Originally Posted by
europeanconquer
Sen yıllardır Avrupa'da bir şey yapamıyorsan,Sneijder'i de bekleyeceksin arkadaş,lami cimi yok,Galatasaray'a olan sevgim tarif edilemez ancak bu tarz oyuncuları da şak diye getirecek durumda değiliz,biraz nazını çekeceksin,iyi para vereceksin,sonra kabul etmesini umacaksın ve bekleyeceksin.Emrivaki yaparsan reddeder ha başka oyuncu alamazmısın piyasada oyuncudan bol bir şey yok ancak Sneijder gibisi yok.Bir de bu saatten sonra gelmesin diyenler niye der anlamıyorum.Lig mi bitti de bu saatten sonra gelmesin ? 31 Ocak'a kadar abartı olur ancak ben en geç 24-25 Ocak'a kadar Galatasaray olmasa da Sneijder'in hangi takıma gideceğini belirleyeceğini düşünüyorum,Inter'de kalmasının olanağı olduğunu düşünmüyorum,bildiğiniz kulüpten kovdu Moratti.Bunlar tabi varsayım,geleceğini düşünmüyorum artık,Liverpool'a gider.Sonuçta Premier League..
Yönetiminde diğer pozisyonlar için hazırlıksız olduğunu düşünmüyorum.Zaten herkesin bildiği gibi Carlinhos ile iletişim halindeyiz,gerçekleşme ihtimali düşük gibi gözüküyor ama Riera varken olmasa da olur.Stoper ise en önemli ihtiyacımız,1 değil 2 tane alınırsa çok iyi olur,bunlardan biri kesinlikle ya Serdar Aziz ya da Ömer Toprak olmalı,yetiştiği yer ve tecrübe bakımından Ömer'i tercih ederim ben.
Edit:Bir şey daha ekleyeyim;
Öncelikli transfer hedefleri olmaz ise,ikinci seçeneklerle önceden anlaşıldığını düşünüyorum ben.Transferde çok flaş isimler alamıyoruz ancak hazırda hep bir alternatifimiz oluyor.