yoo benim bi merakım yok sadece çoook çoooook istekli gördüm onları özelliklede 55 numaralı olanı.. :)Quote:
Originally Posted by #10 Osmanozc
Printable View
yoo benim bi merakım yok sadece çoook çoooook istekli gördüm onları özelliklede 55 numaralı olanı.. :)Quote:
ben hakanın yerinde olsam o adamdan yırttığı formanın parasını isterdim hehe=)Quote:
Originally Posted by nart_susruko
Stepanov kaç kere çekti.Ama düzgün bir hakem penaltı verir.Quote:
dün santramıydı işte hangi probramda tam hatırlamıyorum stepanovun çekmesiyle ilgili bi yorum yapıldı keske bizim defanslarımızda rakibe bu kadar yakın markaj yapabilse bu kadar yakın olabilse bence kesinlikle dogru maşallah milli takımdaki defanslarımız rakibi 1-2 metreden takip ediyor ben sezon başında chelseanın neden stepanovla ilgilendigini bikez daha anladım...
Sanırım mesele yakın markaj yapabilme değil, pozisyonun penaldtı olması..
Ü.Karan ve H.Şükür'ün pozisyonları penaltı değil bana göre.Ahmet Çakar da öyle yorumlardı ve ardında da Ersin Düzen keşke bizim defanslarımızda bu kadar istekli olsa falan filan dedi.Quote:
Originally Posted by meddah
Ümit Karan'da bencede penaltı yoktu, Hakan Şükür'ün pozisyonları için ahmet çakar 2. pozisyona ceza sahasının hemen dışında olana faul dedi, hatta kendini aştı pozisyonlar için değilde programın hemen başında GeretS ile alakalı boş konuşup durdu..
ayrıca keşke bizim defanslarımızda böyle olsa derken formaya sülük gibi yapışsın, çekip dursun demediler rakibin pozisyonunu bi şekilde bozsun dediler.. ;;)
Bende zaten sülük gibi yapışsınlar dediler kalıbını kullanmadım eğer bana diyorsan.Quote:
yok sana demedim, onlarda öyle demedi zaten yani programdakiler ama 55 numaranın yaptığı oydu ben ondan bahsettim..Quote:
bana göre pozisyonlardan sadece 1 i penaltıydı diğerlerinde bişi yoktu
bence pozisyonlardan 2 tane penaltı vardı stepanov da cift sarıdan kırmızı vardı
Oldu olacak Trabzon'a da 1 maç seyircisiz oynama.. Alıştılar zaten..
İşin geyiği bir tarafa, formadan çekmeler arkdan müdahale kapsamında olduğu zaman sarı kart gerektirirse daha makul olur. Öyle her formayı tutana sarı kart, ooohooo..
yok canım tsnin başını niye yakıyoruz verelim 55 numaraya 1 Galatasaray forması olsun bitsin, evde sarılsın formaya orasını burasını çekip dursun gerçi öylede fantazik olmaz Galatasaraylı futbolcunun üzerindeyken formaya asılacaksınki daha cazip olsun.. :D:D
Güzel espri.Quote: