valla Ntvdegİl Demİn Kayserİspor Macini İzledİm Kanal A SÜper Mac Anlatti Hem Yorumcu Falan Vardi DÜsÜn
Printable View
valla Ntvdegİl Demİn Kayserİspor Macini İzledİm Kanal A SÜper Mac Anlatti Hem Yorumcu Falan Vardi DÜsÜn
şu deivid de souza yı hiç beğenmedim nobre bile daha güzeldi
bence gayet iyi oynadı deivid ve kezman ikilisi orta sahada çok top kaptıran oldu
ZATEN ONU FENERBAHCE NİYE ALDI BÜTÜN HERKEZ BİRBİRİNE ONU SORUYORQuote:
Originally Posted by crazy_engin88
2-1 iyi bir skor değil ama Fenerbahçe fena futbol oynamadı.Açıkcası ben seyrederken keyif aldım.Özellikle Beşiktaş-CSKA Sofia maçından sonra baya iyi gitti.
daha takım birbirini tanımadı onuda göz önünde bulundurmak lazım
kötü bir maçtı.seyirciden tepki bile gelmedi maç boyu.skor da bir hayli tehlikeli.turu burada garantilemeliydi fener.danimarkadaki maç hiç kolay geçmeyecek.fenerin yenileri de hiç göz doldurmadı bu maçta.özellikle edu ve deivid bir hayli kötüydü.yenilen golde edunun hatası affedilir cinsten değil.kezman da gol atmasına rağmen etkili olamadı.
ben edu yu fazla beğenmedim luano la ikisi bi adamı tutamadılar ama takım genelde fazla kötü değildi özellikle uğur ve kerim süperdi
valla Eger Randers Takimi GÜclÜ Bİr Takim Olsa Dİcemde Fenerbahce Elenİr Dİyecem Ama Yari Profesyonel Takima Baska Ne Denİrkİ
Çok kaçırdık çok. Ama her maç bu kadar gol kaçmaz, bir de maçın sonlarına doğru taraftar da sustu, takım da durdu. Ben Deivid'i çok beğendim, her topa müdahale etti, ilerde pres yaptı gerçi top kontrolü her an topu kaptırcak gibi ama çok top kaptırmıyo. Kezman iyiydi, idare eder yani gol atması güzel. Selçuk girdi orta saha toparlanır dedik daha beter oldu, çok top kaybeden yorgun Tümer daha iyiydi bence. Kerim'i de çok beğendim ama orta yapmayı öğrenmesi lazım, biraz da fiziğini geliştirip savunmasını geliştirirse şahane bir sağ bek kazanmış oluruz...
Bu kadar kapanmasına rağmen bu kadar pozisyon buluyorsak deplasmanda bu kadar defansif oynamayacak bir Randers karşısında turu geçebiliriz. Beklediğimiz bir oyun olmadı ama ben inanıyorum zamanla daha iyi olacağız...
kesinlikle katılıyorum...Quote:
Originally Posted by Lynx lynx
birde sadece ilker yasin değil kanal d ve show tv nin tüm maç spikerleri maç spikeri olmaktan çok uzaklar...maçların çoğunu sesi kapatarak seyrediyorum...insanın sinirleri bir yere kadar tahammül ediyor...
Anderson (Porto'daki) gibi bir adamımız olsa... Hızlı oynasak farklı kazanabilirdik, fakat çok ağır oynuyoruz. Özellikle Alex ve Tümer el freni gib, alıyor dönüyor da düşünüyor. Daha hızlı kanatlardan ve göbekten saldırmalıyız.
Takım savunması diye bir şey yok bizde. Rüştü de maşallah her topu alıyor, bir tek top geldi, o da gol ! Zamanla daha iyi oluruz, Sivasspor maçı çok kritik, o maçta gol yemeden galip gelirsek işler yoluna girer.
ya maçı bırakın da bu ilker yasin bırakmayacak mı yine tamamlayamadım 90 dakikayı nedense bu adam anlatınca en geç 50 de baygınlık geçiriyorum:D allah ım kurtar yarabbim!mehmet ali birand da aynı kanalda o anlatsın daha güzel anlatır.
Ben bu macı seyretmedim, biraz maca biraz baska kanallara zap.
Kanal D'nin eziyetinden ne zaman kurtulacagiz biz?
fb diil uefa yı almak gruplardan çıksa iidir
walla yaw akıllarını başlarına almaları lazım yoksa gruplara bile kalamayabilir
Bahsettiğin Porto lu Anderson a Barça kançayı takmış o kadar iyi bir oyununun Türkiye ligine gelmesi sadece hayal gibi...Türkiye ligine ançak Alex alınabilir...Alex kötü futbolcu demiyorum çok yetenekli ama Avrupada futbol çok tempolu oynandığı için orada başarılı olamıyor...Quote:
Originally Posted by eGowiCh
Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Ama bu skoru kimse beklemiyordu. Herkes bugün fark bekliyordu. Fener'in bu maçı şanslı olarak alması beni düşündürüyor. Randers kendi filelerini havalandırmasa belki daha farklı olurdu skor.
Umarım Fener, deplasmanda bir facia yaşamaz. Rahat bir şekilde gruplara kalırlar.
inşallah gecen sene galatasarayın başına gelenler bu yıl fenerin başına gelmez...
valla fener hiç umut vermedi adamlar orda kazayla 1 gol bulurlarsa yine bu sefer çıkmayabilir
cok haklısın adamlar buraya fark yemöe korkusu ile geldiQuote:
Originally Posted by hurmet
eski hamam eski tas fenerbahçe
napıyo bu fener ya bi anlam veremedim hee...attığımız gol de tesadüfendi zaten.kezmanı da anlamıyorum bi türlü ayakta duramıyo adam ya.umarım deplasmanda bi facia yaşanmaz...
Ben aksini düşünüyorum.Çok rahat kazanırız.Quote:
Originally Posted by comandante
Dünkü maçta bizim takım çok ama çok rahat bi futbol oynadı.Ondan ki Ceza sahası önüne kadar yürüyerek geldi.İşte sorun burda ortaya çıkıyor topu forvete aktaramama.Alex ve tümer dışında top genelde o bölgede tuncaydaydı ve tuncay pozisyonları kendi değerlendirme çabasına girdi.Tüm sorun burda.YOksa fener bu takımı dünde ezdi diğer maçta da ezecek.
Alex adamları yürüyerek geçiyor keza KErim öyle.Yani bi kaza gölü yesek bile rahat kurtarırız
kardes bu macıdacok rahat kazanır ddik gördük demekki futbol sahada oynanıyormusQuote:
Originally Posted by EreN
Ama maçı gerçekten çok rahat kazandı.Bir Futbolcu gözüyle diyebiliyorum bunu.SAdece bu skora yansımadı.Quote:
Originally Posted by anakonda52
Ha bide Tribünlere sinir oldum.Protesto amaçlı bile olsa susmaları gerekird.Protestoyu bile tezahüratla halledebilirlerdi.
abi herkes bu adamı konuşuo.canlı olarak izlemedim ama portoda 17 yaşında ve özellikleri süper fm de..kim bu adam.uefanın resmi sitesinde yazıyo U-17 'de dünya genç şampiyonasının en iyi oyuncusu seçilmiş ve altın top ödülünü almış gençlerde..geleceğin ronaldinhosu diyolarmış.bi arkadaş dedi csk maçında süper oynamış...Quote:
Originally Posted by eGowiCh
valla ben o adamı şu bizim Nuri Şahinli , Caner Erkinli, milli takıma karşı izlemiştim yani u-19 oluyor galiba :) o zaman hayran kalmıştım nitekim porto hemen kapmış muhteşem bir yeteneğe sahip bizi de yıkmıştı o gün
katil olacaktım ya dün nerdeyse sinirden televizyonu dışarı atıyordum, ne iğrenç bir futboldu ya o!!!
Anderson gibi bir oyuncu alabilirdik. Anderson'u alalım, demiyorum. Anderson gibi bir yetenek alınabilir. Brezilya'da 18-19 yaşlarında süper yetenekli oyuncular var, Cruzeiro, Sao Paulo gibi takımlarda. Wagner Love şu an CSKA Moskova takımında, Anderson Porto'da, Sobis Betis'te... İşi bilen iyi takımlar alıyor, geleceği yönelik transfer yapıyor. Bizim yönetim, 27 yaşındaki Deivid'i alarak uzun vadeli transfer yaptıklarını sanıyorlar.
Mesela forvet ve sol bek eksiğimiz vardı. Neden sol beke Gustavo Nery, forvete Nilmar alınmadı? İki Corinthianslı yıldız futbolcu. Nilmar genç, Nery de Alex ile yaşıt. Kerlon var, FM'den iyi tanıdığımız, o da 18 yaşında ve çok yetenekli. Biz Brezilya'nın 2. sınıf adamlarını getiriyoruz, Avrupa kulüpleri en iyilerini getiriyor; sonra yöneticiler çıkıyor "Dünya kulübüyüz, süper transferler yaptık" diyor.
28 Eylül'deki rövanş maçında Randers'a elenirsek, Zico'nun görevine son verilir gibime geliyor. Sivasspor maçı da Zico için kritik, gene kötü futbol ve alınacak kötü bir sonuçta Zico gönderilebilir. Zico yerine de kim gelir, bence Ersun Yanal gelmeli. Yabancı olarak ise şu an boşta olan Lippi gelmeli. Brezilyalı hoca kesinlikle gelmemelidir.
Görüyoruz ki, Daum Zico'dan kat kat daha iyi bir hoca. Ben eminim ki, Daum bu kadroyla FB'yi UEFA şampiyonu yapardı. Daum, savunma yaptırmayı çok iyi biliyordu, geçen sene elinde kötü savunmacılar vardı. Bu sene iyi savunmacılar var, iyi hücumcular var; dolayısıyla Daum çok başarılı olurdu. Fenerbahçe'ye duran top avantajını Daum sağlamıştır zaten. Fenerbahçe yenikken de yenerken de rakibi boğuyordu, fakat şimdi görüyoruz ki, Zico ofansif bir anlayışa sahip olmasına rağmen rakibi boğamıyor. Gelen gideni aratır derler, Daum'u arıyoruz.