-
Pinto biraz daha çabuk bir oyuncu olsaydı daha olumlu sonuç alırdık ilk yarıdaki girişimlerden. Şener'de fena oynamıyor bu maçta, daha ikinci karşılaşması ama ileriye de destek verme gayretinde. Tabi önünde Kuyt'ın oynamasınında artısı olabilir, sonuçta o mevkinin oyuncusu değil Kuyt. Ayrıca Serdar Aziz'in oyununu beğendim ilk yarıda. Yanında oynayan takozlar gibi değil her ayağıma gelen topu ileriye şişireyim belki birine gider kafasında değil. Soğukkanlı, kendine güveniyor topla oynuyor.
İkinci yarıda yine benzer pozisyonları göreceğimiz belli, bu maç böyle bitmez, Bursaspor atamazsa Fenerbahçe 2'yi 3'ü bulur savunma arkasına yaptıkları etkili koşularla :0:
-
Bu arada bursaspor defansın her iki kanadı fena topcular değil ümit veriyorlar özellikle sol kanat iyi oynuyor.
-
Kontraya Mehmet Topal ile çıkıyoruz sürme işleminden hemen sonra pas atıyor ve koşuyu kesiyor eğer koşuya devam etse top tekrar ona atılacak ve pozisyon olacak neden kesiyoruz şu koşmayı. O geri gelen top korner oldu şimdi. Ardından iki direkt ve gol.
-
Bursa attı 1-1 , golden önce yine 2 direk :D
-
-
Şu an Fener'de yaratıcı oyuncu yok dakika 60 maç 1-1 al Recep'i maçı kurtarma ihtimali bile var.
-
Hala Cristian'ı İniesta gibi görüyor Aykut hoca yazık.
-
-
maçta genel olarak Fenerbahçe bildiğimiz gibi sorun yok yani hiç bir şey değişmemiş
-
Ertuğrul Sağlam genç oyuncuları sokarken,Aykut Kocaman'ın as oyuncuları oyuna sokmasını hakikaten anlamıyorum.Buyur 2-1 öne geçti Bursa.
-
Oyuna Baroni girince ümidim kesilmişti.
-
-
Oldukça zevkli bir maç geçiyor seyir zevki de oldukça yüksek.
-
Şike yapsana diye bağıran seyirciye takır takır oynayacak oyuncu lazım. Hırslanın biraz, mücadele edin tamam kupa maçı olabilir; ama oynayın Allah aşkına.
-
Semih oyun olarak iyi oynayamayınca kendini bu tip işlere vermiş galiba 2 yada 3 oldu maçta kendini attığı.
-
Bir kendi kalesine gol daha ne maç oluyor ama :D
-
Oh maşallah çarpan çarpana :D
-
-
Baroni'nin önünde kaldı 3-2 maç çok zevkli.
-
Ahah maç garipleşti iyice :)
-
Taraftara istedigini verdik cok iyi oldu :D
-
Üç üç diyordu Bursalılar öylede oldu. :)
Bursa yönetimi haklı oyuncu satışı konusunda ama şike yapsana diyenlere tek verilecek yanıtta budur sanırsam.
-
Bursa sol beki 2 tane gol yedirdi 2.golde kuyt'ın kaçması filan hep hata
-
Hakan Aslantaş sanırım o dediğin.Ne zaman maçını izlesem hep hatalı oynamıştır.Hala niye oynatır bu adamı Ertuğrul hoca anlamam.
-
İki dakikada artık ne gol attıysak Bursa tarafı kendinden geçti...
-
Moussa Sow'un adaşı Musa Çağıran :D Spiker sen alemsin.
-
Güzel bir galibiyet oldu kötü oynadık; ama kazandık. Önemli olan ise bu. Deplasman galibiyeti ile lige başlayacağız. Takıma güzel moral. :)
-
Bursda N'daiye eksikliği orta saha'da cok fark edildi.Takımın yarısı genç olduğu için bir anlık konstre kaybı yaşadılar 2 gol hemen geldi.Bursa geleceğe yatırım yapıyorsa bu maçları normal 2014/2015 sezonunda yabancı sınırlaması 5 yabancıya düşüyor.Yedek ve oyunda dahil 5 yabancı.Eğer hedefleri buysa Bursaspor için bu tip maçlar oyuncu yetiştirme maçları olur.
Gelelim Fenere fizik kondisyon olark gelişmişiz.Antalya kampı iyi geçmiş anlaşılan bu konuda.Sow gerçekten ilk kez kendi kalitesini sahaya yansıttı.Baroni iyi toplar dağııtı oyun kurucu olarak.
Bu maçı ben 2010 oynanan ve Fenerbahçe 2 - 3 Bursaspor maça benzettim.Ordada guiza cıkınca Bursa kazanmıştı.Burdada Pinto cıktı fener kazandı.
-
yeni bir ömer üründül doğuyor yalnız ''Tatlı sert müdahalenin sert kısmı biraz fazla kaçınca!!''? Direk sert müdahale desene şuna arkadaş :D
-
Bu sezon iki oldu sanırım. Yine Bursa'da yine 2-1 önde olduğumuz bir Fenerbahçe maçında yine Ertuğrul Sağlam saha dışına gönderilmişti ve yine puan kaybetmiştik. Tarafsız izleyenler şüphesiz keyif alıyor maçtan ama ben artık bıktım iyi futbol oynayıp bireysel hatalardan puan kaybetmekten. Gına geldi, kusucam o derece. Şu futbol şansı dedikleri şeyi bir kerede yanımızda görsek gözüm açık gitmeyecek :0: