Benim de key gelmiş,hemen aktif ettim oyunu şimdi beklemeye koyulduk.
Teşekkürler Mustafa abi,siteye bir faydamız oluyorsa ne mutlu bize.
Benim de key gelmiş,hemen aktif ettim oyunu şimdi beklemeye koyulduk.
Teşekkürler Mustafa abi,siteye bir faydamız oluyorsa ne mutlu bize.
Playstore yine en son gönderecek herhalde keyleri.
steame tl eklenmiş ama fiyatlar düşmemiş :D
Ben forumdaki birçok gedikli abilerime, kardeşlerime göre yeni sayılan bir üyeyim. Genellikle paylaşımda bulunmam ama siteyi üyelik tarihimden bu yana takip etmeyi bir an olsun kesmedim. Bu sene oyunu Türksportal'dan almaya karar verdim. Bana kalırsa, bu sitedeki paylaşımlar sayesinde oyun daha da güzelleşiyor ve benim de çorbada bir tuzumuz olsun düşüncesiyle hareket edeceğim. Ayrıca diğer sitelerden (playstore vs.) alıp da beta key ne zaman gelecek endişesini taşımaktansa site aracığıyla almak daha mantıklı görünüyor.
Henüz oyunu sipariş etmeyen arkadaşlara da tavsiyem şu: Burası hepimizin ortak buluşma noktası ve mali açıdan belli bir gidere sahip. Burası FM'yi beraberce oynadığımız, gerek birbirimizin oyun içindeki tecrübelerini birbirimize aktarabildiğimiz gerekse oyunda yaşadığımız başarı - başarısızlık öykülerini paylaşma ihtiyacını giderebildiğimiz bir mecra. Dolayısıyla sitenin yaşaması, daha iyi hizmet verebilmesi için bizim katkımız çok önemli. Elbette herkes kendi durumu ölçüsünde katkı verebilir, ancak birçoğumuzun orjinal oyun sahibi olacağı düşünülürse oyunu buradan almak bence en güzel seçenek olarak gözüküyor.
Dipnot: Uzun ve duygusal postlardan hiç haz etmem ama sabah sabah içimden geldi :)
Arkadaşlar steam bundan sonra dolar değil TL üstünden işlem yapılacak. Bundan sonra alacağınız oyunlar TL ile alacağız. Steam dolar 2 tlden değil 1.5tl olarak hesaplıyor ve bütün oyunlar en ucuza düşüyor. Ör. Fm15 100tl yerine 80Tl olması. Csgo 50tl yerine 24 tl olması
Steam Türk Lirası'na geçtiği için Türkiye'den alınan oyunlar sadece Türkiye'de geçerli olacak şeklinde muhabbetler dönüyor.
FM 2015'i hediye olarak almaya çalıştığımda uyarı veriyor : "Football Manager 2015 hediye olarak satın alındığında, yalnızca Türkiye üzerinden alıcının kütüphanesine eklenebilir."
Kod size ulaştığında bilgilendirirseniz çok memnun olurum.. :)
kulup turksportal fm15´i yurt disindan alinca bir sorun yasama ihtimali varmi?
TSI'den almaya karar verdim ben de,Playstore üyeliğim yok zaten. Forumda takılmasak da faydamız bulunsun.
Playstore dağıtmaya başladı arkadaşlar bana mail olarak gelmedi ama sitesine girip baktığınızda ürün kodu yazıyor.
Akşam baktım yoktu, bana da gelmiş playstore'dan. Gerçi arkadaşa almıştım kullanmayacağım.
dayanamadım yine aldım playstore'dan..
52,5 TL/12 olarak..
alır almaz da kod göründü zaten etkinleştirdim..
oyunu steamdan satın alıp betasını oynayabılen var mı suanda ? :O
Bir süpriz yapılıp beta bu gece yüklenebilir mi ki ? YAKLAŞIK iki hafta önce dediler sonuçta. Bakmışssınız gece düşer. Bir de beta keyi girdikten sonra gelen full sürüm kodu bir işe yaramamıştı geçen sene bende. Beta zaten otomatikmen full sürüme geçmişti. Bu sene de öyle mi olacak acaba ?
betası oynanmaya başlanmadı diye biliyorum
Sinerji gönderelim de bu gece düşsün beta kütüphaneye. AS ROMA kariyeri için dünkü maçtan sonra daha da hırslandım.
Merhaba arkadaşlar oyunu turksportaldan aldım key mailime mi gelecek?
Arkadaşlar Play Store den FM15 aldım ve Steam'den indiremiyorum. Bölge kilidi varmış ve bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. Elimdeki Steam Kodunu Bölge Kilidinden dolayı indiremiyorum.
bende dayanamadim ve 5 dakika once aldim oyunu.
saka gibi gelecek ama Galatasaray bu kadar ruhsuz ve kalitesiz oynayinca insanin Fm oynayasi geliyor. 2 gun sonra yenisi(beta olsada) cikiyor diyede fm14u acasim gelmiyor.
en kisa zamanda cikarirlar umarim betayi..
playstore, aral gibi yerlerden alınca bölge kilit uygulaması varmış. steamden tl olarak alıp yurtdışında deneyen var mı?
Playstoredan almaya çalıştım ancak ödeme konusunda sıkıntı çıkıyor sorun ne olabilir?
Alıntı:
mertayasava´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir süredir Yunanistan'da yaşamaktayım,yine de oyunu sizden alıp kolayca aktif edebilir miyim steam üzerinden ?
Alıntı:
ultraslanbe´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kulup turksportal fm15´i yurt disindan alinca bir sorun yasama ihtimali varmi?
E şimdi daha önce ben sordum sorun olmaz dediniz fakat şimdi farklı bir cevap vermişsiniz.Nedir gerçek prosedür şu an beta çıktı ve ben bu oyunu alıp hemen oynamaya başlamak istiyorum.Dediğim gibi Yunanistan'dayım şu an.Lütfen bir bilgilendirme yapınız,teşekkürler:)
Mustafa abi,
Peşin ödemeyle mi alıyoruz? kutulu mu geliyor key mi geliyor?