Aziz Yıldırım ve RTE.Çapulcular için RTE neyse Fenerliler için de A.Y o.Durum artık onu gösteriyor
Printable View
Aziz Yıldırım ve RTE.Çapulcular için RTE neyse Fenerliler için de A.Y o.Durum artık onu gösteriyor
emre'mi yuhlanıyor ?
Konya maçını kaybetmemiş olsa böyle oynamazdı Fenerbahçe eminim ben.
Hüseyin Hoca haklı burada. Emirates Cup bir hazırlık turnuvası olmasına rağmen orada Arsenal'i yenmek kolay bir iş değil. Arsenal'i herkes hafife aldı. Yok onlarda Aston Villa'ya yenildi yok Konya maçına aldırmayın felan... Kendimizi dev aynasında görüyoruz. Form durumumuza felan bakmadan hemde.
Stoch gol attı :) Kadroda bir tane adam eksiltebilecek kanat yokken o adamı neden gönderdiklerini bir türlü anlamadım. O adamı göndermeleri resmen bir aptallıktı. Her neyse bu takım kampta ne çalışmış merak ediyorum. Yani bu takım hiç mi taktik çalışmamış acaba. Fenerbahçe'de sıkıntı saymakla bitmez. Ha Fenerbahçe toparlanır, ligde kafaya oynar ama bu anlayış olduktan sonra Fenerbahçe taraftarı sahada oyun falan beklemesin. Günlük skorlarla durum idare edilir. Taraftara yazık, günah. Hele Sow solda oynamıyor mu bitiyorum.
Çok kötü bu oldu geçmiş olsun hepimize Ramsey'de gol atmış.
tebrikler Aziz Yıldırım bu takım senin eserin..son 6 yıldıdr skandalsın
Mertesacker gibi ağır ve tek hamlelik bir stoperi 90 dakikada 1 kere bile zorlayamadı Fenerbahçe.Bu nasıl maç taktiğidir anlamadım ben?
emrede yuhlandi ilginc...
http://s1.directupload.net/images/130821/rpinnobq.swf
;Hayır arkadaş sen nasıl bir hocasın Alper gibi bir adamı maç biterken alıyorsun yahu anlamıyorum anlamıyorum anlamıyorum...
Kadrolar açıklandığı gibi handikaplı Arsenal galibiyetine oynamıştım. Yanıltmadılar beni sağ olsunlar. Konya Torku maçından kaybettiğimi kazanmış oldum.
Oyun hakkında konuşmam gerekirse gerçekten içler acısı halde. Konuşmak bile yersiz. Nasıl düzelir bilemem. İlk önce zihniyet düzelmeli tabi. AY'nin gitmesi lazım başarı isteniyorsa. Bu konuda sizlere katılıyorum. Ya da FT gibi sözünü dinletebilecek biri alınmalı. Kim olur bilemem ama bunun Aykut Kocaman veya Ersun Yanal olmadığı çok açık. Türk takımlarına karşı oynayan ilk turlardaki 3. sınıf takımlar gibi oynadı bugün Fenerbahçe. Oysa ki kadro kalitesi bakımından en azından sahasında maça orta olması gerekiyordu.
Emreyi yuhlayan tarafyın,Aziz Yıldırımcı olduğuna inanıyorum...
o değilde Aykut Kocaman defans futbolu oynatmasın yeter artık.
Ersun Yanal çok pozitif ya antremanlar da herkes gülüyor.
Yahu Aykut Kocaman'ın futboluyla bu futbolun arasında ne fark var? Fenerbahçe'ye bu mıymıntı, berbat futbolu getiren Aykut Kocaman'dır zaten. Yine berbat oynadık, yine mağlup olduk, maçtan önce ''Arsenal'a fark atacağız'' diye böbürlenenler lütfen daha fazla konuşmasın. Göreceğiz ki bu kişiler ilerleyen maçlarda da nedensiz olarak, üzerinde düşünmeden Fenerbahçe'yi favori gösterecek. Fenerbahçe'yi bugünlere getiren de bu koyunlaşan taraftarlardır.
Emenike'ye verilen paralara yazık Fenerbahçe Elmander, drogba tipinde oyuncuya ihtiyacı vardı
Şu sahada ki takım tipik Aykut Kocaman takımı,korkak Ersun Yanal'da aynı taktikte devam ediyor.
Volkan - Bekir - Kadlec - Kuyt (Tek gözlü iken)
Bu adamlar mümkünse birazcık dinlensinler, Kuyt'ı da koydum çünkü olmuyor. Tek gözle olmuyor, adam gibi düzelsin gelsin oynasın 3 pozisyon arkasında yardıran Gökhan'ı görmemesinin sebebinin göz olduğunu temenni ediyorum.
Volkan zaten artık ölmüş, Mert gibi form'da birisi varken neden Volkan ile başlasın ki ?
Başlarım tecrübesine gol yemekten başka ne tecrübesi varmış Volkanın, bıktım bu adamın süreklilik sorunundan en dandik rakiplere karşı panter iyilere karşı Valdes kesiliyor.
Kadlec zaten zıplamaya, koşmaya aciz bir adam, utanmasa yürümeyecekte. Nereden arayıp buluyorlar bu adamları anlamıyorum ben.
Bekir en azından savunma yapar dedik, ne top tuttu. Ne bir düzgün pas attı bu ne biçim şey anlamıyorum.
Bu formayı hak etmiyorsan oynamayacaksın arkadaş, Ersun Yanal'a sözüm yok zaten yemin ediyorum ki Aykut Kocaman'ı arıyorum.
En azından kötü futbol da olsa istediğimizi alıyorduk, bu onu da yapamıyor. Halen yapmaya çalışıyor ya ben ona şaşıyorum..
Fenerbahçe'li arkadaşlar üzülmesin. Her işte vardır bir hayır.Belki bu skordan sonra A.Y. gider de milat olur...
Beyaz TV'yi izleyelim bakalım neler diyecek Ümit Özat ve Sinan Engin...
Emre'nin yuhalanma sebebi ne?
F.Bahçe'nin rövanşa çıkmasına falan hiç gerek yok desek yeridir. CAS'tan kararın maçtan önce verilmesini talep etsinler bence ve duruma göre çıksınlar ya da çıkmasınlar sahaya. Emre, Aziz Yıldırım ve Ersun Yanal gibi insanlar da, bu takımdan ilk fırsatta yollansınlar.
Bana diyorsunuz ki neden çok FENERBAHÇE kariyeri açıyorsun :D
ben bu kariyerlerin hepsinde farklı taktik denedim Fenerbahçe son 3-4 sezondur aynı kafa aynı taktik böyle gitmez işte anlasınlar artık gitmez...
Yetenekli Aykut Kocaman ve başarılarla dolu kariyeri olan Rıdvan geçsin derim beraber denesinler bir de