gslıler solese neyse de sankı kupa beyımıssınız gıbı konusmayın yahu..neyse uzatmıorum..kupada bsarılar sıze..Quote:
Originally Posted by sanalman_34
Printable View
gslıler solese neyse de sankı kupa beyımıssınız gıbı konusmayın yahu..neyse uzatmıorum..kupada bsarılar sıze..Quote:
Originally Posted by sanalman_34
inşaallah bu senede şampiyonuz...
amiiiiiin
yaa fenerle keşke finalde karşılaşsaydık
en azından 25 sene içinde kupa almışız siz de artık çocuklarınıza anlatırsınız aldığınız kupayı tabi sende o zamanlar yoktun o ayrı bir konuQuote:
Originally Posted by imperius
Galatasaray-fenerbahçe maçından tur atlayan alır bence kupayı...
tabiiki favorim..Kupa Beyi GALATASARAY
bu sene ya fener alır ya da biz (bjk)
bende diyorum kayseri-bjk eşleşmesinden turu geçen kupayı alır
sanalman ai turu geçen zaten maçı alıyo:D
turu geçen kupayı alır demek istedin herhalde.
aynen öyle oluyor iyi yakalamışsın
kupanın tek favorısı var o da fenerbahce...kısmetse 23 yıllık ozlemımız bıtcek bu yıl
goooooooooool 1-1 oldu be ümmit karan attı zıbaladı
alex 2-1 yaptı..
ali samiyende görüşücezzz
zevkle..22 sınde samı yen de gorusuruzzQuote:
Originally Posted by cifaaa
23 yıllık hasrette bitmez bu sene...
biter biter sen merak etmeee
valla bende bi merak yok...ben daha geçen sene gördüm...
te5adüfün böyles1
22 mart aksamı gorursun sampıyon kım olcakmıs..131 fener 110 gs.. daha ne dıyım yaa
22 marttaki maçtan tur atlayan kupayı mı alıyo...neyse bu GS-fb muhabbeti bitmez...yendiniz bugün tebrik ediyorum.ama Ali Sami Yende herşey farklı olacak...
küfürbaz değil GALATASARAYLIYIZ
sence gs fb harıcı kupayı alma ıhtımalı olan bı takım var mı!!!
Objektif olmak gerekirse Kayseri ve bjkden çekiniorm ben..
var tabi ki bu futbol her şey olur başka takımları küçük görme her an herşey olur
valla herşey olabilir...kayseri güzel top oynuyor...bjk ligde iyi değil kupayı alıp taraftarına kendini affettirmek isteyecektir...
kayserıye herkes guzel oynadı dıo fener macı ıcın ama ben katılmıorum bence sadece guzel OYNATMADI fenerii..gokhan ve alex takımı goturuyo sadece..kayserı o yuzden alamaz kupayı..tabı bunlar sadece benım dusuncem
Arkadaşlar bu kupa maçları iki maçlı sistem demi.Öyleyse kayser'nin işi çok zor oldu 2-0 yenildi elemesi için 3 gol atması lazım bence kayserispor tura çoktan veda etti tek düşüncesi lig ve böylede olması lazım.Bide türkiye kupasını alan uefaya mı gitcek
evet final macı haric iki mac..kazanan da uefaya gıdıcek.
ilk yarı finalist BEŞİKTAŞ
Bence türkiye kupasını fenerbahçe alır çünkü kaç yıldır kupaya hasret bu benim düşüncem
daha oncede belırttıgım gıbı kayserı elendı,,alamaz kupayı demıstım:) gene ıddaa edıorum fb-gs galıbı kupayı alır..
Bu kupayı Beşiktaş alır.Galatasaray-Fenerbahçe ligle uğraşadursun Beşiktaş sıyrılıp kupayı alacaktır.