Takım kaptanımız Muratcan Güler olmuş.
Printable View
Takım kaptanımız Muratcan Güler olmuş.
SON DAKİKA: TBF Disiplin Kurulu Galatasaraylı David Hawkins'e 4 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin lira para cezası verdi.
Direkt bu ülkede basketbol oynayamaz deselerdi adam doping yapıyormuş sen 4 yıl verdin sonra gelip tekrar karıştırabilir ortalığı ondan direkt ömür boyu gerekli
Cezanın tekrarından dolayı aldı. Bence gayet normal. Uluslararası geçerli ceza. Basketbol hayatı bitti. 4 sene sonra toparlayamaz, 35 olacak.
Sporcu adamsın ne işin olur böyle şeylerle yazık günah.
sakatlik uzerine sakatlik ndong ve gordon"da sakatlanmis gerçekten cok dar rotasyonla oynuyorduk bunlarinda sakatligi eklenince cok kotu oldu ama aslanlar sonuna kadar savasiyor burada ligde ust uste 16/16 yaptik tebrikler ergin hocaya cok iyi bir coach umarim uzun yillar takimda kalir.
http://www.fiba.com/pages/eng/fc/exp...sanctions.html
Fenerbahçe ülker transfer yasağı yemiş
Sıra Yeşilgiresun'da
http://www.basketfaul.com/UserFiles/...1371026902.jpg
Erdemir Ereğli'nin kulübü kapatma kararı alması ile sıra Yeşilgiresun Belediye'ye geldi.
Erdemir Ereğli haklarını devretme yoluna gitmeden ligden çekilirse yerine Yeşil Giresun Belediye davet edilecek. Erdemir Ereğli haklarını para karşılığında devretme yoluna giderse ise bu defa anlaştığı kulüp gelecek sezon 1. Lig'de oynayacak.
Kristijan Nikolov'a lisans vermeyen TBF'ye de selamlar ! Yahu bu ''çocuk'' bakın ''çocuk'' 17 yaşında,benimle aynı yaşta yani,hangi akla mantığa dayanarak sen bu çocuğa lisans vermiyorsun.Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım, o da öyle.O adamı sen niye dışlıyorsun,ayrımcılık yapıyorsun,ayıptır günahtır.Allahınızdan bulun.
basketbol yorumcularina gorede gelecegi cok parlakmis....
Aynı durumdaki çifte pasaportlu Fenerbahçeli Macar Attila Dağdelen'e lisans verenler, hatta milli takıma oynatanlar, Nikolov konusunda yasaları çiğniyor. Avrupa'nın birçok kulübünden teklif alan Nikolov'a TBF'nin lisans vermesine FIBA olumlu bakıyor ama TBF'den lisansı alamıyoruz. Gelecekte Avrupa'nın en iyi oyun kurucularından biri olacak ancak biz çocuğu oynatmayarak insanlık suçu işliyoruz."
http://www.basketfaul.com/makale/236...s-alamadi.html
Basketbol takımımızın sponsoru değişmiş, Galatasaray Liv Hospital olmuş.
http://www.euroleague.net/news/i/114489/180
Fenerbahçe'nin transfer yasağı kalktı.
96 dogumulu nikolov enfes oynuyormus efes karsisinda hani su lisansini cikartilmiyan cocuk cok ovuyorlardi galiba bu yil lisansi cikcakki oynuyor maclarda..
maçı izliyorum da nikolov denildiği gibi büyük basket oynuyor 17 yaşına rağmen ve bu takım iş yapar daha domercant ender sinan jawai filan gelecek şampiyonluğun favorisiyiz kadro olarak
Cedi çok iyi ek olarak bunu söyleyeyim eğer süre alırsa iş yapar fenerbahçede de kenan sipahi süre alırsa milli takıma kadar yükselir kartal da kendini geliştirirse ve süre alırsa aynı şekilde
MAÇ SONUCU: GALATASARAY LH 87 - 82 Beşiktaş IF |
Çok güzel maç oldu.Bir ara Beşiktaş'a gitti sonra geri geldi maç.Tebrikler Aslanlar.
Farkı 14 sayıya kadar çıkarttık ama basit top kayıplarıyla Beşiktaş'ı bi anda oyuna ortak ettik. Beşiktaş da cesaret kazanıp aldı yürüdü maçın sonuna kadar zaten. Arroyo'nun yokluğunu baya hissettik. Ancak Beşiktaş'ta koçun çok ciddi hatası oldu özellikle son periyotta. 2 dakika kala son mola hakkını kullanıp son hücumda hem oyunu çizemedi hem topu orta sahaya taşıyamadı ayrıca aldığı teknik faulde evlere şenlik, o faulle maçı verdi resmen.
Helal olsun Aslanlarımıza FBÜ mağlubiyetinden sonra 3'te 3 yaptık çok iyi oldu bu.Olympiakos'u da yeneceğimizi düşünüyorum ben Arroya'da dinlendi bu sezon bu takım çok canlar yakacak çok.Ayrıca Erceğ 10 numara 5 yıldızlı transfer olmuş adam akıyor valla.
Çok sağlam maç oldu.Erceg Ersin falan hepsi iyiydi.Son sn.Gordon smaçıyla maçın altına imza attı resmen :)
furkan ve arroyanin eksikligini baya hissettik yinede guzeldi galibiyet tebrikler aslanlara.
Efes'i 19 sayı farkla 84-65 yendik. Resmi maçlarda 7/7 oldu daha nice 7 lere inşallah. Obradovic'in askerleriyiz.
Henüz takım hazır değil belli, özellikle fizik-kondüsyon olarak çok eksik var ama ona rağmen ezip geçiyoruz ligi. Çok büyük potansiyeli var takımın.
Ligin en büyük favorisiyiz. Ağır favorisiyiz.
Son çeyrekte yine inanılmaz bir savunma ile başladı takım. 11-2 Fenerbahçe ilk 5 dakikası son çeyrek ve ardından maç kopmuştu. Son 5 dakika garbage time oldu genç oyuncular ile.
Normal sezonda maç kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa da şampiyon olacağımızı.
We Have Obradovic, They Don't!
30'da 30 çok zor Galatasaray'ın olduğu ligde hele çok çok zor.Bu maçlar ölçü olamaz Efes'i bizde deplasmanda farklı yendik daha sezonun başındayız ağır favori demek çok ağır olur ben şansları eşit görüyorum bu sezon zevkli bir lig olacak.
Željko Obradović'in olduğu yerde hiç bir şey imkansız değildir :)
yine 1 maç ile konuşulmaya başlanmış :) Spor bu arkadaşlar, 1 sakatlığa bakar takımın performansı. Her takım bir anda tepetaklak olabilir büyük konuşmayın derim.
Ergin atamanin oldugu yerde kimse favori degildir.
8 Euroleague şampiyonluğu > 2 Euroleague Final-Four
Željko Obradović'in olduğu yerde başka kimse favori olamaz.
aboo gecen senede bole diyordun neyse sezon sonu gorusmek dilegiyle.
Ergin Ataman ile Obradovic karsilastiriliyor :) yapmayın beyler biraz gercekcilik.