Bursa'lilar Fenerli baskan istemiyoruz diye tepkilerini gosteriyorlar. Helal olsun onlara!
Printable View
Bursa'lilar Fenerli baskan istemiyoruz diye tepkilerini gosteriyorlar. Helal olsun onlara!
arda 1,appiah 2 :( artık tsl ligindeki futbolcular çok sert oynamaya başladı
Turkcell Süper Ligi'nde oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı sırasında tribünde bulunan Fenerbahçe taraftarları arasında kavga çıktı.
Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 35. dakikasında Fenerbahçe taraftarlarının bulunduğu tribünde, Sarı-lacivertli iki grup arasında kavga çıktı. Taraftarlar birbirlerine tribün koltuklarını attı.
Yaşanan arbedede 3 taraftar yaralanırken, durumu ağır olan 1 yaralı Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis ekipleri, Sarı-lacivertli taraftarları 3-4 gruba ayırarak tribünde tutarken, biri bıçaklı olmak üzere 5 kişiyi de gözaltına aldı.
4-0 alex...
4 oldu. dakka kaç. belki 5 ,6 da olur. alex gol krallığına yerleşti.
goool gooool gooool
4-0 Fenerbahçe :) Golü Alex Attı :n:
Tuncay'ın büyük rolü var golde..
alex gitmez artık fener geçmiş haftaların acısını çıkardı heralde yazık oldu bursaya
mac bitii.Tebrikler Fenerbahcem'e.
Bir tek kelime dahi duymak istemiyorum , şayet ki duydum o zaman gerekli cezalar verilir.
Fener iyi oynadi ve kazandi.
bursa:0 - fenerbahçe:4 maç bitti tebrikler fenerbahçe 2 haftadır iyi gidiyoruz inşallah böyle götürüp şampiyon olacağız şimdi erciyesliyiz...
Maç bitti 4-0 :)
fenerbahçeye tebrikler darısı bizim başımıza yarın.
fenerbahçemizi tebrik ediyorum inşallah böyle devam ederiz ama yine söylüyorum bu iş ZİCO y la olmazzz........
Güzel bir futbolla 4-0 aldık maçı. Tebrikler Fenerbahçe'm.
Appiah'in durumu ne oldu bilen var mi ?
Hiç beklemediğim bir skor oldu yav ..
Appiahın Durumu nasıl arkadaşlar Bilgisi olan varmı ?
2 haftadır 2. yarılarda coşuyoruz.. Lig sonuna kadar böyle inşallah.Tebrik ederim Sarı kanaryamı ;;) Bursasporu da tebrik ederim ellerinden geleni yaptılar..
Appiah sakatlandı!
Bursaspor karşılaşmasının 58. dakikasında Ganalı oyuncumuz Appiah, bir pozisyonda Önder'e pas verdikten sonra bir anda yere yığıldı. Saha içinde müdahalesi yapılan oyuncu maça devam edemedi ve Mehmet Yozgatlı oyuna girdi.
Appiah'ın kasığında yırtık olabileceği belirtiliyor.
guzel galibiyet aldk..
Fenerbahçe kesinlikle kazanması gereken bir maçı kazandı. Tebrikler.
fbyi tebrik ediyorum fakat maçı izlemedim skor fenere ve alexe iyi yaradı diyorum
şimdiiii gs ile aramızda kaç puan oldu
puan farkini söyleyince direk cezayi yiyorsun.