Çok güzel bir ilk yarı,ilk maçtaki Schalkeden eser yok bu maçta her şey istediğimiz gibi,2.yarıda mutlaka açık vereceklerdir,3.gol'ü de buluruz
Printable View
Çok güzel bir ilk yarı,ilk maçtaki Schalkeden eser yok bu maçta her şey istediğimiz gibi,2.yarıda mutlaka açık vereceklerdir,3.gol'ü de buluruz
vallahi helal olsun.
umarım buradan maç verilmez.
Drogba çıkmasın bence, oyunu hem ileride hem geride tutuyor. Her hava topunu aldı. Çok faydalı oynuyor şu ana kadar.
Geliyor geliyor tur geliyor !
Burak, Chamakh'ın rekorunu egale etmiş. Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 6 maçta gol atarak.
Tur geldi gidin yatın uyuyun :D
Schalke sabaha kadar oynasa gol atamaz.
Burak'dan beklemedigim bir gol geldi. Yine plase vurur diye korkmustum.
Valla Bravo, Schalke'nin atması iyi oldu demiştim, hakkaten de iyi oldu 2 gol attı GS.. Artık çeyrek final hayırlı olsun..
Bence Umut girsin geriye çekilmeyelim o kadar. Amrabat'a zerre güvenmiyorum aldığı tüm topları öldürür anca.
Şimdi kontrollü bir şekilde geri çekilmenin vakti geldi. Oyuncu değişiklikleriyle olmasa da oyun mentalitesi anlamında bu şart.
Tek kelime yazacağım biraz kaba olacak bildiğin koyuyoruz. Lamı cimi yok. 1 gol yeme hakkımızda var, Galatasaray yavaş tempoda kontra atağı bekleyerek oynayacak. Sonra zaten zafer gelir.
Maça beklediğimden iyi başladık, herşey iyi giderken anlamsız bir korner oldu. Kullanılmadan önce babama aynen şunu söyledim, Galatasaray gereksiz bir faul yapar veya korner yaptırırsa muhakkak gol yer bu yazılı olmayan bir kuraldır. Alan savunmamızın da etkisiyle golü yedik. Babam sadece ellerini açarak tepki verebildi..
Golden sonraki oyunumuz bence gole kadar olan bölümden daha kötüydü ama ne ilginçtir 2 gol bulduk. Burak berbat oynuyordu, beklemezdim hiç o pozisyonda işi bitireceğini. Hamit'in süper golü için diyeceğim tek bir şey var, beraber ağladık..
2. yarıda daha iyi olmamız gereken çok konu var, kanatlar yol geçen hanı. İnşallah geçeriz turu.
imparator saldir saldir diyor yuklen 4-5-6.
https://pbs.twimg.com/media/BFLyFCdCMAA-RDx.jpg:large
sakin olmak lazım. iyiyiz. mücadeleden vazgeçmemek gerek.
Süper oynuyoruz,Allah bozmasın.
Hamit süpersin abiciğim süpersin,sonunda attın sonunda ! Kim tutar seni.
Sakat değilse kesinlikle devam etmeli Drogba.
Schalke, golden sonra 2 poziyon buldu net onlardan birisi gol olmadi olsaydi simdi durum boyle olmazdi. Artik tur geldi denilebilir.
messinin 2 gol atmasi iyi olmadi abi ya. burak gol kralligina giderdi ama messiden korkuyorum :D yine diyorum drogba cikip ya amrabat ya umut girmeli.
Hamit'in golü harikaydı. Yine direğe çarptı ama bu sefer gol oldu sevindim. Buradan turu vermeyiz artık.
Drogba çıkar büyük ihtimalle baya topallıyor umarım kötü bir durum yoktur.
Skoru koruyamayız biz eğer geri çekilirsek bu maç bitmez. Örnek yediğimiz gol. Öyle basit gol mu yenir yahu. Son dakikalarda da taçtan, kornerden yiyorduk. Tempoyu düşürerek en iyi yaptığımız şeyi paslı futbolla topu ayağımızda tutmalıyız. Burak rakibin boşluk vermeye başlayacak defansında pozisyon bulacaktır. 3'ü bulursak iyice rahatlarız. 60'a kadar dayanırsak ortasahayı Emre Çolak ile 5'leyip paslı futbola devam edebilirz de.
Drogba kesinlikle oyunda olmalı. Düşünsenize Schalke'li olduğunuzu Drogba çıkıyor oh be dersiniz. Orada onun olması rakibin istediği oyunun oynamasına engel olması demektir.
Drogba oynayacak durumdaysa çıkmamalı,Burak gol atmış olabilir ancak çok kötü oynuyordu gole kadar.Drogba kesinlikle sahada kalmalı.
Bu arada Sneijder'e de hakkını vermeliyiz harika paslar atıyor.Şimdi maça geri dönüyorum inşallah çok mutlu bir şekilde geri geleceğim.
09/10 üst üste 3 maçta atıyor, 10/11 Arsenal'e geçiyor ilk 3 ŞL maçında yine atıyor. Rekor doğru yani.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/m...9085_2010.html
Verilmeyen penaltı, Schalke'nin golündan önce faul, Burak'ın 2 tane ezdiği pozisyon, Sniejder'in vuruşu, Selçuk'un etkisiz vuruşu...
Galatasaray'ın büyük avantajı var bakalım neler olacak.