Türkiye'nin bu atak futbolunu özlemişiz gol de gelir arkadaşlar yeter ki böyle oynayalım.
Printable View
Türkiye'nin bu atak futbolunu özlemişiz gol de gelir arkadaşlar yeter ki böyle oynayalım.
Şu topa lazer tutan adamın amacı ne ? 90 onunla uğraşır büyük ihtimalle. İlginç bi hobi.
Girseydi saglam sovcektim :D
Hamit'ten bek yaratmaya çalışmak neyse de, karşısında Robben var el insaf.
Umut az kaldi asist yapiyordu, biz top kayibi yapiyoruz ama Hollanda bizden kotu golu bulacagiz oyuncularimiz daha becerikli olsa.
Hakem Umut'a birşeyler diyor Umut'da "Tamam" diyor. Okey desene arkadaş :D
gerek kadro olarak gerek oyun olarak gelebilcek en kötü hollanda gelmiş ve biz bi puan dahi alamazsak yazık olcak
Vahlar olsun benim sağ bek oyuncuma
Selçuk İnan - Gökhan Gönül - Burak Yılmaz bu 3'lü oyuna girmeli. Hamit kanadı komple kullanmaya çalışıyor, zaten fizik olarak hazır değil. 2'yi yedik mi daha dönmez maç, zor.
bu arda milli takimda neden bu kadar kötü? 1 tane bile adam gecemedi bütün toplari kaptirdi
sanssisiz sanssiz.
GG-Burak Ve Selçuk ikinci yarı girsin ve 2.yi yemezsek çeviririz maçı.Hollanda'ya ne olmuş böyle defansı felan çok acemi.Beklediğim gibi değillermiş.
Burak olsa şu ara toplardan ve kaçışlardan çok iş yapar.Avcı çok yanlış tercihler yaptın çok.
Tunay - > GG
Topal - > Selçuk
Sercan ->Burak
Tolga
GG - Semih - Ömer - H.Ali
Hamit - Emre - Selçuk
Umut - Burak - Arda
bunu yapmak çok zor olmasa gerek Topal yerine Emrede çıkabilir kötü oynuyor şu dakikaya dek
not
Arda
Umut - Burak şeklinde 4-3-1-2 de olabilir
ilk yarı bitti
bence iyi oynadık hamit çok aksadı kesinlikle çıkması gerekiyor emrede çok kötü
milli takımın ne oynadığı belli değil GG. Burak ve Selçuğu oynatmayan zihniyet birdaha böyle Hollanda yakalayacağını düşünüyorsa rüyasında görür ancak şu kötü Hollandadan en az beraberlik alamazsak vahlar olsun böyle kadro çıkaranada yazıklar olsun...
Emre daha fazla kendini gostermesi lazim, Tunay veya Sercani cikartip forvette adam almaliyiz.
Oynatsalardı o zaman adam resmen dökülüyor
Arda-Selçuk-Sercan
Burak
Çok can yakar.
Sağ tarafa Gökhan'ı alsa ortada Hamit Arda Topal Selçuk 4lüsü oynasa önde Umut Burak olsa bundan daha kötü bir oyun sergilemezdik heralde en azından daha fazla pozisyonumuz olurdu. Önde Arda ve Umut tükendiler resmen. Sadece iki kişi basıyor böylece önde basmanın bi anlamı da kalmıyor.
Tolga - Gökhan, Ömer, Semih, Hasan Ali - Arda Selçuk Topal Hamit - Umut Burak 11'yle çıkmak çok mu zordu merak ediyorum açıkcası. Kusura bakmayın ama Abdullah Hoca takımın başına geldiğinden beri genç oyuncuları takıma çağıracağının dışında bir etki yaratmadı. Başarılı olacağımıza dair bir umut görmekte zorlanmaya başladım şahsen. Peşin hükümlü davranıyor olabilirim ama ne yazık ki benim açımdan böyle gözüküyor işler.
oha hollanda 2. lig takımına dönmüş :D
Bende dahil olmak üzere çoğumuz kadroyu eleştirdik ama gol ve 1-2 bireysel hata dışında pozisyon vermeyip, net fırsatlar yakaladık. Emre biraz daha oyuna girerse veya yerine Selçuk girerse daha etkili olabiliriz. Tunay-Burak değişikliği de düşünülebilir.
bu van gaal cok ilginc, hadi hepsini anladim da bu clasie ne oluyor :zuhaha adam saatli bomba. her hareketi hata, onun yuzunden heran gol yiyebilirdi hollanda. cok ilginc bir secim.ben hamitin gecmiste robbenle ayni takimda oldugundan ve tanidigindan secilmis olabilecegini dusunuyorum.
@uAburak89
clasie kim diye sorarken baska seyi kastettim, wiki linkini vermissin ilahi :zuhaha
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Ben öyle anladım, lakap falan deyince.
Kadroda değişiklik yapmadan devam ediyoruz.
Hamit cok kotu yav. Nuri veya Selcuk'un girmesi lazim Tunay'in yerine
Leroy Fer hazırlanıyor.Tehlike yaratabilir.
Aytaç abinin adamının yerine girdi. :D Clasie kenarda. :)
Hamit'in müthiş futbolu, bulunduğu kanadın otobana dönmesi, Arda Bey'in kıvırması, Emre'nin yokları oynaması vs. Bizden bir şey olmaz.
Umutun yanina acil bir forvet alinmasi lazim boyle gol gelmez.
Bu Robbenden iyice nefret etmeye basladim