Özkan Doğan, Irmak Kazuk'un bilgi aldığı kişi. Bu transferle ilgilenen menajer Özkan Doğan diye başlayan bir cümlesi kalmış aklımda.
Printable View
Özkan Doğan, Irmak Kazuk'un bilgi aldığı kişi. Bu transferle ilgilenen menajer Özkan Doğan diye başlayan bir cümlesi kalmış aklımda.
La Gazzetta dello Sport : Son Dakika| Sneijder Galatasaray'a ''evet'' dedi, imza önümüzdeki saatlerde atilacak.
hadi bakalım.
Şöyle bir şey var ama. :D
https://twitter.com/DenizUlke/status/293049104790069249
Bu sefer geldi heralde.
bu arkadasida tebrik etmek lazim medyaya dusmeden solemisti herkes umidini kesmisti bu arkadas israrla gelcek dedi ve geldi :D
https://twitter.com/34cimbom34
Hayırlı olsun
Gelmemiş beyler. :D
@DenizUlke
Bilgi'de Finaller bittiği için öyle yazdım. Ne alaka/)
Yalnız buna güldüm. :D
Ligtv son dakika geçiyor, yine mi timsah olacak bakalım.
yok yok geldi arkadaslar rahat olun :D
"Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı"
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı futbolcunun sarı-kırmızılı kulüp ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
- SPORX - Galatasaray'da Wesley Sneijder'in transferinin mutlu sonla tamamlandığına yönelik flaş açıklama menajer Özkan Doğan'dan geldi.
Sneijder'in transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren menajer Özkan Doğan, Hollandalı futbolcunun Galatasaray ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Özkan, "Transferde resmi imzalar atıldı. Sneijder, Galatasaray'a hayırlı olsun" dedi.
Sneijder'in transferinde Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ile birlikte büyük bir çaba harcadıklarını ifade eden Özkan, "Sneijder'in ailesi ile yakında tanıdığım için ikna etme durumuyla ben ilgilendim. Sneijder'in menajeri Lerby, oyuncunun İngiltere'ye gitmesini istiyordu ancak Galatastaray bu transferde çok ısrarcı oldu. Sneijder, Inter ile arasındaki sorunları da çözdü ve transfer gerçekleşti" ifadelerini kullandı.
Wesley Sneijder transferi hakkında Galatasaray'ın kısa bir süre içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyor.
Bu sefer harbiden geldi gibi. :icon_biggrin:
Ben hala resmi açıklamayı bekliyorum.Ve halada inanamıyorum valla.28 yaşında Sneijder Türkiye'ye gelecek.Dünya çapında ses getirir bu transfer.Ve diğer yıldız transferler için önümüz açılır.En azından Sneijder gittiğine göre bir bildiği vardır diyen oyuncular olur.Her yönden bize kazanç getirecek bir transfer.Hadi açıklayında rahat edelim.
Bu transfer şimdiden Galatasaray'a hayırlı olsun, yalnız bunca adam konuştu Sneijder transferi hakkında, özellikle transferde yetkili isimler -ben kaçırdıysam affola- ama transfer hakkında Fatih Terim'in F'si bile geçmemesi beni şaşırtıyor. Sanki yönetim alıp arada yaptıkları halı saha maçlarında bu oyuncuyu oynatacak : )
Düşünsenize bir de Fatih Terim Sneijder'i bir kaç maç oynatmıyor ya da yedeklerden alıyormuş, olaylar olaylar.
Yani Fatih terim istemiyosa alın bize kıralayın barı :D
bu sefer geldi hayırlı olsun
Ben Sneijder'in en azından geldikten 2-3 hafta sonra 45+ süre alabileceğini düşünüyorum. Muhtemelen kenarda oturacaktır. Ondan sonrası da form durumuna göre belli olur. Takımın başında başka biri olsa sıkar biraz diyebilirdim ama Fatih Terim'e işlemez kolay kolay.
Fatih Terim çok daha başka sıkıntıları olduğu için dikkat edersen hiçbir transfer hakkında konuşmadı. Kendisi 1 ya da 2 transfer demişti ancak en ufak açıklama yapmadı. Hocanın istemediği adam için bu kadar uğraşılmaz, bu paralar söz konusu olmaz. Ayrıca yanlış anlaşılan bir durum var, Fatih Terim başkan bana Sneijder mi Diego mu dedi ben de madem imkanımız var bu ikisine hayır, Kaka'ya evet dedim şeklinde konuştu. Buradan çıkan anlam, Sneijder'ı istemiyordan ziyade ilk tercihi değil olmalı bence. Başkan hoca listeyi verdi, Sneijder vardı diyorsa, doğrudur. Çok sert açıklamalar yapan hoca yoksa çoktan ben istemedim Sneijder falan derdi rahatlıkla.
Beyler geldi mi gelmedi mi ? :D Şuna bir açıklık getirelim artık.
İnter avrupa kupaları için Sneijderi listeye kaydetmiştir muhtemelen o zaman Gsda avrupada oynamayacak mı simdi Sneijder
inter avrupa liginde . Sıkıntı yok yani şınayder oynar avrupada
edit......
Şansal Büyüka ve Erhan Telli 20.50'de imzaladı diyor Sneijder için, bu haberler balon çıkarsa yalnız ciddi fiyasko olacak basın adına.
Resmi açıklama yapılsada rahatlasak.
Şansal Büyüka çok net konuştu..Resmi sözleşme 20.50de imzalanmış.Hadi artık resmi açıklama
20.45'miş beyler. :D Şimdi heyecanlandım resmen, resmi site ve dergi editörümüz;
https://twitter.com/mehmetsenol/stat...72242768769025
gelse ne olcek arkadaş? Emre Çolak ve Aydın'ı kiraya verip hayırlı bir iş yapmalı F.T. , Yoksa taraftarı kanser eder bu 2 adam :) Bir de 4-4-2'ye devam ettikçe iyice futboldan sogudum.Forvetlerin biri sürekli saçma sapan işler yapıyor.Birbirini tamamlayan adamlar değil eldeki santraforlar. Sözde Elmander kafa golü atacak ve burak kenarlara kaçacak, ama kasımpaşa maçında nedense burak paşa hep 6 pasta gezinirken elmander köşe gönderinin oralarda topla buluştu!!!! böle saçma bir düzende bırakın sneijder'i, Messi bile gelse olmaz :)
Wesley Sneıjder !!!! :D
Nerede açıklama yönetim bana bir şeyler oluyor açıklayına artık dayanamıyorumm
http://www.youtube.com/watch?v=KgK8kORmIWU
Alınma sakın, direk aklıma bu geldi de. :D
1.70 boyu var türlü türlü huyu var. Hadi oğlum Wesley, bekletme bizi
Açtım Sneijder türküsü dinliyorum.Tavsiyemdir dinleyin heyecanınız yatışır.
http://www.sporxtv.com/futbol/superl...uSXTVQ41838SXQ
Sneijder yarın açıklanacak , İstanbul'a gelecek. Salı günü imza töreni var. ( Lig Tv : Şansal Büyükağa )
Gece yarısı açıklanır mı acaba ? Haftasonları Kap'a bildirim olmuyor diye biliyorum.Neyse gelsinde ne zaman açıklandığı önemli değil.