Selman abi,peki hangi programlar yayınlanacak paftaki maçları canlı yayınlama olucakmı neler olucak?
Printable View
Selman abi,peki hangi programlar yayınlanacak paftaki maçları canlı yayınlama olucakmı neler olucak?
demirhan abi hayirli olsun,galatasaray tv gibi türkiyenin en büyük spor kanalinda seni görmek ne güzel olur :)
su programlarin tekrarini durmadan yayinlamasalar cok süper olacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GS TV'ye dekoder geliyor
Doğan Yayın Holding bünyesinde, geçtiğimiz günlerde test yayınına başlanan ve 22 Ocak’ta resmen faaliyete geçecek olan Galatasaray TV’ye müthiş ilgi...
Şu sıralar uydudan yayın yapan kanalı merakla izleyen taraftarların, özellikle akşam saatlerinde ekrana getirilen nostalji maçlardan sonra, kanalı telefon ve faks yağmuruna tutup, tekrarını istediği öğrenildi. Gelişmelerden büyük mutluluk duyan Canaydın, yeni girişimler için kolları sıvadı bile.
Dekoder geliyor
Galatasaray Başkanı, GS TV’nin kablodan da izlenebilmesi için, Başkent yolunu tuttu. Canaydın, Ankara’da yetkililerle temasa geçip, işi bir an önce bitirmeyi hedefliyor. Kanalın kabloda gösterime girmesiyle birlikte, taraftarların ilgisinin katlanarak artması bekleniyor. Kablo temaslarının yanı sıra, Doğan Platformu adı altında piyasaya süreceği özel dekoderler vasıtasıyla da Galatasaray TV’nin izlenebileceği, böylece daha kapsamlı hizmet sağlanabileceği kaydedildi.
18.01.2007
Kaynak : Fanatik
Arkadaşlar henüz test yayını siz de biliyorsunuzdur. Programlar henüz proje aşamasında. Ben herşey netleşince Turksportal müdavimlerini haberdar edeceğim...
Hayırlı Olsun Selman abıcım.
hayırlı olsun galatasaraya
Selman abi guzel futbol programlari mesela bjk forum gibi programlar olursa sevinirim
selman hayırlı olsun çok sevindim ya :) bizden birinin orada olması ne kadar güzel ben şahsen paf maçlarını izlemek isterim kanalımda bunuda dikkate alırsınız artık :)
walla benim tek isteğim kanaldan objektif olsun galatasaray-f.b ye yenilirse belgesel yayınlamsınlar veya rakipleri şampiyon olduğu zaman uzun uzun reklamlara girmesinler .... ;) en önemliside ö.canaydın ın değil galatasaraylıların kanalı olsun istiyorum ... ö.canaydın zaten taraftarlarla takımın bağını olabildiğince kopardı umarım galatasaray t.v bu bağı tekrar kurar ve sıkı bir düğüm atarkı bir daha kopmasın diye :)
Digiturk le anlaşma oldu mu 1 hafta oldu bir gelişme var mı?
Gerçekten tebrik ederim yani bu yönetimin başarabileceği bişey gibi görünmüyordu ama helal olsun...
şu kanal kabloya gelmedi ya canım çok sıkıldı illa doğan bize kendi uydu programını satacak allahtan çok pahalı değil
Kanal cok güzel gercekten,unutulmaz maclar bölümü tüylerimi diken diken ediyor.Pazartesi gübü bence en iyi spor programi olan GÜNDEM var.Aziz Üstel,Ahmet Cakir ve Kadir Cetincali gibi usta yorumcular var.Bu pazartesi basladi begenerek izledim,programin sonlarina dogru Galatasaraylilara cok güzel sözler söylediler,ögütler verdiler...
Hergün 20:45 Haberler
severek izliyoruz :)
son gelişmeler ne oldu digiturk te olucak mı anlaşamadılar mı bilen varmı?
Şu konuyu biraz canlandıralım :)
Lincoln ve Baros Bu Akşam Galatasaray TV'de
Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Cassio Lincoln ile ilk yarının gol kralı Milan Baros
Galatasaray TV’nin bu gece canlı yayın konuğu olacak. Galatasaray’ın Antalya kampından canlı olarak yayınlanacak programda sarı-kırmızılı takımın iki futbolcusu, tüm merak edilen soruları yanıtlayacak.
Lincoln ve Baros’un katılacağı program bu gece saat 21.00’den itibaren Antalya Concorde Otel’den canlı olarak GS TV ekranlarında...
---------------------------------------------------------------------------------------------
Bu arada 2. yarıda lig maçları özet görüntülerini almak için Lig TV ile görüşmeler sürüyormuş...
Turnuva var izleyemem üzgünüm :n:
Tekrarını izlersin. Sürekli verirler bence :)
Yapılan hazırlık maçlarının tekrarı ise gece 00:00 dan sonra GS TV de
diğer maç ne zaman 3.lük?
:) oynandı bugün 4-1 yendik.
Maç rahat 8-1 9-1 olurdu dalgaya verdiler maçı :) Ayhan süper bir gol attı. Önce şık bir çalım sonra 0 a indi kalecini beşliğinden attı :) Birde frikikten attık.
Arda istese garanti atıcağı golü artislik atmaya çalıştı az farkla kaçırdı sonra pis pis güldü :D
www.galatasaray.org den gollere bakabilirsin
Goller: 10' Sabri, 15' Arda, 40' Mesut, 81' Ayhan, 83' Ferdi
5 gol de türklerden :)
Ben yarın diye biliyordum :D neyse izleyeylim golleri :)
Bende öyle biliyordum. Kanalları geziyordum bi baktım 2-1 öndeyiz :)
Goller daha koyulmamış siteye. Ama yarın kesin konulur.