http://galeri3.uludagsozluk.com/183/...gol_251294.jpg
Printable View
arkadaş yazmış cevabı beni yormamış sağolsun :D
İlk yarı dengede bir mücadele oldu, Beşiktaş eline geçen fırsatları cömertçe harcamasa skorda da denge olabilirdi. İkinci yarı GS bir gol daha atarsa maç biter aksi halde Beşiktaş pozisyonlarda biraz daha dikkatli olması halinde gol ve golleri rahatça bulacaktır.
Goldeki Ofsayt'a değinmek istemiyorum her şey açık ve net hakem kararı verdikten sonra çene yormaya ne hacet : )
Tartışmalar boşuna ofsayt veya değil sonuç olarak 1-0 önde Galatasaray.
Sahada bir türlü istenilen paslaşmayı sağlayamadık Veli yerine Necip girmeli diye düşünüyorum.Quaresma çok kenarlarda kaldı ve şu anda bir işe yaramıyor. Onu forvet arkasına koymak gerek.
Beşiktaş taraftarı bu sene o kadar itici ki.Bu kadar da olmaz.
Gol ofsayt ama ilk yarının hakkı 0-1.Golün ofsayt olması Beşiktaş'ın etkisizliğini ya da verimsizliğini gizleyemez.Gs daha kendinden emindi.Beşiktaş'ta ise sorun günlük değil genel.Takımda gol atacak oyuncu yok.Yeri geldiğinde çarptıra çarptıra bile gol attırabilecek bir Fernandes var ama rakip Orhangazispor değil.Şu görünüşte gol bulmak zor tabii duran toplar haricinde.Duran toptan gol/goller bulup biraz da presi artırırsa Beşiktaş ancak böyle gelir galibiyet.
Benim aklım hala Çarşı'da.Melo-Eboue-hakeme herkese ana avrat sövüyorlar.Bak bakalım takımın sahada 2-3 pas yapabiliyor mu?
Bu maç için sadece bir şey söyleyeceğim, tamam hakem kötü mötü ama Beşiktaş seyircisi de bu kadar alçalamaz. Kendi takımımdan utanıyorum artık nedir bu yahu! Sürekli küfür sürekli küfür yeter ama. Çoluk çocuk gidiyor oraya maç izlemeye. Ne kadar arsız ne kadar saçma sapan bir hal aldı bizim taraftar. Taraftar olmaktan çıkmışsınız nesiniz siz?
Milimetrik ofsayt arkadaşlar yapmayın, hakemin insiyatifinde böyle pozisyonlar, siz atınca bir şey olmuyor da, biz atınca milimetrik ofsaytta direk hakeme yükleniyorsunuz.
Bu maçı kazanırsak, ki öyle görünüyor.2. hafta da şampiyonluğu alırız.
Bu arada Çarşıya diyecek bi lafım kalmadı.Hakem,Melo,Eboue,Fatih Terim komple girdiler yine.
bazı şeyler büyüdükçe böyle gelir insana,misal beyazıt öztürk'te böyle büyüdükçe aslında o kadar da beğenilecek bir şey yapmıyorlarmış diyorsunuz. Beşiktaş taraftarını da buna benzetiyorum ben. Sana katılıyorum yani
Hakem'in hata yaptığı doğru ama maçı satmış gibi yönetmiyor 3 hakemde,ince bir karardı sonuçta yakalamalıydı ama yakalayamadı bu kadar basit.
bu pozisyon milimetrik ofsaytmı:icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Yanlış hatırlamıyorsam galatasarayın net pozisyonu yok ofsayttan gol dışında onun yanı sıra beşiktaşta fernandes , holosko ve mustafa pektemek ile mutlak gol pozisyonları var. Cömertce harcandı bunlar.
Yalnız taraftar sene başından beri öyle dolmuşki siniri nereden çıkartsam diye bakıyor.
Şu maçı anlatan spikerler kim Melih Gümüşbıçak ve Melih Şendil mi?
İsmail ne bicim vurus bu ya. :D
Beşiktaş'a Simao ve Bebe gibi ilerde farklılık yaratabilecek oyuncular lazım.
Oyuncular dokuluyor yerden kalkamiyorlar (Besiktasli oyuncular)
Necati Cikti - aydin girdi dogru degisiklik
Beşiktaş iyice ağırlığını koydu Fatih Terim anında müdahale etti Necati çıktı Aydın giriyor
Aydın giriyor bu iyi oldu.
Niye sahadaki şu güzel oyunu konuşmuyorsunuz arkadaşlar. :P
Tayfur hoca duymuş beni Simao hazırlanıyor. :)
fatih hoca çok iyi değişiklik yaptı