Lig Kupasında Yarı Final Rövanş Maçı Yer: St.James Park Rakip: Reading
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: İlk maçın avantajını iyi kullanıp net bir skorla güzel bir galibiyet alarak Final'e çıktık oyuncularımı kutluyorum.
Lig Kupasında Yarı Final Rövanş Maçı Yer: St.James Park Rakip: Reading
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: İlk maçın avantajını iyi kullanıp net bir skorla güzel bir galibiyet alarak Final'e çıktık oyuncularımı kutluyorum.
Fa Cup'ta 4.Tur Yer: City of Manchester Rakip: Manchester City
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: İngiltere'nin son dönemde flaş takımlarından biri karşısında defansif-kontra atak stilinde sahaya yayıldık ve haddimizi bilerek bu maça çıktık, oyuncularım maç içinde zaman zaman zorlansa da iyi direndiler ve ellerine geçen pozisyonları en iyi şekilde kullanarak bugün burada tur atlamamıza yardımcı oldular onları kutlarım.
Premier Lig'de 24.Hafta Yer: Liberty Stadium Rakip: Swensea
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Bir gerçek var ki fena dağıldık 2-3 maçta yiyebileceğimiz golü 45 dakikada yemek gerçekten büyük talihsizlik biz bunu beklemiyorduk üzgünüz.
Premier Lig'de 25.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Arsenal
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Geçen maçın moral bozukluğunu üzerimizden atmak ve tekrar ayağa kalkmak için mutlaka kazanmamız gerekiyodu o anlayış ve mantelite ile sahaya çıktık ve istediğimizi aldık kısmende olsa geçen haftanın kötü izlerini sildiğimizi düşünüyorum oyuncularımı kutluyorum.
Premier Lig'de 26.Hafta Yer:Anfield Road Rakip: Liverpool
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: İngiltere futbolunun ekol takımlarından birine konuk olduk bugün bu atmosferde sahaya çıkmak bile insanın tüylerini diken diken ediyor seyircilerinin de desteğini alarak güzel galip geldi rakibimiz kazanmak için pek çabaladığımız söylenemez son zamanlarda inişli çıkışlı oyunumuz bize pahalıya mal olabilir.
çok iyiyiz net skorlarla galip geliyoruz ama sanki biraz nasıl diyim ince ip üzerindeyiz gibi
Europa Lig'de 3.Tur ilk maç Yer: Luzhniki Rakip: Spartak Moskova
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Buraya avantajlı bir skor elde edebilmek için geldik fazlasını aldık evimize dönüyoruz.
Fa Cup'ta 5.Tur Yer: Cardiff City Rakip: Cardiff
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Sakat ve Cezalı oyuncuların çokluğu ve oyuncuların yorgun olması bize pahalıya mal oldu ne yazık ki hedefimizden daha kötü bir dereceyle kupaya erken veda ediyoruz.
Europa Lig'de 3.Tur Rövanş Maçı Yer: St.James Park Rakip: Spartak Moskova
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: İlk maç'ta elde ettiğimiz avantajlı skoru çok iyi bir şekilde kullanarak maça rahat ve temkinli çıktık bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirip net bir skor aldık 4.Turda rakip Valencia artık ona odaklanacaz.
LİG KUPASINDA FİNAL Yer: Wembley Rakip: Liverpool
http://livekool.com/wp-content/uploa...-newcastle.gif
http://www2.pictures.gi.zimbio.com/L...7i1Ffo3DLl.jpg
İlk 11'ler
Maç Sonucu
http://4.bp.blogspot.com/_UKgbVKy14g...iverpool-2.gif
http://img845.imageshack.us/img845/3...rpoolbilgi.png
http://img706.imageshack.us/img706/5...rpoolmason.png
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/...08_468x465.jpg
Basın Açıklaması: Sakatlarımız cezalı oyuncularımız ligde son maçlarda alınan talihsiz sonuçlar yoğun tempo vs derken bugün çok ciddi bir sınava çıktık, rakip çok güçlü biz ise içten yaralıydık ama bizi iyileştirecek ve rahatlatacak tek şey vardı kazanmak ve kupayı almak. Oyuncularım terinin son damlasına kadar mücadele etti ve son dakika'ya kadar bunu kovaladı. Penaltılarla da olsa şansımızı da arkamıza alarak kupaya uzandık Fa Cup'a erken veda etmenin üzüntüsünü bununla telafi ederek taraftarlarımızı mutlu ettiğimizi düşünüyorum ve kupayı başkanımıza armağan ediyorum.
Premier Lig'de 27.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Wigan
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Kupanın vermiş olduğu şevhet ve rehavetten olsa gerek oyun içinde kendimizi toparlayamadık ve önemli bir 2 puan sahamızda bıraktık biraz daha profesyonelce davranmamız gerekiyordu.
Premier Lig'de 28.Hafta Yer: St Andrews Rakip: Birmingham
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Zorlu bir deplasmandan daha 3 puanla ayrılmanın sevincini yaşıyoruz sakat ve eksik oyuncularımızın tamamı da takıma dönünce daha iyi olacağımıza inanıyorum.
Europa Lig'de 4.Tur İlk Maç Yer: Mestella Rakip: Valencia
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Avantajlı bir skor elde edebilmek adına geldiğimiz bu deplasmanda zaman zaman etkili futbol oynayıp elverişli pozisyonlar elde etsek de gol atamadan tek farklı skorla yenilip işi rövanşa bırakmak biraz riskli oldu umarım evimizde istediğimiz futbolu oynayıp istediğimiz skoru elde edebiliriz.
Europa Lig'de 4.Tur Rövanş Maçı Yer: St.James Park Rakip: Valencia
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Maç öncesi hafta boyunca yaptığımız çalışmalarda oyunculara özellikle kondisyonlarına dikkat etmelerini bu maçın 90 dakikadan fazla sürebileceğini anlattım nitekim öyle oldu ve oyuncularımız bu direktiften yola çıkarak enerjilerini sahaya yansıttı. Valencia uzatma devrelerinde beklediğimizden çabuk çökünce etkili pozisyonlara girdik ve bunları gole çevirdik oyuncularımı kutluyorum.
Europa Lig'de Çeyrek Final Eşleşmeleri
Premier Lig'de 29.Hafta Yer: Old Trafford Rakip: Manchester United
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Bu sezon şampiyonluğu kovalayan Kırmızı Şeytanlara karşı kontrollü defansif bir oyun anlayışıyla sahaya çıktık, burada tek amacımız vardı puan koparmak ve aldığımız 1 puanın bizim için iyi bir sonuç olduğunu düşünüyorum.
Premier Lig'de 30.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Blackburn
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Ligdeki kötü formmumuzu düzeltmek ve yeni bir sayfa açmak için kazanmamız gereken bir maçtı ofans anlamında gerekli katkıyı maç içinde alamasak da öne geçmemize rağmen yediğimiz uyduruk penaltı golü maçın kırılma noktası oldu.
Europa Lig'de Çeyrek Final İlk Maç Yer: St.James Park Rakip: Metalist
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Bundan önceki turlarda ilk maçı deplasmanda oynamanın avantajını her defasında iyi kullandık ama bugün durum öncesine göre farklıydı ilk maç evimizdeydi ve dikkatli olmamız gerekiyordu kazanmamız için gereken golleri attık ama yediğimiz iki gol bize deplasmanda zor anlar yaşatacaktır.
Premier Lig'de 31.Hafta Yer: Molineux Rakip: Wolwes
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Ligdeki durgunluğumuza inat bir maç oldu net skor güzel oyun ve 3 puan geceyi bizim için mutlu eden etkenlerdi.
Europa Lig'de Çeyrek Final Rövanş Maçı Yer: Metalist Rakip: Metalist
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Ne yazık ki yolun sonuna geldi bu şekil bitmesini istemezdik ama futbolda bu da var rakibimize gelecek turlarda başarılar diliyoruz.
Premier Lig'de 32.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Chelsea
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Europa lig'den elenmenin vermiş olduğu moral bozukluğunu bugün Chelsea'ye karşı alınacak güzel bir skorla unutturmayı hedefledik ve o anlayışla sahaya çıktık, zaman zaman zor anlar yaşasak da oyuncularımız üstün mücadelesi sayesinde Chelsea'yi Londra'ya eli boş gönderdik oyuncularımı kutluyorum.
Premier Lig'de 33.Hafta Yer: St.James Park Rakip: West Ham
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: İyi bir oyun sergilememize rağmen ofansif anlamda düşündüklerimizi yapamamamız bize pahalıya mal oldu çok önemli bir 3 puanı sahamızda bırakıyoruz.
Premier Lig'de 34.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Cardiff
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Geçen maçki oyunumuzdan daha iyi bir oyun sergiledik ama tek fark bugün ofansif anlamda da iyi oynadık daha farklı da kazanabilirdik ama önemli olan tek farkla da olsa kazanmaktı ve biz bunu başardık.
Premier Lig'de 35.Hafta Yer: White Hart Line Rakip: Tottenham
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Maçın geneline bakarsak her iki takımda denk bir oyun sergiledi maçın hakkı beraberlikti ama biz gereken golü bulamadık.
Premier Lig'de 36.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Everton
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: İyi bir oyun sergilemesek de bugün kazanmamız için gereken golleri atarak ligin sonuna doğru hedeflediğimiz Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansına bir adım daha yaklaşmış bulunuyoruz.
Premier Lig'de 37.Hafta Yer:Reebok Stadium Rakip: Bolton
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Şampiyonlar ligi vizesini almak için kazanmamız gerekiyodu ve kazandık, bu hedefimizi gerçekleştirdiğimiz için mutluyum ligin son maçında sezon boyunca forma şansını az sayıda bulan oyuncularımızı oynatmayı düşünüyorum.
Premier Lig'de 38.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Aston Villa
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Sezonu galibiyetle kapatıp taraftarlarımızı mutlu etmeyi başardık güzel bir sezon geçirdik oyuncularıma yaşatmış oldukları bu güzel sezon için taraftarlar adına teşekkür ediyorum.
SEZON SONU PUAN DURUMU
ŞAMPİYONLAR
Şampiyonlar Ligi: Manchester United (Ligde Ş.L'ye katılan 4.takım oldu)
Avrupa Ligi: Bayern Munih
İngiltere Premier Ligi: Manchester City
İspanya La Liga: Barcelona
Türkiye STSL: Trabzonspor