Burak'i biraz oynatin, ondan sonra daha net yorum yapabilirsiniz bence. Gayet etkili oyunda. :)
Printable View
Özellikleri düşükken oyunda nasıl etkili oluyor ben o kısımda hep takılıyorum.Umut'da da oluyordu bu.Oyunun bazı açıkları mı var yoksa ona özel bir komut mu var?Yoksa fizik ile alakalı mı?
Hayır bide şu var ben Pato'yu alıp takımımda oynatıyorum.6 pas içinden goller kaçırıyor.Profile bak harika.Mesela ilgin bir profile sahip adam 17-18 gol atıyor bunu anlamak istiyorum.Ben mi hata yapıyorum.
Oyunda gözükmeyen bazı özellikler vardır belkide. :p
Ozel bir komut yok. Sizin yuksek olmasini beklediginiz ozelliklerin onemi pek yok esasinda. :)
Turkiye-Almanya macini izlemissindir herhalde. Burak'a defansin arkasina atilan bir ara pas var, Boateng son anda yetisti ve kornere atti topu.
O pozisyona Turkiye'de girebilecek iki forvet var birisi Burak, digeri de Mevlut. Burak'in yuksek olan ozellikleri de onun o pozisyonlara girebilmesini saglayan ozellikler zaten. Guclu, hizli, topsuz kosulari iyi. O tip pozisyonlara girebiliyorsan, zaten bitiriciliginin veya top tekniginin cok ust duzey olmasina gerek yok. Ama mesela Alex gibi cok hizli degilsen, gol atabilmek icin top teknigin de, oyunu okuma becerinin de cok ust duzey olmasi gerekyior. Hem hizli, hem de Alex gibi teknik ve zeki bir oyuncuysan da zaten ortaya dunya capinda bir yildiz cikiyor.
Top teknigi, topu saklama becerisi. Topa ilk temastan sonra (ilk temasin kalitesini ilk temas ozelligi belirliyor), topa hukmedip topu rakibe kaptirmadan ayaginda kontrol ederek saklama becerisi. Burak'in bu ozelligi zayif degil ama ust duzey de degil. Mesela bir Ibrahimovic gibi top ile yumusak degil.
Dripling becerisine gelince, o da cok harika degil. Defansin arkasina atilan topu 1-2 defa durter en fazla ama daha cok topu rakibin arkasina atip pesinden kosar.
Bitiricilik konusunda biraz insafsiz olmus olabiliriz ama. +1, belki de +2 olabilir. Belli ki vuruslari Burak calisiyor.
Burak son vuruş konusunda 2.5 sene öncesine göre 5 sınıf atlamış durumda. En az 15 olmalı yeni yamada bana görede..
Burağı ilk çıkacak patchte düzelteceklerini umuyorum Emenike gibi olmalı bence...
muhammed bence abartı olmus zaten söylenenen kadar iyi olsa a2 yerıne as takımda oynar.besiktas icin zaten 25 haftada lig bitiyo.alexi muhammedle karsılastırmakta sacma olur alexe ayıp yani .dia nın profili bence iyi ama ins galatasaray ve bursaspor arastırmacılarıda sabri ve sercanın hız konusundaki özelliklerini fanatiklik cercevesinde degerlendirmeyip fazla vermezler
bu arada kimse yazdıgımdan alınmasın ole bir ortam olusmus ki birbirimize giriyoruz arkadaslar saygı cercevesinde elestiri yaptım o kadar oyuncu varken arastırmacılarada hak vermek lazım mutlaka gözden kacan olur birisi realist yaklasır digeri belki hayalperest bir sekilde yaklasır takımına kolay degil dengeninde olması oyunun tam surumu cıkınca zaten bu forumu dusunemıyorum :)
Şu Muhammed'i gördükten sonra yaşıtlarını ipe dizen Recep Niyaz'ın ve A takımda sırıtmadan top oynayan Gökay İravul'un profillerini çok merak ediyorum.
Dia ile Sercan'in hiz ve hizlanma ozellikleri konusunda arastirmacilarin ve Fenerbahce'ye antipati duyan insanlarin yorumlarini gorunce uzulmemek elde degil.
Yaklasik 5 sene Bursaspor'un maclarini izledim,cogunu da canli.Bana dunyanin hic bir futbol otoritesi Sercan'in Dia'dan hizli olduguna inandiramaz.
Hatalari kabul etmek de bir erdemdir.Evet hata yapmisiz ilk yamada duzeltilebilir demek yerine dogrulugunu ispatlamak adina sacmalayip durmussunuz.
Vah yazik guzel Turksportal'imin haline.
Muhammed'i o fizik özellikleriyle banko as takımda oynatamazsınız zaten. Güç-1. Bitti :) Elma ile armutu kıyaslamak doğru olmaz. Aynı yaştaki oyuncular aynı özelliklere sahip olacak diye bir kaide de yok :) Tam sürüm çıksın, araştırma bölümü açılır, istekler şikayetler orada seviye bozulmadan konuşulur arkadaşlar. Daha bu demo, oyunu bir oynayın, neleri güzel, neleri değil. Ciddi, oynanışa etki eden hata var mı yok mu bunları konuşalım.
Sercan, Dia muhabbeti de fazla uzadı... Beğenmeyen olursa data editörden kafasına göre yapar ayarlamasını, oynar oyunu bu nedir ya...2012'de Sercan'ın profili nasıl hiçbirimiz bilmiyoruz araştırmacılar dışında. Demoda görünmüyor, görelim, ondan sonra yargılamayı yapalım derim ben.
Ben editorden ayarlama yapacaksam ne anlami kaliyor pardon?
Ayrica farkindasinizdir ki arastirmacilarimizin buyuk cogunlugu ayni kisiler.Yani en son bu oyunu oynadigimizda Sercan'a ve Dia'ya bu ozellikleri veren kisiler. 2sini de alip 100 metre yarisi mi yaptiralim hangisinin daha hizli oldugunu ogrenmek icin?
Goz var nizam var kardesim.Bu yorumlar yapilsin ki oyun daha hatasiz hale gelsin.
Arkadasin uslubunun dogru oldugunu dusunmuyorum fakat bu konuda kesinlikle hakli.
Muhammed ve Alex konusunda da belli ki arkadasin oyun hakkinda ufak bir bilgi eksikligi var o sebeple bu yorumlari yapmis.
Oyuncuların özelliklerinin maçtaki etkisini bilmeyenler veya anlamayanlar Alex'in tekniği 18 olmuş Muhammet'in teknik 19, Dia nasıl Sercan'dan yavaş olur bu nasıl iş diyenler, sadece bunu inceleyerek bile anlayacaklarını düşünüyorum.
Sadece tekniğin 20 olmasıyla iş bitseydi yada hızın 20 olmasıyla bitseydi binlerce adı sanı duyulmamış oyuncu Barca'da Manu'da olurdu.
Burda herkesin görüşü aynı olmak zorunda değil. Zaten olmamasıda gerekli. Araştırmacı arkadaşımız böyle ön görmüş ve yapmış. He bakıldıki oyunda çok dominant hale geliyo Muhammet tabiki düzeltecektir. (Ki sanmıyorum dominant olsun) Geçen sene aynı tarz yorumlar Emre Çolak için yapılıyodu sanırım. :) Onunda güç özelliği 1di ve herkes diğer özelliklerine bakıp oyunun en iyi AMCsi olacağını söylüyordu. Ama noldu güçsüz Emre Çolak diğer DM'ler tarafından fiziken ezildi. :)
Biz burada Sercan'ın Dia'dan daha iyi bir futbolcu olduğunu yada aynı şekilde Muhammed'in Alex'ten iyi olduğunu savunmuyoruz ki.
Sercan/Dia kıyaslamasını ele alırsak sadece hızlarını karşılaştırıyoruz ve Dia'nın Sercan'dan hızlı olduğu su götürmez bir gerçektir diğer özelliklerini göz ardı edip tek başına ele aldığımızda.
Teknik için bir şey diyemeyeceğim teknik diğer özelliklere bağımlı bir özellik oyunda da gerçekte de.Dünyadaki en iyi tekniğe sahip futbolcudan kat kat daha iyi tekniğe sahip insanlar olduğunu düşünmüşümdür her zaman ama futbol oynamayan yada düşük liglerde hiç bilinmeyen.Fakat hız farklıdır bir insan hızlıysa hızlıdır yada güçlüyse güçlüdür bu başka özelliklerine bağlı şeyler değildir ve izlediğin an görülebilecek özelliklerdir.
Anladığım kadarıyla su an oyun çıkmadan açıklama yapamıyorlar. Ki ne dia nin ne de Sercan'ın suan da hızını biliyoruz. Oyun çıkınca tartışırız.
Ben muhammed in grafiğini normal buldum. olması gereken olmuş.
Arda nin top kapmasına laf söyleyenler bugün görmüşlerdir heralde ne kadar iyi kaptığını. Emre de biraz kararsız kaldım ama onu da oyun çıkınca inceleyip eleştirimizi ona göre yaparız
Profilleri paylaşan arkadaşlar bi buraya bakarsanız sevinirim bende demoyu indirdim ama bu kadar oyuncuyu bulamadım demoda database ayarı da yok nasıl bu kadar oyuncuya ulaştınız anlamadım
Bilgilendirirseniz sevinirim saygılar...
rezil bir profili olacak. ne bekleyebiliriz ki, birisi Fenerbahçede oynuyor, diğeri oynamıyor. iki kişinin potansiyellerinin farkı bu... birisi Fenerbahçenin oyuncusu, diğeri değil... sıktı artık gökay pot. 115 emre çolak 145 evet biz de afiyetle yedik. gökay bence çok iyi top oynuyor. ve de okan alkana bakacağım... umarım beklediğimiz gibi olmaz da biz rezil oluruz ama nerde...
Türkiye deki oyuncuları nasıl açtın peki orduspor samsun antalya gibiQuote:
omrcanjc´isimli üyeden Alıntı http://forum.turksportal.net/vb/imag...s/viewpost.gif
Profilleri paylaşan arkadaşlar bi buraya bakarsanız sevinirim bende demoyu indirdim ama bu kadar oyuncuyu bulamadım demoda database ayarı da yok nasıl bu kadar oyuncuya ulaştınız anlamadım
Bilgilendirirseniz sevinirim saygılar...
Mevcut Olan Her Ligde Yeni Oyun Açıp Kaydederek :h:
Sadece Orduspor'un Kadrosu Tam O da İtalya Ligini Açınca Oluyor, Fiorentina'nın Pilot Takımı Olduğu İçin :)
Samsun'un da Hollanda Ligi Açılınca O Oyuncusu Daha Önce O Ligde Oynadığı İçin Gözüküyor,
Antalya'dan Oyuncu Hiç Görmedim, Genelde Türkler Olmadığı İçin Yok Ama Yabancıları Açtığın Lige Göre Çıkıyor
Demoda Yok O Özellik Fullde Olacak
Harika Çocuk 2 İftiharla Sunarım :icon_biggrin:
Bu Adam Sevilmez mi :D
http://img.ie/9247b.png
http://img.ie/c0bb8.png
http://img.ie/47400.png
Bu da Partner Ya da Eşantiyonu Balo'nun :zuhaha
http://img.ie/b83b2.png
Bu da Bizden Biri Halkın Sesi Nam-ı Diğer Bolat :n:
http://img.ie/36559.png
Dostum bir şey soracağım,Uefa'nın da Fenerbahçe karşıtı/düşmanı olduğunu düşünüyor musun acaba? Tam bir antu zihniyetinde yazıyorsun da,merak ettim. Burada eleştirilerinize adam akıllı cevaplar veriliyor,hala belden aşağı vurmanın peşindesiniz.Fenerbahçe araştırmacısı Cengiz abiyi tanıyorum.(reel yaşamda görüşmüşlüğüm de var) En az sizin kadar,belki sizden daha iyi bir Fenerbahçe'li ve futboldan da anlayan birisi.Sanki Fenerbahçe'yi Fenerbahçe'li olmayan birisi yapıyor gibi yorumlar yapıyorsunuz,bu da sizin niyetinizi belli ediyor.