Yanlış anlamışım özür dilerim :) ama Hedef genede büyük geldi bana :)
Printable View
O hedefe ulaşmamız imkansıza yakın
Fenerbahçe'ye dişine göre bir rakip geldi diyebiliriz. Şanslı bir kura. Fakat her sene olduğu gibi işte keklik takım,kesin üst turdayız dememek gerekir. Lucescu Kiev Fenerbahçe'yi eler dedi. Hadi ordan dedik, Pierre Van Hooijdonk AZ Fenerbahçe'yi eler dedi. Hadi ordan dedik ama bu iki takımda eledi. İlk maçı evimizde oynamamız bana göre dezavantaj. İsviçre'den alınacak bir rövanşımız var umarım Beşiktaş bu rövanşı alır.
Sampiyonlar ligini almak zor....Eger almak istiyorsak önümüze gelen hiç birtakımdan korkmamız lazım...
Arsenal,Valencia,Liverpool,Sevilla,Anderlecht geriye kalmışken Fener'in Anderlechtle eşleşmesi iyi şans ama.
Gruptan çıkalım da hele ama Fenerbahçe'nin kadrosu yavaş yavaş ŞL ayarına geliyor.
bence güzel kura çekimi oldu iki takım adına inşallah ikiside gruplara kalırlar artık clde türk takımları görmek istiyoruzzzzzzzzzzz
Ne bileyim UEFA'yı kazanmak isteyen bir takım için bence Anderlecht çok zorlu bir rakip olmamalıdır.
anderlecht geçen sene şampiyonlar ligi'nde milan'dan başka takıma yenilmeyen bir takım isimiz o kadar da kolay degil yani sonucta onlar seribasıydı biz degildik.
Avrupa da uzun zamandır artık popuLaritemiz fazLa yoktu.GaLatasarayın eLde ettiği başarıLardan sonra Avrupa takımLarı bizimLe oynarken biraz oLsun bir çekingenLik oLuyordu üzerLerinde ama ondan sonra bir türLü Avrupada hatırı sayıLır başarı geLmeyince yine sıradan ÜLkenin takımLarı pozisyonuna düştük.Bu imajdan kurtuLma açısından tekrar ŞL ye iki takımLa girersek büyük iş başarmış oLuruz ve biraz oLsun bize daha ıLımLı ve çekingen bakmaLarını sağLayabiLiriz.Bu da büyük bir avantajdır.
UEFA Kupasi kuralari Lig TV ve http://www.uefa.com/ dan yayinlanacak....
Anderlecht takımında özellikle Ahmed Hassan'a dikkat etmeli oyuncularımız. Hem takımımızı iyi tanıyor,hem de çok kaliteli bir oyuncu.
şansa bak ya anderlecth qeLdi n quzeL lıverpooL,arsenaL bekLıodum nyse yınede zor mac cekısmeLı qececek
bjk ıcınde ii bı kura oLmus
ercıyese sımdı at.madrıd qeLırmıs :)
Galatasaray a da Hirvat takimi cikti...
Slaven Kopricina-Galatasaray
Bizden korkan bir rakip yerine bizi küçümseyecek bir takım olmasını daha çok isterdim kağıt üzerinde en iyi kurayı çektik gibi gözükse de zor bir rakiple karşılaşıcaz. Geçen seneki kiev maçından çıkarılan derslerin olup olmadığı bu maçlarda görücez. Ben çok rahat değilim açıkcası çok zor geçecek maçlar olacak.
Birde eğer yanlış duymadıysa rakibimizinde bu sene 100. yılıymış onlarında ne kadar önem vereceğini düşünün artık.
Evet yahu uzun süredir 2 takım ile gruplara kalamıyorduk.İnşallah bu sezon böyle olmayacak.
Kayseri Erciyes-Maccabi Tel-Aviv
Maccabi tel Aviv-Kayseri Erciyesspor
Galatasaray iyi kuracıktı ama erciyesin işi cok zor maccabi baya güclü takım
Bizim ilk macımızn Hırvatistanda olması cok iyi cünkü ali samiyen yenileniyor ondan rövans macına hazır olacak....
UEFA'DA RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU
UEFA Kupası'nda ise Galatasaray ile geçen yılın Fortis Türkiye Kupası finalisti Kayseri Erciyesspor, 2. ön elemeden kuralara dahil oluyor.
UEFA İnter-Toto Kupası'ndan gelen 11 takım, UEFA Kupası 1. ön eleme turu maçlarından gelecek 37 takım ile birlikte kuraya katılacak Galatasaray ve Kayseri Erciyesspor 'un rakipleri belli oluyor.
EŞLEŞMELER
FC Otelul Galati (ROM) - PFC Lokomotiv Sofia (BUL)
CFR 1907 Cluj (ROM) - Anorthosis Famagusta FC (CYP)
NK Zrinjski (BIH) / FK Partizan (SRB)* / FK Rabotnicki (MAK)
NK Slaven Koprivnica (CRO) - Galatasaray SK (TUR)
KS Besa (ALB) - PFC Litex Lovech (BUL)
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) - Kayseri Erciyesspor
03.08.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com
erciyes'ten kimse büyük işler yapmasını beklemiyo zaten...çıkacaklar yüreklerini ortaya koyacaklar...
Fenerbahçe-Anderlecht
Zürich-Beşiktaş/Sheriff
Slaven Kopricina-Galatasaray
Maccabi Tel-Aviv - Kayseri Erciyesspor
NK Slaven Koprivnica kalecisi Eski ankarasporlu kaleci jevric
stat 3000 kişilik miş.................
Anderlecht Jan Polak i transfer etti diye duymustum ....
Fenerbahçe avrupa puan sıramalasında 63 üncü ama üstündeki 15 takım avrupada yok 48 eder üstündeki 17 takım da Şampiyonlar liginde yok 31 etti tüh ya Fener şampiyonlar ligine katılırsa en düşük son birinci takım oldu.
Her rakip icin konu acılmazmı işte rakibin ayrıntılı bilgisi falan lsun orda konusalım........