Manisaspor kulübünün, bir kaç güne kadar bu konuda son kararını vermesi bekleniyor.
Kaleci mutlaka alınmalı. Korcan var diyoruz da, ona da bir şey olursa Rasim mi geçecek kaleye? :) Onun yedeği kim olacak sonra? Kaleci mutlaka şart. Bir de alınır mı bilmem, ama süratli, Keita-Holosko tarzı bir sol açık da fena olmaz.
Erkan Zengin vardı bir aralar son durumu nedir acaba ?
Toraman'ın sözleşmesi 3 yıl uzatıldı.
Bobo'nun da sözleşmesi 2011'e kadar uzatıldı.
sahi bi erhan vardı n'oldu :D
Le'quip 'e göre Valbuena'yı alabilirmişiz Marsilya'lı... Valla lequipe st.etienne boobyu istiyor dedi , 2 gün sonra adamlar teklif yaptı... Sağlam gazete yani... Bakalım.
Rıdvan bildiğim kadarıyla Karşıyaka'da senede en az 30 maça çıkıyodu Beşiktaş'a geldi adam sürekli sakat : )
Erhan yine aynı şekilde. İstikrar abidesiydi Beşiktaş'ta sakat diyolar.
Erkan Zengin 1 dk oynamadı oda sakat :D
İsabet olmuş.
Erhan ve Erkan sakat değiller...
Rıdvan ise milli takımdan döndükten sonra ciddi bir sakatlık yaşadı kasığından.Karşıyaka'da sezonun tamamında oynayıp geldikten sonra hiç ara vermeden Akdeniz Oyunlarına oradan U19 Şampiyonasına oradanda Ümit Milli takım kampına katıldı.Bu süreç ağır geldi ve kasığından sakatlandı.Ama iyileşti,ikinci yarı forma şansı bulacaktır...
Erhan ve Erkan kiralanır ya da gönderilir...
Erhan Manchester United maçında oyuna giren Erhan değil mi, başka Erhan'dan bahsetmiyorsunuz?
Mustafa Denizli arada şans veriyordu sanırım ama sağ bekte oynatıyordu galiba. O'nun yerine Rıdvan'a sağ bekte şans verse, Beşiktaş uzun yıllar bu mevkide sorun yaşamaz.
Mustafa Denizli nin gençlerle sorunu var sanırım...onuda oynatmaz...İsmail'i niye oynatıyor? çünkü solda oynayacak adam yok :) bide yüklü bonservis verildi oynatmasa sövecekler diye korkudan oynatıyordur :D
o zaman daha çoook gençleri ellerinden bedavaya kaçırıp, 2-3 yıl sonra yüklü bonservislerle geri alırlar :)
AS gazetesi Guti'nin Beşiktaşa geleceği haberini manşetten verdi bugün. Bakalım gelişmeler nasıl olacak.
Varya Bjk Gutiyi alırsa olay olur.. Benim çok beğendiğim oyunculardan birisi. Yaşıda çok yaşlı değil. Tr'de mükemmel bir marka olur.. Kiralıkta olsa almalı.. Çok katkı yapar Guti..
Yusuf'un geçen sene yaptığı katkı ortada. Guti çok daha iyisini yapabilir.
Ama gelip 17 maç yatıp 2 milyon euroyu cebe atma ihtimalide var :)
Yıldırım Demirören seçim kozu olarak devre arasında bir yıldız transferi yapabiliri.Ama yinede Guti haberine pek inanasım gelmedi.Belki girişimimiz olmuştur ama sanmıyorum bize geleceğini.Gelse dehşet olur tabii..