bu saydigin ozellikte kulup bulmak neredeyse imkansiz ama bu solediin ozelliklerin birkac tanesine uygun sporting lizbon geliyor
Printable View
bu saydigin ozellikte kulup bulmak neredeyse imkansiz ama bu solediin ozelliklerin birkac tanesine uygun sporting lizbon geliyor
Saturn olcam sanirim UEFA katiliyor
arkadaslar tek tercıhj hollanda lıgınde NEC NIJMEGEN ADAMLAR ILK SENELERINDE SAMPION OLDULAR IKINCI SENELERINDE DE UEFA DA CEYREK FINAL HEM DE AZ TRANSFERLE BENCE IYI SECIM
Bİr De Sey Var West Ham United Tevez Cok Iyi Golcu Tercih Dogru Olur
arkadaslar 2 sezon sora bi oyundan sıkılıyorum hemen ya
soyle benı sıkmayacak oyuncuları ii olan cok atraksiyonlu ligi zevkli hangi takimi onerirsiniz. takımı alayım bastan yaratayım ıstıyorum. kafamda su anda deisiklik olsun die arjantin ligi gecıyor ama bılmıyorumkı yaa... fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim..
werder bremen tavsiye ederim...
bırden kafama estı ve kopenhag ı sectım :D bakalım ıns guzel bı karıyer olur :D
antherlect veya ajax
Bence oyunda alinabilecek en iyi takımlar alt lig takımlarıdır. Takımın seninle yükselmesi insana gurur verir. Bazen en üst lige çıkman 4-5 yıl sürsede 3. lig takımlarını tercih ederim. Benim hedefim Şampiyonlar liginde şampiyonluk ve bunun için tahmini en iyi süre 2013. :D
Alt lig takımını alınca oyunun süper gençlerini almakta hayal oluyor ama kendi yeteneklerini bulup onları yıldız yapma şansın daha fazla oluyor.
Takım tercihim İspanyada Rayo, İngiltere Millwall ikiside başkent takımı ve ilerde büyük takım olma potansiyelleri yüksek.
ben kesinlikle inter diorum
Hereford......
İngiltere:Tot'ham,Man. Utd.,West Ham ve Chelsea
İtalya:Palermo,Roma,İnter
İspanya:Atletico,Barcelona,Valencia,Betis
Almanya:Bayern Münih,Dortmund
Fransa:Lyon,Lens,Lille,Rennes
Türkiye:GALATASARAY,ÇAYKUR RİZESPOR
Hollanda:Ajax
Bunu mutlaka yapmalısınız;İngiltere'nin tüm liglerini seç en düşük liginden istediğini al.
Sakaryaspor;)
Oyna Türkiye ligi'nin Zevkine varacaksın.
Psv,barcelona,valencia,lyon,ajax,tottenham,newcast le,at.madrid,roma
psv i cidden çok kuvvetli yapmışlar ilk senende ş.ligini aldı
walla herkez guclu takım onermiş ben guclu takımlarla oynamayı sevmıorum...ve onerecegim takımlar NOTTİNGHAM FOREST BOLTON WANDERERS
villareal cok eglenceli oluor maclarda yerinizde duramayacaksiniz hele forlan sayesinde
stoke city
Köln
Nottingham Forest
Strasbourg
St.Etienne
Livorno
Ben bu takımlarla oynamaktan zevk alıyorum
Bencede Totenham
Bence WERDER en iyisi:s_werder:
brezilya ligi ve corintihas diyorum zevkli hemde çok
Lyon ve Galatasaray ... Lyonda Fredin yanına Kloseyi ve sağ kanada Celsinhoyu alınca, Oyunun keyfine doyum olmuo ... :)