arouca'yi 4 milyona aldim 3 sene sonra 26 milyona sattim
Printable View
arouca'yi 4 milyona aldim 3 sene sonra 26 milyona sattim
lynel kitambala..auxerreden aldım 7.5 m € ya 2 sene sonra 32,5 m € ya liverpool a sattım nasıl ??
Batuhan Karadenizi 1.2 trilyona aldım 55 trilyona barcelonaya sattım
andreas guardado yu 7,5 milyon $ a aldım 25 reale sattım
aeron lennon u 12 milyon $ aldım lyona 55 milyon $ sattım...valla gerisini hatırlamıyorum......
cem sultan'ı bdeavaya aldım 75$ dolara 4 yıl sonra barçaya sattım
Lebohang Mokoena`yı 1M na alıp TS ye 15 M na satmıştım :D
celsinho cem sultan batuhan
Mehmet Aurelio ve Yattara
millan ı ilk sezonumda 55bin€ ya aldım. 3 sezon kardeş kulüpte oynadı. bu sene 17m€ ya sattım. adam hiç oynamadı bende ama 17m€ kazandırdı:D
bence büyük paralara alınan oyuncular birer transfer başarısı deildir. az paraya geecegi ii bi oyuncu almak transferi en ii sidir bu yönde çalışırsanız fm nin daha da zewkli olacagını göreceksiniz...
fm 2007 de millan bedavaya alıp 27m euroya sattım
matias quintana bedavaya alıp 32 ye sattım
lindado bedavaya alıp 18 e sattım
matias fernadez 8 e alıp 27 e sattım
corluka 2.3 e alıp 32 e sattım
modric 2.4 alıp 28 e sattım
eduardo 3.7 aldım 15 e sattım
guardado fiyatını hatırlamıyorum ama 15 den fazlaydı
javier arizmendi satılık listesinde 3 e aldım 27 e sattım(nasıl sattım hala bende anlamadım, kulübün favori futbolcusu fln olmuştu)
borre 4 e aldım 31 e chelsea ye sattım
curtis davies 9 aldım 24 e sattım(bu adama dikkat bilmeyenler olabilir gerçekten çok iyi)
edu(lyn) 2 e aaldım 11 e satmıştım gliba
gerisini hatırlamıyorum inanmayanlarınız olabilir ama gerçek (peki ben şimdi bunu neden dedim kimse inanmıom demediki:D)
david villa yi 50 milyon euro ya aldim
Edgar Davids İ SÜper Lİge Çikinca KasimpaŞa Ya Aldim :d
c.ronaldo 66md ye milana almıstım
galatasaray da 2012_2014 arasında ferhat oztorunu 25 ytl ye valencıa ya ugur ucarı 19.5 ytl ye lıverpoola ozgurcanı 25 ytl ye fenerbahceye sattım
marceloyu 12m $ a gs atl madride aldım 34m $ a chelsea ye sattım normalde satmazdım ama oyuncu teklifi kabul etmedigim icin uzgun du ondan sattım
arkadaslar falcao yu alan mutlaka olmustur bende cok iyi bir performas sergiliyor büyük ihtimalle büyük kulupler isteyecektir falcao yı alan arkadaslar onu sattıysa kaca sattınız
Yakovenko yu 1,2 e aLıp 2 sezon sonra 27milyon $ a manchester a sattım
2.5 M pounda ladim barca ya real e 40.00 a sattim GUARDADO
ronaldinho:Beleş
real madirden genç bi oyuncu aldık ramon vergara diye 22 milyon dolara genç 18 di 3 sene oynattım 100 milyon $ reale geri sattım keriz bunlar valla ama çok iyi topçu idi valla satarken içim cız etti o da duygulandı zaten onu o yapan bendim helalleştik uğurladım bende :'(
2007_2008 sezonunda nottingham forestteydim le havre da bi kaleci cikti youssef die die senagalli ama fransiz vatandasi 17 yasindaydi transfer ettim 16K ya sonra 1 sene yedek takida oynattim championshipte sonra premiere cikinca yarim sezon as kadroda antremana cikardim sonra 5 aylik shefield wendsdaya kiraladim ertesi sezon ilkonbirde oynattim tabi bu sirada profili super gelisti ve devamli senegal milli takimina secildi sezon sonunda dunya kupasinda cok iyi performans gosterdi ve 2010-2011 sezonunda manchester united a 36 milyon dolara sattim.Bu olaydan sonra oyuna daha cok baglandim ellerimle yetistridgim bir oyuncu bana servet kazandirdi
Bir regen vardı Gregory Kowlaczyk.Fiorentina'ya 850K ya aldım.Aradan 3 yıl geçti 70 mn ytl fiyata Real Madrid'e kakaladım..:D
koroman altayi super lige cikardigim da sparta moskova almak istedi bende teklif sundum ve oyuncuyu bedavaya aldim turkiye liginde cok iyi is cikardi sirbistan milli takim oyuncusu suan icin degeri 5 milyon ytl alip denemenizi tercih ederim 2 sezon serbestten belese alabilirsiniz deneyinnn
ben c.ronaldoya arsenala getırmek ıcın 114M dolar werdım
kolo toureyı chelsea ye 84M dolara sattım
sımdı man utd ıle oynuorum palacıo ılk anda aldım 12M dolara sımdı degerı 25M dolar
orta sahaya gerrardı getırcem ıns lıg bıtınce
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.Quote:
Benim oyunda Man Utd Falcao için 102,Atletico Madrid de 88M önermişti
falcao ıı para edıo ama benm arjentınden favorıu rogrigo palacıo
hızı ve teknıgı super gercekdede barca bosuna o kadr para odemıo almak ıcın
serge gakpe 5 m aldım real madride 38 m sattim
felix soto valencia'dan 3m a aldım adam manyak bir kaleci istemeyen takım yok şuan!!
Kesinlikle Petri Pasanen!!! 5,5M$'a iyi kapattım. Oyuncuya ne verilse değer.