Sanırım maçı izlemedin.İkinci yarı ve ilk yarının sonlarında kimin daha iyi olduğunu bilmiyorsun galiba.Futbol adil bir oyun değil.
Printable View
Kışkırtıcı & tartışma çıkaracak mesajlar atmayınız. Lütfen
Neden insanlar bu kadar kotu futbolun uzerine dusuyor anlamadim. Sonucta ulkemizdeki futbol kalitesi ortada, nedense 2 takimi adeta 'linc' ediyorlar, halbuki ayni sekilde GS ve FB de cok cok kaliteli top oynamiyor, ustelik bu 2 takima da elendiler kupada.
Sonucta BJK kazandi ve kupayi aldi, tebrik edeceginize hala kotu futbolu gundeme getiriyorsunuz. Bizim ne yas ortalamasi 30 olan bir kadromuz var, ne de 4 oyuncuya 55 milyon dolar verdigimiz yok, yani boyle bir durumda kendi durumuzunu konusacagina yepyeni ve yas ortalamasi 24 olan bir takimi tartisiyorsunuz. Halbuki o takim sizden birini ligde gecti ve Super Kupada yendi, digerinizi de kupada eledi ve ligde ecel terleri dokturdu, biraz daha saygi yerinde olur bence.
Fortis Kupası meyve, yorumlar taş.
Siz Fenerbahçe şampiyon olursa yorumları görün.
sen olaya boyle bakiyorsun demek himm... ben sahsen tebrik ederim gecerim bi yorum yapmam... yapsam da futbolla ilgili yaparim ama basariya laf sokmak amaciyla deil... ben kendi takimimi dusunurum...
Beşiktaş şampiyon olursa kayseri erciyes ile süper kupa finali oynıyacak bildiğim kadarı ile
Beşiktaş bana göre her zaman üstünlük sağlamıştır Fenerbahçeye karşı.Tüm Fenerli arkadaşlarımda bunu kabullenir ama...
BJK-BJK PAF ile oynama olayınıda işin esprisi olarak söyledim ama pek espri anlayışın yok galiba.
Lig 2.si ile oynandığını bilmiyordum?Bir belge gösterebilirmisin acaba bu karar ile ilgili ?
Kayseri Erciyessporunda Beşiktaşında çok net pozisyonları vardı kupayı Erciyeste alabilirdi ama tecrübe konuştu....
süper kupaya gelince tam bilmiyorum ama Beşiktaşın kazanacağından eminim ;;)
Tabi o senin anlayışın.. Saygu duyuyorum..
Espri anlayışım var ama hem espri yaptım diyosun hemde lig 2. si ile oynama kuralını bilmiyosun.. Bu ne perhiz bu ne Lahana Turşusu..
Belge istiyosan Federasyonun sitesinde yazıyor zaten
+
Buraya da Bakabilirsin
Teşekkürler...
Biz kupayı kazanıyoruz ve hala Bjk haketmedi deniliyor daha ne yapalım hak etmek için? Amudo kalkarak gol mü atmamız gerekiyor?