Peki 7 gol yiyen takımın defansı nasıl "Coşmuş Görünüyor" anlamış değilim.
Printable View
Mecazi anlatım var, "oohooo coştu bu da iyice.." derken coşmak olumsuz anlamda kulanılıyor :D Sanırım oyunda da aynı ironi var.
Bu nedir ya. Bu maç motoruna uygun bir taktik önerebilir misiniz? Ne yaptıysam olmadı. 13.1.3 de yarattığım 2 taktik var ve onlarla tıkır tıkır oynuyor iyi verim alıyordum. Bu sürümde hiç bir işe yaramıyor... Taktik önerilerinizi bekliyorum.
4-5-1 iyidir iyi :) Elinde hızlı, özellikle çevik kanat oyuncuların varsa perişan edersin rakipleri :) Fiziksel özellikler aşırı etki ediyor gözlemlediğim kadarıyla.
Ben artık ofansif oynamaya başladım işte. Baktım ne yaparsam yapayım gol yiyorum bende sürdüm herkesi hücuma. Böyle sonuçlar çıkabiliyor ama :D
O halde şöyle söyleyeyim; 2. kariyerime başladım. Şuanda Karşıyaka ile oynuyorum ve Süper Lige yeni çıktım, 2. sezondayım. Bütçe yok denecek kadar az, maaş da haliyle tatmin etmiyor çoğu futbolcuyu, yıllık 4 MN €. Ptt 1. Lig seviyesi oyuncular var elimde 3-4 tane Süper Lig seviyesinde Brezilyalı adam aldım. yani anlayacağın Ne Fiziki, ne mental, ne de teknik açıdan iyi oyunculara sahip değilim. Yabancılarda orta seviyeli denebilir. Buna göre öneri bekliyorum.
13.2'yi yükledikten bir süre sonra crash dumps aldım. Bu şekilde yamadan sonra crash dumps alan başka arkadaş var mı?
Ben oyunu kaydettıkden ve ardından hemen ckınca alıyorum.Oyunu kapatırken alıyım birsey olmaz :D
Beyler, şu rakip ''Kanat'' oyuncularını nasıl durdurabiliriz?
Ne bir taktik uyuyor ne birşey, çok sinir oldum.
Uzun süredir oynu oynamadığım için şu an işler mi bilmiyorum. Ben rakip kanat oyuncuları iyiyse oyunu geniş oynarım, kanatlarda geniş alan bırakmamak lazım. Kanatlara pres ve ters ayak veririm. Birde cesaretleri 13-14 gibi değerlerin altındaysa tackling vermek işe yarar. Çoğu kanat oyuncusunun mentali iyi olmadığı için sert müdahale ettiğinizde sinerler.
Tabi son güncelleme ile kanat oyuncularının insan olmaığı söyleniyor ama, bu konuda pek fikrim yok.
Bunu da denedim ama bir işe yaradığını söyleyemem. Stoch ve Krasic sağlı sollu ablukaya aldı kalemi. Karşıyakaspor'um, Stoch'un karşısında wonderkid Romario, Krasic'in karşısında Sivasspor'dan aldığım Ziya Erdal'ı oynattım. Beklere her zaman pres ve ters ayak, sert müdahale olarak ayarladım. Buna rağmen 4-0 mağlup oldum. Kaldı ki bu taktik, 13.1.3'de tıkır tıkır işleyen bir taktiğimdi.
kanat oyunculari konusunda kesinlikle katiliyorum.. hepsi messi gibi oynuyor gerci 13.1 yamasinda da kanat oyunculari cok etkiliydi fakat bu yamayla cosmus gökhan töre sanirsin messi tek basina mac kazandiriyor adam her mac ya asisti ya golü var..
Bek oyuncularin ne Kadar iyi olursa olsun rakibin kanatlari resmen Leo messi kesiliyor durdurabilirsen durdur...ambrabat resmen takilin bana diyor, Arkasina takiyor 5 kisiyi tut tutabilirsen :) Artik sînîr olmamaya calisiyorum adam resmen 30 Metre ileriden sut cekiyor...
Zaten o Krasici öyle bir yapmışlarki adamı durduramıyorsunuz.
2012 de bu kadar degildi.. 13.2 de resmen her maca kanat oyunculari damgasini vuruyor.. kanat oyunu oynamassaniz basarili olmaniz imkansiz gibi birsey..
adamlar messi vari goller atiyor tamam kanat oyuncularinin etkisi fazlalastirilsin günümüz futbolunda kanatsiz oynayan takim hemen hemen yok denecek kadar az ama siradan bir kanat oyuncusunun messi vari goller atmasi asistler yapmasi beni öfkelendiren durum.
arkadaşlar bu deli gibi top sürme oyuna renk katıyor ama bazı futbolcuların bunu yapabilmesi lazım. kötü oyuncular da yapabiliyor. bu yüzden topu alan üsküdarı geçiyor. takım defansı diye bir şey kalmadı. maçlar çok dengesiz üst üste maç kazanmak çok zor. yetkili yerlere ingilizce olarak birileri takım defansı ve defans oyuncularının hiç bir müdahalede başarılı olmadığını ve top sürmesi iyi olanların hiçbir şekilde durdurulamadığını söylemesi lazım. yeni bir versiyonun çıkması şart.
Bu kadar yorumdan sonra oyunumu güncellemesem mi diye düşünüyorum.
Çok güzel giden bi kariyerim var bozulsun istemem.
beyler bu 5 yabanci olayi 2. sezonmu basliyo yoksa 3 mu ilk sezondayim daha sezon sonu ona gore bi program yapacam mart ayindayim suan
2. sezon yabancı sınırı 6'ya düşecek, 3. sezon 5'e..
Oyunu her almaya niyetlendiğimde foruma bakıyorum ve vazgeçiyorum. Bu kadar mı kötü oyun ?
13.2'den sonra daha tek maç yapabildim onda da deplasmanda Burnley ile 2-2 berabere kaldım. ManU'yum ben bu arada. Kanatlar oldukça efektif olmuş oyunda, 4 golde de kanatların büyük etkisi vardı. Onu bunu geçtim de FM 13 Dark theme şu ana kadar gördüğüm en iyisi FM teması son yıllardaki :D
Nasıl iştir bu arkadaş.O kadar uğraşıp beceremedik taktik işini.Defans denen bir olay kalmamış oyunda 13.1.3 güncellemesi şahaneydi.Bunun suyu çıkmış.Defansif oynamayı becerebilen var mı bu oyunu yardım bekliyorum.(2.takımımdan kovuldum güncelleme sonrası:D)