Bruno Alves dirsek var, bileğe basma var ama sanıyorum kartı bile yok. Beşiktaş 10 kişi kalınca Fenerbahçe iyice yüklenir demiştim ama son anları bekliyorlar herhalde tempo düştü.
Edit: Yazarken gol geldi..
Printable View
Bruno Alves dirsek var, bileğe basma var ama sanıyorum kartı bile yok. Beşiktaş 10 kişi kalınca Fenerbahçe iyice yüklenir demiştim ama son anları bekliyorlar herhalde tempo düştü.
Edit: Yazarken gol geldi..
alves atilmaliydi gibi sanki
Fenerbahçe bu golü çoktan haketmişti..
GOOOOLLLLLLLL KUYYTTTTTTTTTT
Bilic oyuncu değişikliklerinde hata yaptı.
3-3 fenerbahce hak etmisti coktan golu.
Simdi birde 90+3'te 4.golu de atarlar :D
Sonunda bee :) Bu şekilde yenilmek çok koyacaktı valla. Hiç değilse 1 puan 1 puandır deyip geçiştiririz bu haftayı. Tabi gol yemezsek :)
Fernandes yine yok sahada.
Selçuk ne alaka ya
Skor ne olursa olsun maçın adamı Alper Potuk, rezili Cüneyt Çakır.
Selçuk kazmadır falan ama şu son dakikalarda hiç değilse orta sahada dalar adama basar birşeyler yapar. Direnci artırmak adına olumlu bir hamle bence... Hatta gol bile atabilir yani :n:
bez getirin cuneyt cakir ortaya .... fenerbahcenin penaltisini yedi bence hakem
Bir penaltımızı daha yedi Cüneyt Çakır.
Tolga kesinlikle maçın adamı Cüneyt Çakırın yanına Volkanıda ekleyelim.
Mustafa Pektemek eliyle oynadı gibi geldi.
Bravo Çakır bravo... Ne kadar yeteneksiz bir hakem olduğun ortaya çıktı bir kez daha. İstersen dünya kupası finaline yazsınlar seni benim için dünyadaki en rezil hakemlerden birisisin...
emenikenin oyun zekası çok düşük bu seviyede oynayan bi futbolcu öyle bi pozisyonda sabit dururken o şekilde ofsayta düşmemeli defansın arkasına sarkarken ofsayt olsa anlarımda
Maalesef yenemedik bitti :(
Haram zıkkım olsun Cüneyt Çakır.
Sezonun en zevkli maçı oynandı iki takıma da teşekkürler.
Çok acayip maçtı, ben bile heyecanlandıysam iki takımın taraftarlarını düşünemiyorum.. Geçmiş olsun hepinize.
Fenerbahçe'de herkes ekstra oynadı ama Alper Potuk inanılmazdı. Beşiktaş 2. yarı top oynamadı desem abartmış olmam herhalde, bunun sorumlusu da kenarda maçı izleyen Bilic bence. Keşke hakemin konuşulmayacağı bir maç olsaydı ama maalesef gündem Cüneyt Çakır olacak. 5-6 tane çok ciddi hatası var, bu skora en çok kendisi sevinmiştir herhalde.
Galatasaray'a yaradı yine
Seyir zevki son derece yüksek bir maç oldu. Fenerbahçe'de Alper çok etkiliydi. Hakemlerimizi anlamıyorum bir maç olsun hakemi konuşmadığımız olmadı şu ligde ama aynı adam gidiyor avrupa'da krallar gibi yönetiyor. Çok saçma kararlar verdi, Fener'in penaltısı verilmeliydi Emenike atılmalıydı vs vs
2 net penaltı. 1 tertemiz gol.
sonuç 3-3. Hadi eyvallah :)
Hakem yüzünden kaybettik bi penaltı bi gol daha ne olsun. Harika oynadık helal olsun hepsine raul hariç. Emenikeyi çıkarıp Weboyu daha erken alabilirdi Ersun Yanal almadı canı sağ olsun. Ne olursa olsun büyük hoca.
Edit: Beşiktaş adına da büyük hataları vardı fakat bizimki daha ağır basıyor. Yalan yok.
Harika bir maçtı. Maçı hakettiğimizi düşünüyorum olmadı sağlık olsun. Cüneyt Çakır penaltımızı yedi. Mustafa Pektemek'in elleri açık net penaltıydı, vermedi. Yapacak bir şey yok.
volkan,meireles ve cüneyt çakır kombinasyonu sonucu. Bri de Ersun Yanal garip oyuncu değişikleri
Fenerbahçe'nin 3 net golünü ve 3 penaltısını yedi Cüneyt Çakır. Oynanan oyundan dolayı gurur duydum. Kazandık sayıyorum maçı. 100 kere, 1000 kere hakettik maçı.
Bir hakemin bir kaç ay maç alamamasına sebep olacak bariz hataların olduğu bu maçın kasetini alıp hakem adaylarına izletmek lazım. Cidden göstersinler bu rezillikleri.