Ne maç olmuş öyle yahu Tebrikler Ömer Abi...
Printable View
Ne maç olmuş öyle yahu Tebrikler Ömer Abi...
İşin ilginç tarafı 65 dk. da 5-3 yeniliyodum takıma ne oldu bi anda bende anlamadım ağlıcaktım valla :icon_redface:
aman allahım 12 gol napmısın sen yaaa. cok super bir sonuc tebrikler. ligde de iyi gidiyorsun ilk 2 ye girersin bu sene.
pivot santrofr ile gorusuyorum demistin acıkladınmı noldu gozumden kacmıs olabilir bide tahmin edin diyodun noldu eddie johnson ı mı alıyosun yoksa
Bu arada tebrik eden arkadaşlara da ayrı ayrı hepsine tşk ederim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hayır daha açıklamadım çünkü oyuncu daha gelmek istemiyor ikna edicez işalla.Şöyle söyliyim bence Bianchi çok çok gölgede bırakıcak bi oyuncu hem daha uzun hem topsuz alanda daha iyi hem çok çok çok daha hızlı ve çevik hem de zıplama 20 kafa 20.;;) ahhhh bi gelse :D
Eddie Johnson değil :)
cok super mac olmus abi tebrikler
Zigic mi bu acaba?
Tebrikler abi çok iyi bir skor
Vahid Hashemian veya Perez Blas olabilir mi?:D
Zıplaması ile kafası 20 olan Zigic ile Ballack var fakat kendisini geliştirirse daha 4-5 oyuncu çıkar..
Large db oynuyorsan Fernandez Tono var
Kendini geliştirmişde olabilir ama şu anda dediğim özelliklere sahip.İsterseniz söyleyebilirim ama böyle bence daha güzel.;;)
Gözlemciyi sürekli gönderip izletiyorum oyuncu gelmek istediği an söylicem o zaman şu an kesinlikle gelmek istemiyor diyor ama takımında sürekli oynamıyor şu an ve takım için zevk alıyor da yazmıyor kulüpte olmaktan mutlu yazıyor.Her an as takımdan oynamak isteyebilir..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hayır değil ;;)..
HELaL OLsun..
Barclays Premier League
______10.Hafta______
Watford-Portsmouth
Watford küme potasından uzaklaşmak , Pompey ler de ligteki liderliğini devam ettirmek istiyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img505.imageshack.us/img505/1944/watforduc5.png
Çok zorlandık artık iyice fikirlerim sabitleşti defansın göbeği S.O.S veriyor..İkisi de takımımda artık oynayabilicek düzeyde değil yeterli miktarda param olursa ikisini veya birini göndericem.
CL de ki son maçımı yayınlamıcam zaten gruptan 2. olarak çıkıcağımız kesinleşti..
Ligte ki ilk 4 ü görmelisiniz müthiş bi lig oluyor.
Vagif Djadov mu bu forvet bilecem and ictim:D Bu arada Watford maci kotu olmus
Heidar Helguson olabilir mi? Bu arada Heading ve Jumping kesin 20 mi?
Bekle ss vericem :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte ss valla bundan iyisi şamda kayısı pivot santrafor için çok iyi bence boyu da 190 dan üstü ..
Ayrıca hızı ve çevikliği çok çok hoşuma gitti.
http://img519.imageshack.us/img519/9939/carachu9.png
valla merak ettim ya baya iyimiş.. Iversen olamaz dimi :S
Bu St mi yoksa Amc|Fc mi? Bu arada Andrea Caracciolo mu?:icon_biggrin:
Barclays Premier League
______11.Hafta______
Portsmouth-Reading
Portsmouth kendi sahasında puan kaybı istemiyor , Reading ise üstlere çıkmak..
Caracciolo kucuk takimlar icin iyi