4 4 2 nasıl avrupada iş yapmaz :D selçuğun yanına bi selçuk daha alıp ikide iyi kanat oyuncusu bide forvet al 4 4 2 seni uçurur
Printable View
4 4 2 nasıl avrupada iş yapmaz :D selçuğun yanına bi selçuk daha alıp ikide iyi kanat oyuncusu bide forvet al 4 4 2 seni uçurur
İyi bir 10 numaran yoksa Avrupa'da çoğu takım çift forvet oynuyor. Nasıl 4-4-2 Avrupa'da iş yapmaz bal gibi yapar :)
Güçlü bir orta sahan yoksa Avrupa'da ezilirsin 4-4-2 ile. Bizim orta sahalarımız hep güçsüz olduğu için o bölgede daha çok adam bulundurmak daha mantıklı bence.
4-4-2"de avrupada ezilirsin 4-4-2 avrupada is yapmaz gobek oyuncularin kaliteli olcak ve kanat oyuncularinda yardimci olacakki oyle belki is yapar , mesela su anki 4-4-2 avrupada is yapar emre ve engin press yaptigi icin orta alani daraltiyorlar yardima geliyorlar , yeni alcagimiz oyuncularda o ozellik olcakmi orasini bilemiyorum ki sampiyonlar ligine katilirsak veya uefadan devam edersek 4-4-2 oynuyan takim galiba manchester united onlarinkide biraz karisik ama onlar yillardan beri oynuyorlar , tahminimce tek forvete doncegiz gibi
Arif, ManU'nun taktiğini kimse çözemedi daha, bir bakmışsın Rooney solbekte kademeye giriyor.:) Çakılı forvet oynamıyorlar en azından, bak şu sistemde şu santrafor diyemiyorsun.
4-4-2'ye gelirsek. Gerets zamanında da Kalli zamanında da işe yaradığını görmüş olduk. Ama Gerets'in sistemi dahada değişikti, Hakan Şükür ve Ümit forvette Necati'de arkalarında fm tabiriyle Amc olarak oynuyordu. Kalli zamanında da 4-4-2 yi uyguladık. Yine etkili kanat oyuncularımız yoktu. Ama şampiyonluk gelmişti o sene. 4-3-2-1 taktiğini uygulamak istiyorsan. Barcelona gibi pas yapan bir orta sahan olacak. 2 sene önce ve geçen sene Mustafa Sarp-Ayhan-Barış üçlüsü ne yaptı, hiçbirşey o taktige ortasahaya 231312 kişide koysan paslaşmasını bilmedikten sonra hiçbirşey yapamaz.
4-4-2 iyidir, ancak bu sisteme ileri geri çalışan oyuncular da katmamız lazım.
4-4-2 zaten herkesin bildiği gibi kontra sistemi yani kanatların mutlaka hızlı olması lazım. Bence şuan ki kadromuza göre 4-4-2 yanlış bir tercih. Biz daha çok Mourinho'nun İnter'e oynattığı sistemi oynamalıyız. 4-1-2-1-2 kanatsız uçuş :)
Yabanci basindada cikmis honda haberi
CSKA betaalde VVV Venlo 10 miljoen euro voor Keisuke Honda, nu lijkt de Japanner voor anderhalf miljoen meer te verkopen aan Galatasaray
Sezon bitmeden herhangi bir transfer hamlesi yapacağımızı düşünmüyorum. Melo hariç.
Serdar Aziz, Hamit'le mutlaka anlasmaliyiz.
semih varken serdar aziz gereksiz olur daha üst düzey oyuncu almak gerekir bence
serdar aziz avrupada nobreye stancuya cenke karşı oynamıcak onların 2 3 katı iyi oyunculara karşı oynucak bildiğim kadarıyla hiç avrupa maçı oynamadı
Serdar aziz bencede Avrupa için yetmez, Hamit iyi olur ama Galatasaray için
Bence de bence de :D Uzak durun Serdar'ımızdan! Zaten gitmez o bir yere, kulübüne bağlı bir oyuncu, genç kaptan :) Gidecekse avrupa'da devam etsin kariyerine.
serdar bursada kaptanmı ozan kaptan değil mi ?
Nikon acaba hangi Japon Milli Takım oyuncusunu kazandıracak ?
Serdar Aziz konusunda Bursaspor ile görüşmeler var sanırım.
Serdar Aziz cok yanlıs bir transfer olur. Top ayagındayken ne yapacagını bilmeyen bir stoper Serdar Aziz. Ne Semih'i ne de Uji'yi kesemez.
Böyle olduğunu bilmiyordum çok fazla takip etmiyorum fakat izlediğim bir iki maçta hırslı , hızlı , teknik ve soğukkanlı görünüyordu.Ben Serdar'ın çok iyi alternatif olacağını düşünüyorum Gökhan - Servet ikilisinden en az biri gönderilecek kesinlikle Serdar onlara oranla daha iyi hem malum Ujfa'nın yaşıda belli 2 sezon sonra jubile büyük ihtimalle.
rüyamda sabri Gaziantepe transfer olmuştu ve bize gol atmıştı hayırdır inşallah :D
Serdar Aziz için çok ümitlenmeyin derim, bırakmak gibi bir niyeti yok bizim yönetimin. Ozan İpek içinde tutumları aynı. Eren Güngör var, Mahmut Tekdemir var, hatta Kemal Tokak :) Ne güzel oynuyor bizim takımda işte ilk 11'de, gelişimine devam ediyor. Alıp yedek kulübesine tıkmayın sizde :0:
Tekrar diyorum transfer konuşmak için çok erken 1 ay sonra anca konuşulur bunlar...Anca basın haber yapar bizim yönetim şuan transferle ilgilenmiyordur :)
@Fearless Coward
Tabiki önce yarın ki maçı kazanmalı sonra ki maçlarlada Şampiyonluğumuzu ilan etmeliyiz.
Fakat seneye CL' oynayacağımız için transfer bizi daha çok heyecanlandırıyor.
@Gncl1905
Merak etmeyin Japon Milli Takım oyuncusu olacağı kesin adı geçen oyuncular şunlar ;
Keisuke Honda , Takashi Inui , ve bir isim daha vardı ama hatırlayamadım.
Kagawa Japon muydu ? :D
Evet Japon ama çok zor 17 M € 'cuk hoş Honda'nın da ondan aşağı kalır yanı yok.
Bunları düşünmeye gerek yok zaten bizden para çıkmayacak sponsorumuz Japon Milli Takımı'n da şuan oynamakta olan oyunculardan birinin kulübü ve kendisiyle anlaşıp tüm maliyetini karşılayacak ve kulübümüze hediye edecek.Biz sadece Honda veya Kawaga gibi yetenekli yıldızlardan biri olması istiyoruz o kadar yine iş Nikon'da bitiyor.
inamotoyu getirmesinler yine :D