kartalspora 2007 de okocha yı aldım
Printable View
kartalspora 2007 de okocha yı aldım
juve ye messi,tevez,david villa yı aldım....:)
Ne büyük basari.Hemde juve ye he :)
ben gs ye hamit altıntop u 10.000.000$ a aldım 2.senemde. ilk sene uefa da yarı final oynayınca isteyerek geldi. sağ back bölgesine tawsiye ederim
fernando torres 86.000 ylt geldi chelsea:d:
ibramovich 105.000 ylt chelsea
yusuftaş şu mesajları taksit taksit değil de peşin olarak tek mesajda yazsan olmuyomu kardeş..
owen, carlos tevez, andreas d'alessandro,hamit a., yildiray bastürk, tuncay sanli, okan koç ve akl1n1za gelecek daha bir çogu gsde :) :) :)
juventus ta ilk sezonu namağlup bitirdim (beraberlikte yok 114 puanla)
şampiyonlar ligide aynen namağlup ve beraberlikte yok yine
europen süper cup uda aldım
italya süper cup u da
kariyerimdeki bütün maçları kazanıyordum
juve taraftarları bana tapmaya başlamıştı(haberler öyleydi)
ama bi elektrik kesintisi dünyamı kararttı oyunum bozulduuuuuuuuuu
GS ye ikinci Sezonumun Ortasında Ronaldo'yu Sezon Başında İse Gabriel Heinze'ı Aldım..
İkinci Sene kontratı bitio zaten. Bana sEne sonu beleşe gelio :D :D :DQuote:
Originally Posted by cemreonder
Beşiktaş ile 2. sezonumu oynuyorum. 2. sezonda Liverpool' dan kaleci Jerzy Dudek ile anlaştık. Çok uğraştırdı ama para her kapının anahtarı işte:))
kardeş burası transfer yerii..ne ilgili war simdi bunun bu başlıkla ilgisi..Quote:
Originally Posted by _efendyy_
Ronaldo we Heinze ile yetinmedim arkadaşlar. 2. senenin başında Del Pierro'yu bir yıllığına kiraladım we hamiti bonserwis bedeli ödemeden renklerime kattım. Bu arada Aimar'da geliodu da yabancı atamadım takımdan :D
hernan crespo yu 2005te 6m.dolara 3 aylık sakatken aldım fenere...ama sakatlıgı bıtınce 15 macta 22 gol attı.bende hemen sattım 20m dolara...
galatasarayda ilk sezonun başında tuncay ı aldım bence büyük bir olay gelmesi çünkü r.madrid,arsenal,juve ve chelsea de teklif yapmıştı tuncaya şimdi sezon sonuna dogru geldim r.madrid 28M pound teklif ediyor ben 7,25 M pounda aldım ee bende sattım tabi
ibrahimoviçi ben fenerbahçeye bedava aldım...hemde 2. sezon..
hile var mi???kontrati da bitmio nasil aldin???Quote:
Originally Posted by ahmet_bayhan
bende 3.sezonumda nihat,emre,muhammed zidani aldim
ben de kadroma bojinov u ve seedorfu aldım
Rüyadir o takma kafana yoksa böle bi sezon bitir hilesiz sana fm2007 orjinal ben alicam yitip gitmesin bu süper zeka die :)Quote:
Originally Posted by _efendyy_
Besiktas a Lyon dan Fred i 11.5 M pound a aldım
06/07 sezonunda geçerken alvaro recobayı bedavaya uğur yıldırım'ı da 11.250.00 ytl'ye gs'ye aldım.. tabii bunlar okan koç'u 12.500.000 ytl'ye sattıktan sonra oldu :) + sezer öztürk ve deniz baykarayı ve hector fabian cariniyide ara transfer döneminde aldım.
10 yasindaki kardesim, konyaspora 2008 yilinda Recoba ve Lee Bowyer'i aldi.
biraz önce Fener e owen hargreves ve michael owen'ı aldım...
50 milyon avroya fernando torresi getirdim FENER'E...
free den interli adriano ve lyonlu fred'i aldım
kaka ve baptistayla anlasmama tagmen kontenjandan dolayı alamadım
cavenagi'yi 11 m avroya alıp 20 m avroya intere sattım
ben valla hiç türkiye liginin stresine girmiyom alıyom lyonu keyfime bakıyom bide alıyom sergey kisliyi ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bua arada ne kıroyum dimi hahahahahahahahahahaha
bn galatasaray a 17 milyon $ a emre yi 25 milyon $ a Ledley King i aldım 8 milyon $ a Uğur Yıldırım ı aldım 230 bin $ a da rui costa yı aldım ikinci senemin ikinci yarısındayım bu paralar nerden geldi diyosanız kulüp ten ek transfer bütçesi istedim kabul etmedi bnde ultimatom verdim ( bir lig şampiyonluğum var onun için ) kabul ettiler hep aynısını tekrarladım en sonunda 115 milyon $ transfer bütçem oldu en sonunda kabul etmediler tabi ama başarılı olduğumk içinde kovamadılar şimdi kulüp 40 milyon $ içerde ama 73 milyon $ transfer bütçem var
2006-2007 sezonunda fernando torresi 86M € ye Besiktas'a getirdim.yabancı konteyjanım boş olsa adrianoyuda getiricem..
arkadaşım sen editörden falan bişeyler mi yaptın?yani Bjk de 86M € para varmı?ayrıca adriano torres falan nasıl kabul ediyor Bjk yi anlamadım...Quote:
Originally Posted by Cnkby