geçmiş olsun
Printable View
geçmiş olsun
bu yönetim,gerets ve ruhsuz futbolcular komple değişmelidir mondi harika bir gol yedi. bu taraftara laf söyleyenin anlını karışlarım oraya gidip takıma destek verip bu kadar rezil futbol oynanıyorsa o taraftar protesto etme hakkına sahiptir
Doğru skandaldır. Ortada bir skandal varsa o da bizim o allahın dağında maç oynamamızdır. Taraftardan destek bekliyoruz ama orada insanların ne halde olduğunu biz bilmiyoruz. Orada ki atmosferi kimse düşünemez. Televizyon önünden destek verin demesi kolay ama o taraftarın onca yolu Galatasaray için çekip, güzel futbol izlemek için çekip geldiği sahada yenilince bunların olması çok doğaldır.
Maçın en kötü adamını ise Mondragon en iyi adamını ise BU BÜYÜK TARAFTAR seçiyorum..
gerets sıkıyorsun artık hadi tamam yoktan şampiyon ettin ama yeter artık bu rezilliği nasılk seyretmemizi bekliyolar...
Protesto edilecek maç bu değildir burak taraftar haksız değil haklı ama birazda bilinçli olmak lazımQuote:
Originally Posted by hurmet
farzı misal ben taaa izmirden bordo maçına gittim ve o futbolu izleyince çıldırdım ekran başından konuşması kolay eraya aynen katılıyorum
Proteste etmek sahaya 3 kişinin girip deli-divane gibi dolaşması demek değildir.Gerets ve Yönetim İstifa!!! demek gayet doğal bir tepkidir.Onun dışındakiler ise SKANDAL'a girer.Quote:
macın sonu yakısmadı
defooollllllll git mondi tek suçlu mondi iyi gidien takımı kötüye çevirdi böyle takım olmaz olsun yeter artık ordaki taraftara yazık
bu ne ya ne güzel değişikler cihan necati hakanşükür ne güzel kelimeler anlamsız kalıyo anlatamıyorum ya nasıl bir şeydir ya bu ne ya
Hani bir laf vardır bildin mi?Quote:
Originally Posted by JoseMourinho-FB
- Kendini bilmez bir kaç taraftar..
bu patlama maçı oldu kaç maçtır galipken maç veriyoruz insanları allahın dağına yolluyoruz trafikte hapsediyoruz ve bu sonuç çıkıyor bence sonuna kadar haklılar inş liverpool maçı seyircisiz oynanır yazık bu taraftara bari gitmemiş olurlarQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
umarım gerets ve yönetim tez vakitte gider
Ne geretsi ne yönetimi.Ne yapsın gerets kaleye mi geçsin?Kaderde böyleymiş o kadar iyi oynadı takım talihsiz bir gol yedik herşey tersine döndü.İnadına gerets diyorum taraftarları kınıyorum kaleye girdiler iyi halt ettiler maçın sonunu yediler resmen psv'nin ekmeğine bal sürdü adamlar.
Soruyorum.Gerets istifa diyenlere Mondragon o golü yemeseydi maç da önceki 60 dakika gibi oynanıp bitseydi ve salağın biri sahaya girseydi o zaman BÜYÜK TARAFTAR ya da GERETS İSTİFA diyecek miydiniz?
herkesin sabrı vardır, zamanı gelince patlar.
buyrun, yönetimi ve geretsi istifaya davet ediyorum. başta adnan polat olmak üzere..
Ya Ne kadar Mükemmelsiniz ?
Mondragon Her Maçta Göklere Çıkıyor ,
Bir Maçtan Dolayı Bir Yediği Golden Dolayı Şimdi Eziliyor
Peki Gerets Bilmem Kaç Maçtır Yaptığı Muhteşem Takımla Muhteşem Maçlar Çıkartıyor Buna Ne Diyecez?
mondi muhteşem maç çıkarır hatada yapar ama bu hata ne be kardeşim beni koysan ben yemem o golü... bu takımın-yönetimin hatta komple Galatasarayın değişmesi lazım
Bu maçın analizini yapmaya gerek yok.İlk yarı mükemmel bir GS takımı vardı.Yerden oynayan baskı yapan ara-pas orta organizasyonları geliştiren rakibine alan daraltan rakibine 42.dakikaya kadar tek şut bile vurdurmayan GS vardı.İkinci yarıda gol yiyene kadar sanki 2.gol gelecekmiş gibi oynayan akıllı oynayan GS vardı.Ama gol bütün planları bozdu.Neden bozuyor anlamıyorum.PSV gol yedi,2 gol attı.GS'de yedi o da atabilirdi.İşte Türk Futbolu golü atınca ilk heves olarak mükemmel oynuyorsun.Gol yiyince dağılıyorsun.Sonrada zaten herşey arka arkaya gelerek GS maçı ve BÜYÜK BİR ÖLÇÜDE Kİ BANA GÖRE KESİN Şampiyonlar Ligi şansını kaybetti.GS taraftarlarına geçmiş olsun.Gerets'in bu maçtan sonra herhalde hoca olmadığı anlaşılmıştır.İliç ve Ümit Karan'ın çıkarılıp yerine Hakan Şükür ve Cihan'ın alınması hangi mantığa dayanıyorsa biri çıkıp bana anlatsın.Gerets'in futboldan anlamadığı belliydi ve GS'ye Şampiyonlar Ligi hüznüde tattırdı.İşte Gerets'in 2.goldeki defans anlayışı bu kadardır.Bu golü amatör takımlar bile yemez.Dışardan yabancı birini getirsen "Bu Avrupa Fatihi GS mi...?" der.Aslında çok şey konuşmaya gerek yok.Ama sahaya girenler adına çok şey konuşmaya gerek var.Bir düşünün bakalım.Eurosport'ta bu maç yayınlandığı zaman tüm Dünya bunu izlerse Türkiye'nin prestijinin ne olacağını.Böyle davranışlar ancak Togo,Brunei Krallıkları gibi ülkelerde olur.DİKKAT!!!
TRANSFER ADINA TAM BİR REZALET YAŞATAN YÖNETİM,
sabri'ye bir maç boyu tahammül eden(ısrarla kale arkasına yaptığı ortalara rağmen) gerets,
ve rezilce bir gol yiyerek maçın gidişatını tamamen değiştiren mondragon,
bu takımın ve bu ülkenin önüne barikat kurmayın defolun gidin.LÜTFEN!!!
Bir BJK'li olarak bu saydığım insanları kınıyorum.
sem ne diyon ya:mad: :mad: kaybol git başka yerde mesaj yazQuote:
Bu dediğin laf doğrudur ki ben bu giren insanların gerçek GS'li olduğuna falan inanmıyorum.Kimse çıkıp bunları korumasın...Quote:
Originally Posted by ermoon
yazık oldu yenceği maçı yenildi bazıları kızabilir ama ben tahmin ediyodum çünkü ilk yarı gs sanki son 10 dk gibi oynadı sürekli tempo golü buldu ama yetmeyeceği belli idi 1-1 den sonra 2 forvet hakan-necati nie onu anlamadım sanki yeniliyo bırak biraz tempo düşsün nasıl olsa 1-1 tempo mecburen düşcek
İnsan gibi yorum yazacak arkadaşlar buraya yazsın
utanıyorum.takımın oynadığı futboldan teknik adamın kararlarından yönetimin beceriksizliğinden.ne dir bu yaaa.10 dak. mücadele et sonra oyunu bırak.sanki 5-0 öne geçmişsin salıyorsun oyunu.ne mücadele ne de ruh var bu takımda.gerets in saçma oyuncu seçimi bu skor u doğurdu diye düşünüyorum.
Kelimesi kelimesine katılıyorum.Quote:
fenerli arkadaşlar tahrik içeren msj yazmayın lütfen yarında sizin maçınız var
mücadele dolu heyecanlı bir maçtı.Fatih ve Geretsin B planı ters tepti.Olacak bunlar futbolda var...
Galatasaray'ın PSV Eindhoven ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçını izlemek için Olimpiyat Stadı'na gelen bir kişi, geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.
Edinilen bilgiye göre, olay saat 22.00 sıralarında Olimpiyat Stadı otoparkında meydana geldi. Damadı ve iki arkadaşı ile birlikte maçı izlemek için stada gelen Mustafa Sami Aştı (51) otomobilden indiği sırada kalp krizi geçirdi. Damadı ve arkadaşları tarafından ilk müdahalesi yapılan Aştı için olay yerine ambulans çağrıldı. Olay yerine gelen ambulans, Aştı'nın durumunun kritik olması nedeniyle müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansın içine alınan Aştı, burda yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Aştı'nın Fenerbahçe taraftarı olduğu ve arkadaşlarını maçı izlemek için kendisinin getirdiği öğrenildi. Aştı'nın cesedi Bakırköy Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.
Biliyoruz bi kaç dengesiz çıkıp bizim topiktete böyle mesajlar atacak.Yöneticiler gerekeni yapar için rahat olsunQuote:
Originally Posted by avniaker
Yemessin , Heycandan Sahanın Ortasından Geçemessin :)Quote:
Takım 1.Yarı Muhteşemdi fakat niye 2.Yarı Yoktu ?
Takımın Başarısızlığı En Başta Yönetimde ;
Yönetimde Görmediğimiz , içte Bir Karışıklık var , Yapılan Transferlerin Bile Adı Transfer Olsun Diye yapıldığını Söyledi Yönetim En başta Yönetim Değişmeli
2.Gerets Yaptığı Muhteşem Kadro ile Gene Çoştu ,
Sabri Kaç Maçtır Görüyoruz adam Tek Başına Sağ'da NapabileceK ?
Hasan Şaş'ı Nasıl Kadroya Almıyorsun ? Sabri Hasan'ın Arkadasında Olsaydı daha Farklı Olurdu ?
Sonra gene Gerets Yaptığı Oyuncu Değişiklikleri ile Sahadaydı ,
Ayhan Hata Yapıyor Görüyor fakat Oyunu Kuran Ilic'i oyundan alıyor ,
tamam Sabri'nin Alternatifi Yoktu Bu Maçta ama ,
Daha Sonra Arda Turan Son 2 Maçtır Ciddi Ciddi Düşme Yaşıyor (Bu Maçın 1.Yarısı Hariç)
Ümit Karan 1.Yarıda Mükemmel Oynarken Yanına Adam Alacağına Niye Kaç Maçtır Oynamayan Adamla Değiştiriyorsun Necati'yi Alıyorsun ?
Maça Hareket Lazım Senin o Muhteşem Vazgeçilmez Adamını Alıyorsun Cihan'ı onada Helal..
Maçta Beğendiğim isimler Ilic ve Ümit Karan ..
Açık Yüreklikle Söylüyorum Galatasaray'ın UEFA'ya Gitmesini Bile İstemiyorum..