Çizgi yakınında bir penaltı olsa stand-up show olurdu :n:
Printable View
14.00 olabilir diyolar yok artık. :D
19 ya da 18'de oynatın gitsin işte Rusya'da oynanan maçlarla aynı saate denk geliyor.Zaten şu maçın ertelenmesi büyük skandaldı hakem resmen maçtan kaçtı.
Sabah ezanından yarım saat sonraya koysunlar maçı,namazdan sonra iyi gider Şampiyonlar Ligi maçı.
14:00 nedir ya ? :n:
TV ile çakışmaması da gerekli galiba artı hava raporları emniyetin güvenlik için görüşleri falan öğlen 2'de olsa 4'te olsa şaşmamak gerek.
Emniyet en erken 15.00 olur demiş. 14.00 da hafif kar yağışı varmış. Valla bilmiyomda sanırım bu maçı çoğu kişi işte okulda falan izleyebilirse izlicek. Stad boş kalacak. Aklıma 2002 dünya kupası brezilya maçı geldi vaybe okulda izlemiştik :D
Uefa açıklamış saat 14'te
http://www.uefa.com/uefachampionslea...abandoned+snow
14'de oynanacak vay arkadaş :)
Bu arada 14 tek bana yaradı sanırım :D
edit: juve resmi sitesi 15 olarak açıklamış maçı. Bu ne saçma iş ya :(
Bu akşamki sıkıntı kar yağışı değil, dolu yağışıydı. Kar değildi ki o yağan. Yarın akşam da dolu yağacağını sanmıyorum, kar yağışı olsa bile maç rahatlıkla oynanır. Maç saatini tv yayınına göre ayarladılar büyük ihtimalle. Yarınki programla çakıştırmak istemiyorlar. Yazık olacak para verip bilet alan taraftarlara. O taraftarların bence %80'i iş, okul gibi nedenlerden gelemeyecek maça. Birçoğunun bileti, ödediği para yanacak. Akşama konsa mağduriyetler minimuma inerdi aslında ama o UEFA için kendilerinin ve yandaşlarının mağdur olmaması daha önemli. Başka bir neden yoksa boşu boşuna hemen atarlı giderli yüklenmiş olacağım UEFA'ya.
bi ton para verdik şansa bak rezil olacak maç!
Skandalın babası olmuş 14'de ŞL maçı tarihte bir ilk yaşanıyor resmen iyi ki hakem adam akıllı dedik he.
isi gucu olanlarin gelemeyecegini dusunursek GS seyirci avantajini kullanamayacak demektir. macin 14.00te oynanmasi juveye yaradi gibi.
Sedat Doğan özet geçiyor olanları, kızacak pek bir şey yok. Kısmet demek lazım.
14:15'de gol atarsak olay olur olay. :D
Ekşisözlük'te yazmış birisi, orada okudum. Yırtık biletle girilebilecekmiş. Yırtık biletleri tam olarak nasıl kabul edecekler bilmiyorum ama bir bileti yırtıp birkaç kişi girebilir belki. O saatte uygun olanlar girebilirler belki böylece.
Juventus kafilesi trafikte kalmış ve kalacak otel arıyorlarmış.
Son karar, maç oynanmayacakmış. Kesin bilgi, yayalım :p
Güzeeeeeel ;)
Yazı tura atalım yazı gelirse de tura gelirse de biz 2.tura çıkalım :zuhaha
Ayip ya yil 2014 olmuş hala ayak oyunlari. Saat 2de mac mi olur boyle saçmalık duymadım görmedim resmen cebren ve hileyle juventusa avantaj saglamaktir bu. Ama platini gibi juventus cocugundan beklenen hareketler bunlar bravo. Yok inanamıyorum ya olmaz heralde 2 falan
Bu arada Juventus eğer oteli bulamazsa asıl bomba o zaman olur :)
Gerçi otel bulunur da halen daha otel aranıyor deniyor , düşünsenize adamlar oteli 1 de bulsa yemeğiydi yatıydı 2 olacak saat :) ve 12 saat sonra tekrar maça çıkacaklar.
Hakemi 3 gün Erzurumda bırakın hakemliği bıraktığını açıklar :zuhaha
Kesinleşti 14:00
Öğle namazına müteakip Şampiyonlar Ligi maçı oynanacak. Olaya bak.
yazık olmuş. Saat 2de şl maçı tarihte yoktur. Maç günü zorla evinden izin alan kendini ayarlayip maça gelen bir çok kişi ya okulda ya işte olur. Bende iste olacagim mesela. 16 olsa belki izlerdim ama 14 nedir yahu. Hava kararmadan şl maçı mı olur. En kötü. 18 - 19 olmalıydı bu maç. Bilet konusu ise tezat. Herkes biletini saklamaz atsnı dusurenı kaybedeni ne yapacak acaba. Gerçi birçok kişi işte falan olacagi için pek sıkıntı olmaz. Bence maç başladıktan 15. Dakika sonra kapılar açılsın yoksa bomboş olur tribünler.
Bu arada adamlar halen daha otel arıyorlar , Koca İstanbul'da Juventus kalacak yer bulamıyorsa vay anam vay.
yine tarih yazdık. :zuhaha
sistem defans yaparken 3-5-2 hucüm yaparken 4-2-3-1 şeklindeydi. ya da ben öyle gördüm bilemiyorum ama burak sol açıkta kayboluyor aynı sistem çıkarsa sahaya maçı kaybeder galatasaray.
Yalnız elersek İtalyanlar çıldırır kesin. :D