Tavsiyelerin için teşekkür ederim Kaan. Fakat söylediğin futbolcuların hepsi kapılmış :(
Printable View
Suat Kan'ı al hava toplarında çok başarılı...Ayrıca ortasahada adama ihtiyaç varsa Kenan Durmuşoğlunu al yaşı baya var ama çok faydalı oluyor...
Hazırlık Kampı güzel geçmiş,
Abi GS'deki DC oyuncularına kiralama teklifi yapsan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlhan Demirci var bir de
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi bir de Yasin Çakmak var Ç.Rizespor'da çok yetenekli bir oyuncu.Onu kiralamaya çalış.
Çağrı Abi paran yeterse Ahmet Yıldırım'ı alabilirsin..Mehmet Türkmehmet,Ali Eren Beşerler (Sivas),Murat Selvi... Şimdilik bunlar geliyor aklıma:cool:;;)
hollanda da ....... telstar adli bir takimda oynayan ilhan demirci adli bir DC var. Tek handikapi genc olmasi fakat ilhanin biraz ustune dusersen turkiye nin 3-5 sene icerisinde sayili defanslarindan biri olur. Ben oyunu ilk aldigimda sekerspor olmustum ve ilhan i almistim. 2 sezon sonra fb,gs,bjk ve ts pesıne dusmuslerdı. Ben satmamıstım bırkac hafta sonra adamın dız bagları koptu ve 8ay sakatlandı :D ( dipnot olarak yazayım dedim):D
Aynen.. Bende Şekerspor'a almıştım Ilhan'ı.. Tam aradığın adamdır.. 1'e 1'de mükemmel!
ilhan demirciyi al derim çağrı abi kafa ve markaj 18 civarı,top kapma 15 falan
oftaşdan giray kaçarı kkiralamaya çalış kafa ve markaj 15 civarı trop kapma 17
dc olarak gs den erkan ferin i kiralamaya çalış ayrıca oyun kurucu olarak sergeni alsan hiçde fena olmaz hani:D
Kariyerini takip edecegim gercekten güzel olacaga benziyor. Benim sana önerecegim futbolcu işine yarayabilir ama tam olarak emin degilim cünkü ben onu biraz gec farkettim. Ufuk Gündogdu Usaksporda oynuyor. Ben 2. sezonumun sonunda serbest kalınca farkederek almısdım. Bir bak istersen belki fiyatı uygundur.
hakkatten süper bir kariyer olacak
Çok güzel gidiyor Çağrı abi. Bekliyoruz.
Bu kariyer de bitmesin. :(
Çağrı abi sana önerebileceğim ucuz ve iyi defanslar:
İlhan Demirci
Servet Çetin
Ufukhan Bayraktar
Tayfun Cora
Hadi bakalım güzel gidiyor.
Muhteşem bir kariyer olacağa benziyor,lig maçlarını sabırsızlıkla bekliyorum
ben de sabırsızlıkla bekliyorum ali turan,erkan ferin,ibrahim kaş,uğur uçar,ufukhan bayraktar bunlar da tavsiye edebileceğim oyuncular
yalçın ayhan, senol yavas, ilhan demirci, ufukhan bayraktar =ucuz ve kaliteli;)
Devamını merakla bekliyouz...
Devamını bekliyorum Çağrı Abi..
Herkes Ilhan Demirci"yi onermis buyuk ihtimal Cagri abi alacaktir
kariyer süper gidiyo gerçekten...
dc olarak ilhan demirci -aydın yıldırım- cihat arslan ı öneririm...
ilhan demirciyi tanırsın büyük ihtimal(18 yaşında)
aydın yıldırım eskişehirsporda oynuyo bence başaılı bi oyuncu işini görür
ama cihat arslan bence süper.hava toplarında çok etkili 1.90 boyunda tam bi markajcı.tek kötü yanı yaşı:36 ama tecrübeli topçu işine yarar şiddetle tavsie ederim
başarılar
Hala maçlar gelmedi.
Çağrı abi biraz hız hatta baya bir hız lütfen bu gidişle ilk sezonun bitişi 100.000 mesaj falan alıcak.:D
evet çağrı abi çok yavaş ilerliyoz
Devamını bekliyorum Çağrı Abi.Bitmesin bu kariyer de:(
Evet çok güzel gidiyor kariyerin :).
Nasil guzel gidiyor imam kardes cagri abi daha maclari koymadi
Çağrı sen başka kariyerlere yazacağına, kendi kariyerine baksana arkadaşım.. Ayıp senin bu yaptığın, düştün gözümden.. :p
Yahu adamın işi var belki, niye zorluyorsunuz? :p