necati ne goller attı..ama ben onu yine eleştirdim..85de gol olsa nolcaktıki..resmen iğrençtik kabul edin..gol olsada olmasada iğrençtik bugünQuote:
Originally Posted by büyükpivot
Printable View
necati ne goller attı..ama ben onu yine eleştirdim..85de gol olsa nolcaktıki..resmen iğrençtik kabul edin..gol olsada olmasada iğrençtik bugünQuote:
Originally Posted by büyükpivot
yazık oldu yenebilirdi galatasaray keşke son vuruşlarda biraz daha becerikli olsaydı ayrıca diğer maç da berabere bitti yense önemli bir avantajı olurdu
kötü oynayan bordeaux şu maçtan puan almamalıydı
neyse gs ye başarılar
gerets macı bitiren adamdı galatasarayın gol atması gereken yerde iki ofansif oyuncuyu cıkardı
necati allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın e mi. tek bir tane olumlu hareket yapmaz mı bir adam ya. berbat bile oynamadı. hakan her zaman ihtiyacımız olan bir adam. bu görüldü bu maçta da. şişirdiğimiz bir topu bile alamadık. inanılır gibi değil. hakem de salağın teki bana göre. maçın sonucuna tesir etmedi ama oyun da oynatmadı.
pozisyonlar BECERİKSİZLİK ten kaçtı..başka bir nedeni yokQuote:
Originally Posted by Oghuse
2 takımıda kutlarım.Hiçbiri maçı haketmedi....
bu arada sitelerde galatasaray yorumları için geziniyordum konuyla alakası yok ama şu habere bi bakın http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=156857
bırak allahını sewersen yaw..gerets napsın.adamlar top mu oynadı..hasan we iliç bişey yapmadı..süründüler..çıkarmayıpta napcaktıQuote:
Originally Posted by fenerbahce_1907
yaw abi geretsde mehmet topalı oyuna alıyo deli oldum ya adam öle bakındı maçta
bu takım necati ve sabri olduğu sürece hiç bişey beceremez koca 90 dk hiç bişe yapamadılar
alsaydı oyuna carruscayı falan gitti su ana kadar galatasarayda hiçbi katkısnı görmdiğim cihanı aldı mehmet topalı aldı macı gerets verdi benceQuote:
Originally Posted by tardelli11
nie almasın.geçen maçta en çok sawaşan adam oydu.hatta ilk 11 e alması lazımdı..ben gs de hırs görmüorum..Quote:
Originally Posted by villamania7
mehmet aslında kumaşı iyi bir adam. onu fazla yermemek lazım. dün bu adam süper ligde ilk maçına çıkmıştı, bugün şamp. liginde. henüz erken ama yine aklıma geldi bak. yahu necati bi olumlu hareket yapsan dişimi kıracam ha valla.Quote:
Originally Posted by villamania7
maçı galatasarylı beceriksiz oyuncular werdi(song hariç)mehmet topal mücadeleci bi futbolcu..öle hasan şaş we iliç gibi yürümüo sahada..Quote:
Originally Posted by fenerbahce_1907
Hakan Şükür Şu Anki Haliyle Bir Necati'nin , Bir Sabri'nin Pozisyonlarında En Azından Topu Kaleye Atardı , Ki Kafama şu Takılıyor Bu Takım Niye Böyle Pişman Oynuyor ?
----
Inamoto , Alışmadı , Uyumsuzluk var Peki Niye Böyle Bir Maçta Oynuyor , Carrusca Var Sol Ayak Dedik , Frikikci Lazım Dedik Elimize Geldi Niye Oynatılmıyor Carrusca Oynatılmıyor Hadi Peki Niye Ayhan Yok Ayhan Topu ileri Taşıyor Duvar Pasları Kısa Paslar Kurabiliyor , Topu Taşıyabiliyor ,
Sabri , Öyle Pozisyonlara Girdi Kötü Vurdu , Sabri Yerine Cihan Azda Olsa Gözümde Daha iyi Oynadı ,
Necati , Tamam Necati Hırslı Ama Hırsından Başımıza Gelmeyen Bırakmadı , Morali Bozuk Oynayamıyor Niye 90 Dk Oynuyor , Yerine Hakan Şükür'ü Bile Tercih Ederdim En Azından Eleştirdiğimiz Kaleciye Pas Atıyor Dediğimiz Şutları Çekebilirdi...
Gerets , Herşey Güzel Carrusca'yı Almıyorsan Onada Güzel ,
Peki Niye Her Zaman Değişiklikleri Geç ve Yanlış Yapıyorsun..
Bunları Düzeltmemiz Lazım..
Şuna Acıyorum Sadece Oraya Giden Yollarda Saatlerce Bekleyen Seyircilere Acıyorum Yazık...
Hakemin futbolu engelledigi görüsüne katılmıyorum cünkü 2 takımda zaten top fln oynamadı hakem ne yapsın
ben necati ye kızamıorum..bu adamın kapasitesi bu kadar.kazma nın teki.hırs yok,mücadele yok..zeka yok..ne war bu adamda anlamıorumQuote:
Originally Posted by cureshot
o değil de kondisyonu düşük ümit karanı niye tek forvet bırakıp çocuğun fiziği iyi fransız defansı arasında ezilmesine izin verdi bu gerets hiç anlamadım. hele son dakikalarda tek forvet olarak necatiyi oynatması tam bir facia yani. trajedi gibi bişi. gülsem mi ağlasam mı karar veremedim.
Şimdi Gerets ligteki gibi oynasa Avrupa'da böyle mi oynanır derlerdi.Avrupa takımı gibi oynadı bu sefer de iğrenç berbat deniyor ve denecektir.
Dünya Kupasındaki takımlar gibi oynadı Galatasaray.Ya uzaktan atacaksın ya da duran toptan onun haricinde fazla pozisyon bulamazsınız.Forvetler de sakatlıklardan dolayı formsuz sonuç bence hayal kırıklığı değil.Bordeux dediğiniz takım bir mahalle takımı değil Fransa gibi bir üst ligi 2. sırada tamamlamış bir ekip.
Kontrollü oyunu gayet iyi oynadı Galatasaray az pozisyon verdi az pozisyon buldu doğru orantıda.Galatasarayın bence şu an 2 sorunu var:
1-Forvetler formsuz.
2-İyi orta yapan oyuncu yok.
Sabri sağ bekte gayet iyi oynadı ferhat da öyleydi.İnamato henüz takıma alışmış değil çok pas hatası yaptı çünkü hep arapas atmaya çalışan bir isim.
bide taraftarlar var ilk başlarda baya destek vardı sonradan azaldı.
bu kadar zevksiz kötü bir futbol maçı sanırım şampiyonlar ligi tarihinde oynanmamıştır.her iki takımda biribirinden kötüydü.galatasaray da ofansif anlamda olumlu hareket yapan bir tek isim bile yoktu.bordeauxnun ise zaten hücümla hiç işi yoktu.
necati için ise ayrı bir parantez açmak lazım.bir futbolcunun oyunu bir anda böyle tepetaklak düşemez.geçen sezonki uçak olayından sonra necatinin iyi oynadığı tek bir maç yok.bugün ise geretsin nasıl ona 90 dakika dayandığını anlayabilmiş değilim.35 yaşına gelmiş hakan şükür necatiden kat be kat faydalı oynuyor.ha bugün takım çok iyiydi de necati yüzünden mi kazanamadık?tabiki hayır.çok kötü bir futbol hiçbir şey üretmeyen iki takım vardı sahada.ardadaki düşüştü bir hayli dikkat çekici.bir ikili mücadeleyi bile kazanamadı.şampiyonlar ligi için hazır olmadığı çok açık.
kazanılsaydı gerçekten büyük avantaj sağlayacaktık.şimdi deplasmanlarda ekstra performans sergilemek gerekiyor.ama gruptaki 4 takımında ne zaman ne yapacağı belli değil.şu an hepsi çok formsuz ama 2 hafta sonra çok daha değişik bir tablo da çıkabilir karşımıza.
bir de stattaki organizasyon bozuklukları bir sonraki maç için olumsuzluk yaratabilir.ortaya konan oyuna da bakıldığında psv maçında bu kadar seyirci tribüne gelmeyebilir.
futbol onları da uyuttu. spiker de bizi.Quote:
Originally Posted by Oghuse
geçenlerde de söledim.gs de orta yapacak adam yok..hasa,sabri,ferhat,ergün..vs...bunlar bi orta açıolar..top bizim adama gelene kadar 10tane defans oyuncusu topun düşeceği yere çoktan gelmiş oluo..böle omaz bu..bu olayı burdan biz bile görebiliosak...bu teknik adamlar görremiolarmı...anlamıs deilim
Spiker Napsın , Ertem Şener Adam Diyor Bizi Sokmaya Çalışıyor Avrupada Başarılı Olduğumuz Zamanlarda "Kafasını Kaldırdı :)" vs.. ama Futbol Çok Zevksizdi Saidou Çok Arıycaz Birde..Quote:
aynen kardeşQuote:
bide maç sonuna doğru meşale yaktı bizimkiler o da araya gitmesin diye
çok haklısın ama ardada düşüş olduğuna katılmıyorum çünkü arda fiziksel olarak zaten çok kuvvetli değil. bordeaux'nun sağ bekinin aksine. bir de faubert yani fransızların yeni göz bebeği ribery ile birlikte beke sürekli yardım edince arda ezildi doğal olarak ama bence gayet mücadeleciydi. bişiler yapmaya çalışan ender adamlardan biriydi ferhatla birlikte.Quote:
Originally Posted by dinaMYt
Zevksiz ve kalitesiz bir maçtı bence. Bu oyunla bu iki takım 3.lük için mücadele eder. Bordo'nun da hiçbir etkili özelliği yoktu. O forvet yerine daha hızlı birisi olsa belki gol bulabilirlerdi tabi bir de Song. Gerçekten GS de hakkını vererek oynayan tek kişiydi bugün bence. Beraberliğin baş sorumlusu Denizli maçından başlayarak Geretstir bence. Denizli'de ortasahayı kalabalık tutuyorsun burda sadece İnamotoya bırakıyorsun.
Bir de Hakan ne kadar sakat olsa hasta olsa 18 de olmalıydı kesinlikle. Böyle oynamaya devam ederse gruptan çıkması zor gözüküyor. 3. olabilir çünkü rakibi Bordo'da hiçbirşey yok....
Sanki hazırlık maçı izledim.Heyecan,tempo ve pozisyon açısından zayıf bir maçtı.Bu arada spikerde güzel uyuttu beni.Carrusaca ve Hakan'ın yokluğunu çok hissettik bu maçta.
Şu Anda Ergün Gürsoy Çok Hoşuma Giden Açıklama Yaptı :
"Galatasaray Transfer Yapmak, Adetin Yerini Bulması için Transfer Yaptı" Dedi
Gerçekten Doğru Adam Açık Açık Söyledi..
ardanın da en önemli eksiği bu arada bu orta olayı lafı gelmişken söyleyeyim. kaç pozisyonda adamını geçip topu rezalet ortaladı.Quote:
Originally Posted by tardelli11