demin spkerin dediği gibi can ın bu maçda oynamaması lazım
sivasda yedekdi zaten daha henüz pişmemişti şampiyonlar ligi için daha genç
Printable View
demin spkerin dediği gibi can ın bu maçda oynamaması lazım
sivasda yedekdi zaten daha henüz pişmemişti şampiyonlar ligi için daha genç
bende eray a katılıyorum ilk kez bir fener maçında sinirlendim hatta koltuğa bile tekme attım. bu kadar şahsiyetsiz top oynanmaz ki. rüştünün yediği 2. gol tam bir fiyasko daha dakika 5 te böyle basit bir kontratak verilirse rakibe olacağı buydu. Aziz yıldırım fener için bir çok şey yaptı ama bu sene yaptığı en unutulmazı oldu bence.. yazık oldu fenere uefada başarılar
Bu geciken transferlerin, aksiliklerin baş sorumlusu Aziz Yıldırım'dır.. Bunları en başında düşünecekti.. Yazık! O kadar umutluydum, umutluyduk ki..
yazık oldu ülke puanına katkılarını yapamadılar.Aziz yıldırım sözde 100. yılda tüm kupaları toplayacak süper fener kuracaktı daha bi icraati yok ne adam aldı ne bi şey yaptı
fenerliler kendilerinden bi futbolcuyu yuhluyolar hangisi o tam göremedim kim olduğunu ???
ümit özatı bi kısım yuhluyo bi kısım büyük kaptan diye bağarıyor
maç bitti
fenere uefada başarılar
forvet diye mahmut hanefi oynadı ya artık ne desek boş
Ümit Özat Bu takımın Kaptanıdır Baş TAcıdır!!!
Kapasitesi bu kadar onu yeterli görenlerde suç!!!
üzülüyorum..kahroluyorumm.
yazık yazık yazık...
yazık oldu fenere
Dönün geri sayfalara bakın en baştan beri bu kiev fenere en az 2 gol atar dedim. Bana objektif değilsin dediler! Objektif olmayan kimmiş bugün herkes daha iyi anladı herhalde. Keşke ben haksız çıksaydım ama görünen köy de kılavuz istemiyor. Bu arada İlker YASİN'de yine gaflarından birini yaptı! Can Sivasspor'da geçen sene değil ondan önceki sene oynadı ve yedekte kalmıyordu her maça 11de çıkıyordu adım gibi eminim. Can'a yapılan eleştrilere gelince bence biraz haksızlık ediliyor. Luciano çok mu farklı Can'dan? Veya şimdi başka bir yabancı yıldız dediğimiz ALEX neredeydi? Milletin beğenmediği Kerim yine en çok uğraşanlardan biriydi! Yalnız bu takımda tek kişiyi alkışlamak gerek. APPIAH...
Her türlü çekeriz cefayı siz sürün cefayı....;)
Uefa da muefa da hiçbi yerde basarılar dilemiyorum o aldıkları paralar bogazlarından nasıl geciyor yazıklar olsun be bu kadarmı gurursuzsunuz biz bile o pankartı gördükten sonra canımızı disimize takar oynardık sahaya bizi koysaydınız. Appiah tan baska saglam karakterli oyuncumuz yok.. Aziz Yıldırım a gelince
1- 1 ayımızı caldın
2- Bizi ümitlendirdin
3- Transfer yapamadın bizi semih e murat hacıogluna can a bıraktın
4- 30 milyon insanı kahrettin
5- Yeter artık bırak.
maçı FB li yeğenimle izledik. yediği gollerde beraber üzül dük attığı gollerde beraber sevindik. Ama bu kadar akadar ruhsuz bir futbol oynanmaz. Ne bileyim D.Kiev kontra ya çıkarken daha atak başlamadan faulle kesersin taktik faul yaparsın. Ama hiç bir icraat yoktu. hele o alex in kaçırdığı gol. Ü.Özat desek zaten hiç bir olumlu katkısı yok adma gibi 1 orta kesemedi... Ne diyeyim Fb ye UEFA da başarılar.
Tüm Fenerbahçe'li arkadaşlarıma geçmiş olsun. UEFA'da başarılar dilerim.
Uefa'da birşey yapabileceiğini zannetmiyorum fenerbahçe'den kaliteli bir yığın takım var ;)
hangi pankkart???Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
Kardeş uefa'da başarı futbolculara değil camiaya en önemlisi taraftara mal olur...Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
rüştü beceriksizin teki. ben bunu her yerde söylüyorum artık bıktım bu adamdan her hareketi hata bu adamın. ikinci goldeki. topu cıkıs ı cok hatalı. ama nerde biz bizi satıp takım degiştiren adamı geri aldık. bir de volkan gibi bi kaleci nin önünü kapatıyoruz. bu takımdan acil şekilde gönderilmesi ve ilk 11 de sahaya sürülmemesi gereken futblcular var. yazıyım bunları; serkan,deniz,servet,rüştü,semih,ümit özat hiçbiri fenerbahce gibi şampiyonlar ligi hedefi olan bu takıma yakısmayan futbolcular.fenerbahce nin bjk gibi olmasada büyük bi yenilenmeye ihtiyacı var.
Kiev'de açılan;Quote:
Originally Posted by hizlioglu
"Kürtler sizin evinizi bombalasın bizde kiev'i size cehenneme çevireceğiz" gibi bişeydi...
Fenerbahçe'ye Uefa'da Başarılar..Umarım Uefa'da Başarılı Olurlar..
Ben UEFA Kupasına gittiğimiz için mutluyum çünkü turu geçsek gruplarda en iyi 3. olabilecektik ama şimdi UEFA'da Lugano ve yeni transferin katılımı ile Kupayı bile kaldırabiliriz. Bu gün her şeyden çok STEPHAN APPİAH Şampiyonlar Ligini hak ediyordu bunun gibi 2 savaşan oyuncumuz olsa bu gün turu geçerdik ama biz Fenerbahçeliler her zaman Hep Destek Tam Destek... :)
Sana aynen katılıyorum Erkut abi. Savaşan, dimdik ayakta duran, koşan tek o vardı. Bir de Tuncay. Gerisi yalan.Quote:
Originally Posted by DeDe
Ümit Özat maçın sonlarında yuhlandı. Büyük çoğunluk top ona geldiğinde ıslıkladı. Bence de haklılar. Ümit Özat'ın kaptanlığı alınmalı ve takımdan gönderilmelidir!
Elendik, bu suç Zico'nun değil. Zico'nun elindeki kadro kısıtlı. Savunmada Can, Servet, Ümit Özat gibi isimler var. Forvette Semih, Hacıoğlu var. Zico ne yapsın? 2 gol attık, pozisyon da yakaladık, ama değerlendiremedik.
Hakem çok ama çok iyiydi. Kırmızı kartlık pozisyon yoktu, Tuncay'ın pozisyonunda doğru karar verdi, sarı kart gösterdi. Penaltı da değildi o pozisyon, topa müdahale etti orda adam. Semih'in yavaşlığından dolayı o golü atamadık.
Bu takımın beceriksizliği yetti artık!!
http://forum.turksportal.net/vb/show...=17508&page=11Quote:
Originally Posted by hizlioglu
Appiah ın yerinde olsam bu gurursuzların arasında 1 dk bile durmam.. Adam 90 dk canını disine taktı oynadı digerleride daha top kontrolünü ögrenememis
Konu Dışı Mesajlar Atmayın
arkadaslar fb nin defansına bakın kerim - umit - onder - can 1 tek onder duzgun
orta sahada tek duzgun appiah -aurelio var (alex ve tumer super ligin adamları)
Forvette zaten adam gibi adam hic yoq
bu takımla kaçınılmaz sonuc
yineliyorum..
alex alex diyenler benim ne demek istediğimi şimdi anlamışlardır sanırım..
bu takımın tek starı var o da APPİAH..
yazıklar olsun..yazıklar olsun..
olay taze zico konusuna daha sonra değineceğim..şimdi yatıyorum sabah toplantım var.yarın ölene kadar eesen kalın :)
Rüştü'nün miladı dolmuş artık. 2 tane top geldi maçta, ikisini de içeri aldı. Yer tutamıyor. İkinci golde açıyı kapatmadı, adamın oraya vuracağı besbelliydi. İlk gol zaten demorolize etti takımı, moralleri bozdu. Tam 1-1 oldu, umutlandık, 2. gol yıktı. İlk golde de ara top ve gol. İkinci golde de aynı. Defans berbat. Orta sahada adamlar topu kapınca çok hızlı hücum ediyorlar.