ayrıca da hem beşiktaş hem fener bence 10ar kişi oynadı...fauller hariç tümer yoktu...hakemi kandırmak için atlamaları dışında da delgado yoktu...maçın en iyisi bence ibrahim toramandı.
Printable View
ayrıca da hem beşiktaş hem fener bence 10ar kişi oynadı...fauller hariç tümer yoktu...hakemi kandırmak için atlamaları dışında da delgado yoktu...maçın en iyisi bence ibrahim toramandı.
evet alex cezali trabzon macinda,ümit de belki trabzon macinda oynayamayacak.ziya doganda derbi maclarda takimini müthis motive ediyor.hem fenerbahcenin persembe günü palermo ile maci var ve bu mac fenerin ölüm kalim maci.trabzona gidicekler bide o yorgunlukla.bence haftaya tabzon-fb maci ya berabere yada trabzon alir.
yaa ricardinho nası kaçırdı ya :(:(:(:(:(
iste bu berabere bitcek dedim berabere bitti sevinen yine biziz galatasaray iyisallah ilk yariyi lider bitircek aslan besiktas
abi eminim ki bunu nobre alexe yapsaydı böyle konuşmazdın...seti yavaşı mı var abi krampon ya bu altı çivi...çelik...omzuna girdi adamın ya.sinirlendirmek için yapacaksan çek it cimcikle ısır pandik at ama bu bende tehlikeli...ve kartlıktı...ayrıca hakem gerçekten rezaletti...
Abi tum medya tum taraftar Zico teknik direktor degil efsane futbolcu dedi Fenerbahceyi kaldiramaz dedi ama Aziz Baskan yine kendi bildigine gitti. Aziz Baskan taraftara kulak vermeli biraz cunku o o koltukta rahatca oturuyorsa bizim sayemizde aldigimiz formalar sayesinde.
Dostça bir karşılaşma oldu. :) Beşiktaş'ımın yenmesini çook istiyordum fakat olmadı. Fenerliler; ''yeneceğiz sizi görürsünüz'', ''şeytanın bacağı kırılacak'' vs. dedikleri maçtan yine galip gelemedi. Bu duruma ise daha çok sevindim. =)
rapor ve yorum
Sessiz derbi: 0-0
Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda oynanan derbi maçta Fenerbahçe ile Beşiktaş 0-0 berabere kaldı.
Oldukça çekişmeli geçen mücadelede her iki takım da pozisyonlar bulmasına rağmen bunları gole çevirmeyi başaramadı...
MAÇTAN DAKİKALAR
10. dakikada sol kanattan Alex'in kullandığı köşe atışında ceza sahasında Ümit Özat'ın kafasından seken topu arka direkte Deivid kafayla ağlara gönderdi, ancak karşılaşmanın hakemi, ofsayt gerekçesiyle golü geçerli saymadı.
17. dakikada Kleberson'un pasında ceza sahasında topla buluşan İbrahim Akın, Önder'le girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi, oyunu devam ettirdi.
20. dakikada Kleberson'un uzak mesafeden sert vuruşunda kaleci Volkan, topu güçlükle önledi. Dönen topa ceza sahası sol çaprazından Nobre vurdu. Araya giren Lugano, tehlikeyi uzaklaştırdı.
23. dakikada ceza sahası dışından Delgado'nun sert vuruşunda top, üstten auta çıktı. Aynı dakika içinde Tuncay'ın ara pasında ceza sahasında Alex'in bekletmeden vuruşunda top, az farkla yandan auta çıktı.
26. dakikada Önder'in ara pasında ceza sahasında topla buluşan Deivid'in sağ çaprazdan vuruşunda Gökhan Zan'a çarpan top, kornere çıktı.
31. dakikada Appiah'ın ara pasında topla ceza sahasına giren Önder'in sağ çaprazdan şutunda top, yandan auta çıktı.
66. dakikada Uğur Boral'ın pasında ceza sahası dışından Tuncay, topa sert vurdu. Kaleci Runje, meşin yuvarlağı kornere çeldi.
74. dakikada ceza sahası sol çaprazı önünden İbrahim Akın'ın vuruşunda top, üstten auta çıktı.
76. dakikada sol kanattan Tuncay'ın ceza sahasına ortasında Ale, müsait durumda kafayı vuramadı. Kaleci Runje, topu kontrol etti.
79. dakikada ceza sahası sol köşesinden İbrahim Üzülmez'in ortasında arka bölümde boşta kalan Ricardinho'nun bekletmeden vuruşunda kaleci Volkan, mutlak bir golü önledi.
84. dakikada ceza sahası sol çaprazı önünden İbrahim Üzülmez'in ortasında Fenerbahçe defansının hatasında top, Nobre'nin önünde kaldı. Nobre'nin vuruşunda meşin yuvarlak, Lugano'dan döndü.
STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Vedat Yüksel , Bahattin Duran , Alper Ulusoy
FENERBAHÇE: Volkan , Önder , Lugano , Edu , Ümit Özat (Uğur Boral dk. 56 ), Deniz , Appiah , Tümer (Aurelio dk. 86 ), Tuncay , Alex , Deivid (Kezman dk. 72 )
YEDEKLER: Serdar Kulbilge, Mehmet Yozgatlı, Can, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Zico
BEŞİKTAŞ: Runje , İbrahim Toraman , Koray , Gökhan Zan , İbrahim Üzülmez , Burak , Kleberson , Serdar Kurtuluş , Delgado (Ricardinho dk. 71 ), İbrahim Akın , Nobre
YEDEKLER: Murat Şahin, Gökhan Güleç, Baki, Fahri, Mustafa Doğan, Ali Tandoğan
TEKNİK DİREKTÖR: Jean Tigana
SARI KARTLAR: Tümer, Appiah, Önder, Ale (Fenerbahçe), Nobre, İbrahim Üzülmez (Beşiktaş)
süperspor
Bir Derbide Böyle Son Buldu Ne kadar Hakeme Maç 2 Beden Büyük Gelsede ;)
zicoda cok taktiksel hata yapti
bence 2 forvete donmeliydi yada yozgatliyi almaliydi sag tarafa
bu skorda kartalımın şu durumu için fena sayılmaz.maçı henüz izlemedim ama ben yeniliriz diye bekliyordum,yenilmedik.ve anladığım kadarıyla ezildik ama yenilmedik olmuş :n: olsun buda yeter kartalım.ama tiganadan yine kurtulamadık.neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artık :)
merak etme alex'ede yapıldı zaten i.toraman bi atağa çıkarken çelme,tekme karışımı birşey yaptı alex'e diğer taraftada diğer oyuncumuz düşürdüler neyse daha fazla tartışmayalım bence bana göre fernbahçede en büyük sorun orta sahadır
alex=bazı insanlar beğenebilir ama ben hiç beğenmiyorum koşmasada yeter deniyor koşmayan ortasaha olmaz bi kere onun mevkisinde ondan iyi adamlar bile koşuyor kaka,juninho,diego vs.
tuncay=top kontrolü sıfır koşuyor ama sürekli boşa top kapmıyor üçgenlerin içinde bir o yana bir bu yana
tümer=sadece yaptığı ileri uzun oynamak koşayım adam geçyim ondada yok
ve son olarak forvetimiz appiah=ya bi adam bu kadarmı gol için oynar onun yüzünden kaç top kaybı yaşadık ayrıca defansada hiç dönmüyo belli bi yere kadar geliyo ceza yayına kadar
İki takımda maça inançlı istekli başladı maç hreketli başladı. Top kontrolü F.Bahçe'deydi sonra oyun durdu orta alan da geçmeye başladı ve ilk yarının son otuz dakkikası pozisyonsuz geçti.
İkinci yarı başlayınca oyunda sakatlıklar üstüste gelmesi maçta vakit kaybına oldu ve taraftarların daha da sıkılmasına neden oldu. Oyun tekrar başladığında uzun toplarla ve hızlı atak oynayan Beşiktaş sadece bir net pozisyon yakalayabildi ondada Volkan sahnedeydi.
F.Bahçe ikinci yarıda orta alanda giderken topu orada iyi kulanamaması Beşiktaşa yaradı ve F.Bahçe'de en iyi pozisyonunu Tuncay ile yakalarken bu sefer sahnede Runje vardı.
Maçın yıldızı bana göre Luganoydu Nobre'yi oynatmadı ve her atakta F.Bahçe defansında en iyi isim oldu.Ben bu maçta Deniz'in oynamasına şaşırdım ama iyi ki şaşarımışım bence sahada ki en iyi isimlerdendi.
Hakem hatalarına söylenecek bişey yok. Burada ne dersem bir taraf asıp kesecek bir taraf alkışlayacak yorum yapmaya korkuyorum ama hakem hataları için kısaca bir kaç mesaj üstte bakabilirsiniz.
tümer hic yoktu oyunda sürekli top kaybetti
Galatasaray'ımıza yaran bir sonuç oldu. Şunu söylemeliyimki bu hafta gerçekten çok şanslıyız.Önce Manisa puan kaybetti. Sonra Antalya deplasmanında ters kafadan gol geldi ve kazandık. Ve son olarakda bizim FB-BJK derbisi beraberlikle son buldu. :)
Maça gelince. Sadece ilk yarısına baktım. Ondan dolayı pek bir yorum yapamayacağım.
Can az önce bir arakdaşa söyledim o anladı ofsyat sayısı olduğunu demekki anlaşılıyor. ;)
ben de görünce ofsayt olduunu anlladım dirtekt...çünkü sadece ofsaytta bu kadar fark attı fener...
Gerginlik icin degil fakat gercekten merak ettigim icin yaziyorum bunu verilmeyen gol Fenerbahce'nin degilde Besiktas'in olsaydi neler olurdu neler yazilirdi
haftaya trabzon ıyısallah berabere kı bıtecek bızde puan farkını ıyıce ındırıp rahatlıcaz
Hic zannetmiyorum.senin yaptigin gibi demissinde yazilmayan cok sey var ama onlara gerek yok.
-----
Beşiktaş maçının ardından konuşan Zico, ellerinden geleni sahaya yansıttıklarını ama son toplarda başarılı olmadıklarını söyledi.
Bir derbi maçından beraberlikle ayrılmanın da iyi bir sonuç olduğunu ifade eden Zico, "Kendi sahamızda ki maçtan galip ayrılmak isterdik ama bu beraberlik de iyi bir sonuç." dedi.
Milli Takım'da şans verilmesine rağmen, Aurelio'ya kadroda şans vermemesinin sebebini sorulması üzerine konuşan Zico, Deniz'in performansını her geçen maç arttırdığı sürece Aurelio'nun şans beklemeye devam edeceğini söylerken, Fatih Terim'in Milli Takım'da şans vermesinin, Terim'in doğru yaptığı demek olmadığını, "Tümer ve Tuncay bizde ilk 11'de kadroda oluyor ama Milli Takım'da biri yedek biri ilk 11'de." diyerek açıkladı.
bu adami biraz daha oynatmazsa kendisi yeni klup icin sans bekler.
çok zevksiz bir maçtı .... derbiye yakışmadı ... pozisyon olarak bjk daha çok ve daha önemli pozisyonlar yakaladı ... fenerin ofsayt pozisyonu goldü .... lugana ve apiiah da kırmızı kart verilebilirdi ...
Ofsayt değildi bence o gol..
ayrıca maçta iki ekipte saçma sapan bir top oynadı.
daha atak olan fenerbahçeydi
maçın en net pozisyonu riconunkiydi
kezmanın oynamaması ve aurelio maçın skorunu etkiliyebilirlerdi
maç berabere gözükse de fenerbahçe almalıydı