sizce semih mi cangele mi?
Printable View
sizce semih mi cangele mi?
gerçektende carrusca mütiş her sene asist kıralı oluyo açık ara.ama çok sakatlanıyo
hugo viana mı matias fernandez mi?????
umit karan.higuain.necati(2 mac 3 gol) hangilerini oynatiyim
Carrusca benim oyunda Türk Milli takımına alındı Türk olduktan sonra Avrupa Şampiyonası finallerinde en iyi sol açık seçildi sanırım Carrusca daha iyi, Delgado ise oyundada aynı gerçekteki gibi fos çıkmış
ümit karan daha iii
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
celsinho mu agüero mu
agüero bence...
walla celsinhoyu denemedimde agüero tam anlamıyla akıyo carlos vela yada agüero arasında kaldım bende acaba hangisi daha iyi ;)
bn aldım fenerbahçeye.. fena diil ya.. appiyi sattıktan sonra boşluk olmuştu onu doldurdum yani..
fenerde oynuo ama büyük takımda oynarmı bilemem..
peki bişi sorcam...
bn arsenale appiah ve tuncay ı aldım..
1-tuncay mı van persie mi kanatta..
2-appiah mı gilberto mu?
teşekkürler..
Kariyer olarak tabiki hakan şükür... vefasızlık etmeyelim ama şu an Ümit karan...
2007 için Beşiktaş analizi yapan var mı? Delgado, ricardinho falan nasıl? Yerli oyuncuların özellikleri gerçeğe ne kadar yakın?
kanatta van persie appiah kalsın ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
delgado ve ricardinho iyi ben beşiktaşla oynamadım ama karşılaştığım zaman görüyorum ..
cesar delgado tabikide. ama onunda iyisi rodrigo palacio ayni tarz oyuncular
bi soruda benden AMC mevkiine Leon Osman mı yoksa James McFadden mi kararsız kaldım bir maç onu bir maç öbürünü oyantıyorum bu seferde istikrarsızlık oluyor. hiç sevmediğim bir olay bu istikrarsızlık
Umit Karannnnn
Arkadaslar sizce rooney'mi aguero'mu ?????
Sergio Aguero
Ricardo Quaresma mı Aaron Lennon mu ?
hleb mi walcot mu_??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ortada gilberto kanatta tuncay ztn persie kanat ozelligi yok
Theo Walcott
Cem sultan - Aguero ?
Theo walcott - Celsinho ?
Freddy Adu - Downing ?
Buarada bu Cem Sultan oyunda fenomen oldugunu biliyomu acaba?..