bi fenerli olarak bu denizliyi hem seviyorum hem de nefret ediyorum. nefret ediyorum çünkü bizi şampiyonluktan etti. seviyorum çünkü gs nin puan kaybetmesine neden oldu. SĞL(gs),allah cezanı verecek(fb) :D:D
Printable View
bi fenerli olarak bu denizliyi hem seviyorum hem de nefret ediyorum. nefret ediyorum çünkü bizi şampiyonluktan etti. seviyorum çünkü gs nin puan kaybetmesine neden oldu. SĞL(gs),allah cezanı verecek(fb) :D:D
tüm camiaya geçmiş olsun
kadroya alınmayan iki önemli oyuncunun olması
ilk yarıda kaçan penaltının altında ezilen takım
erken gelen sakatlıkla hocanın değişiklik hakkını kullanmak zorunda kalması
hocanın yanlış değişiklik yapması
ikinci yarı vasatı aşamayan oyun
gitgide kapanan ve açılamayan rakip
normaldir bu drumda alınan beraberlik
geçen sezon 2.devre 17 maçta sadece 9 puan kayıp ve bunun 3 puanı şampiyonluk yolundaki rakibimiz fbye, sonuç şampiyonluk.. ama bu sezon 5 maçta 8 puan ve daha zorlu maraton tam manasıyla başlamadı.. :S
Adnan Polat'ın açıklamalarını genelde komik ve şova yönelik buluyorum yalnız bu açıklamasının her tarafında haklı.Quote:
Originally Posted by batuhan1907
Sadece 15 puanla lider olma gibi bir şey yok artık, sahada oynamadan kağıt üzerinde kazanılmıyor maçlar.
GS'nin bu sene işi zor çünkü artık 2 adet rakibi var. BJK'yi geçmek istiyorlarsa haftaya yenilmemeliler.
kaçırdığı gollerin yorgunlukla alakası yok..resmen beceriksizlik..ayrıca yaşlandı diosun...yaşlandıysa bırakacak..o zaman oynatılmak zorunda kalmazQuote:
Originally Posted by Kralatti
her kotu sonuc sonrası Hakan gunah kecisi secilir. Ben bu adama hayret ediyorum, yıllardır bunlara gogus geriyor. En azından bu ozelligini alkıslarım.
BEN DEMİŞTİM!!!!!!!!!!analiz böyle olurQuote:
Originally Posted by anakonda52
alamadılar ama:DQuote:
Originally Posted by senderson
tahmin ettigim gibi berabere kaldık bu macla birlikde denizli ile 4 sezondur berabere kalıyoz deplasmanda
alacaklarını aldı onlar geçen sezon.. :cool:Quote:
Originally Posted by deadlausfb1907
Inamato ve Mehmet hemen ilk 11 e koymak bence çok yanlıştı.Hemde 2sini birden koyuyor.Geretsyanlış yaptı bu noktada
beyler böyle bir skor cıkacagını söylemiştim
bu beraberlikler bizi yakacak sonna bole deam edersek ... :(
Hakan mı göğüs geriyormuş...tam tersine profesyonel olamıyacak kadar duygusal bir adam...her zaman bunalımda...Quote:
Originally Posted by e_mali