Banane Fenerbahçe'den ben TFF'den bahsediyorum.İstediklerini yapabiliyorlar buna da bir çare bulurlar,sonuçta bunu bildikleri halde toplantı yapmayı kabul ettiler.
Printable View
Banane Fenerbahçe'den ben TFF'den bahsediyorum.İstediklerini yapabiliyorlar buna da bir çare bulurlar,sonuçta bunu bildikleri halde toplantı yapmayı kabul ettiler.
Bu 17 takım geçen sene bu kararı onaylerken neredeydi ?
Bu 17 takımın görüşlerini sen biliyormuydun da neredeydi diyorsun ? İç işlerinden sen mi sorumlusun ?
Ve TFF'nin beyinle yönetilmediği resmen kanıtlanmış oldu.
Demirören: gecen sene bu karar alınırken kulüplerin onayı vardı.
Ee daha ne arkadaş ? En basta itiraz etme , şimdi karar uygulanırken böyle olmaz de. Olması gereken oldu.
Aysal'da bize sorulmadı diyor.Ben Beşiktaş'ın içine etmiş bir insana mı inanayım,kulübümün başkanına mı inanayım ?
İsterse yazılı belge göstersin ben Yıldırım Demirören'in bir lafına inanmıyorum.
AİHM bizleri bekler,hadi bakalım.
ne olursa olsun karar geçen sene açıklandığında tepki görmemişti zaten şu anda karar değişse bile tahkim bozacaktı kararı.
Ne karari ya ne karari herif cikti bi ropotajda dusurmeyi hedefliyoruz dedi bu mu karar hadi on yabanci kalsinda 4 u neden tribunde arkadas bunlarin nasil bi kafa yapiniz var siz sikeden avrupaya gidemiceksiniz diye ceremesini biz mi cekicez yeter bu ulke futbolunun aziz ve tupcuden cektigi
bu kural başından beri saçma zaten klüpler neden şimdi uyandı anlamıyorum,6+2+2 olaydı bari..
Demirören; "benim icazet aldığım kişiler var" diyor. biliyoruz biz o icazet aldığın kişiyi insallah sonunuz ayni olur.
Hadi bu seneyi geçen sene bütün kulüpler onay verdi yalanıyla geçiştirsinler bakalım,gelecek sene nolacak ona nasıl bir kulp bulacaklar.
İlhan CAVCAV:
"17 Temmuz'da Kulüpler Birliği Vakfı'nın genel kurulu var,
Orada ne gerekiyorsa yapacağız!.."
o degil fenerinde su an 12 oyuncusu var galiba paralari çope gidicek....
En kötü 2015 seçimlerinden sonra değişir zaten kural.YD'nin bundan sonra TFF başkanı olması mümkün değil.2 sezon daha katlanılacak bu adama.
17 kulüp birlik olup kararı desteklemezken,hala Cardozo'ların peşinde koşan Fenerbahçe tribünde oturtacak 6 yabancısını ne yapacak merak ediyorum.
Eğer klüplerin onayı varsa kimse ses çıkaramaz. Şimdi ses çıkarmayada hiç hakkı yok.
Kurala gelirsek eğer, ben hayatımda bu kadar saçma nedenlerle oluşturulmuş bi kural görmedim.
Milli takım'a oyuncu gelsin, futbolcu yetiştirelim diye yabancı sayısı düşürülmez. Alt yapıdan gelen yetenek eğer bir messi ronaldo değil ise, kalitesiz bir takımda kendini gösteremez ve potansiyeline ulaşamaz.
Sen alt yapılara önem ver, tesisleri iyileştir, yeni tesisler aç, ondan sonra sporcu yetiştir. Yabancıyı da bırak serbest olsun, en azından alttan gelen adam bir şeyler öğrenir. Sonrasında yeni gelenlerede öğretmeye devam eder, bu şekilde bir döngü yaratırsın. Gerçi bizim milletimizde gelecek planlaması konusunda kısır bir zeka olduğu için herşey günü birlik planlamalar ile oluyor.
Fenerbahçe Uefa kararı sonrası yabancıları postalayacak zaten, oyuncuların ne şekil elden çıkacağını kararın sonucu belirleyecek. Elde tutmuş olduğu Cristian, Yobo, Holmen, Webo, Krasiç gibi oyuncular hem gitmeye hem de tribüne yakın. Kaderleri karara bakar. Karar değişmez ve ceza kesinleşirse Sow, Meireles, Stoch gibi kaliteli isimlerin gideceğini/gönderileceğini düşünüyorum. O zaman üstteki isimlere gün doğar.
11 yabancı var bizde.
Yobo ve Krasiç gönderilir gibi
Rezalet ötesi bir karar daha. 6+0+4'ü düşürmediklerine şükretmek lazım aslında.
Hukuksal olarak bir olanak varsa sonuna kadar gidilsin. Yeter artık ya rezillikte sınır yok.
5 sene önce bugün vefat eden Hasan Doğan'ı mum gibi arıyoruz,mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın.
inadına yapıyorlar sanırım. başka açıklaması yok.
17 takımın içinden Galatasaray ile Bursaspor'u bir ayırmak lazım..
Şimdi rakibinin elini kitlediğini düşünenler ve şampiyonluk umutları yeşerenler sezon ortasında, devre arasında biraz yakınacak gibi geliyor bana ama, bakalım. Her işte vardır bir hayır.
Fenerbahçe'sini kurtarmak için göreve gelen Demirören Avrupa'da bunu yapamadı, yapması da beklenmiyordu. İcazet almaya devam etsin, gün olur devran döner. :)
http://forum.antu.com/ziyaretci/Konu...D=17&kID=33842
Sevindiginiz belli.korkmayin abi bu kadar.sonunda olum yok:)
Ünal Aysal,sözünde durur ve bu tff yönetimini indirir zaten 57.sırada ülkenin federasyonunun olması bile saçma direkt oynamayalım daha iyi milli takımda da teknik direktöre bile ihtiyaç yok kendileri toplanıp oynasınlar daha başarılı olmazsak ben bir şey bilmiyorum
Play of uygulamasını da biz getirdik zaten :) sezon başında belli olan şeyi Fenerbahçe kaynaklı yapmanız sadece komik :)
Şike konusuna girmeyeceğim. Siz de inanmıyordunuz bildiğim kadarıyla. Neyse fikirler değişebilir tabii.
Pfdk kayırma : kufretmeyen Caner'in 2 maç ceza alması. Evet evet kayırılıyoruz. He bir de ceza ertelenmesi diye bir şey var. Sözde bizim için çıkardı fenerasyon ama gel gör ki hep başkaları kullandı bunu :)
Sevineceğimiz değerleri yargılayacak konumda değilsiniz. Tabi Arıboğan ve helvacı gibi iki şahsiyetin yokluğunu da çekmiyor değiliz hani :)
Milli takimin forveti orta sahadi stpperi bizde boyle basit hesaplarla mi durdurcaklar ligde bizi ligi her turlu aliriz avrupada onumuzu kesliyolar yazik
Sevinecegimiz deger ne yahu? Sizin degeriniz rakibinizin transfer yapamamasiysa yazik yani.
Oyun oynanırken kural değişmez diyorlar ya bide. 52 hemen gözümün önüne geliyor gülüyorum :)
Şikeyi aklamak için gelmedi mi bu yönetim sadece bu soruyu soruyorum?
Korku sen nelere kadirsin :(
Arda ve İnler gelirse bu karar 2 sene sonra kalkarsa kim hesap verecek harcanılan para konusunda